هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام بچه های پی اس ویتا باز عزیز من مشکلی واسم پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
من میخواستم آهنگ بریزم روی پی اس ویتا پیغام داد که باید آپدیت کنم منم آپدیت کردم ورژن 2.1 هست الان آهنگارو ریختم و مشکلی نبود ولی دیدم دیگه فیفا13 اجرا نمیشه. استارت رو میزنم میره تو صفحه اول که وسطش آرم EA sports هست و جلو تر نمیره وقتی همون موقع بر میگردم تو منوی اصلی و میرم تو ستینگ دیگه هنگ میکنه و مجبورم ریست کنم تو سیف مد REBUILD DATABASE هم کردم درست نشد لطفا کمک کنید من فیفا رو دوباره بتونم بازی کنم ممنون.

سلام به همه...اقا من یه ویتا دسه 2 خریدم منتها اکانت نفر قبلی توش مونده..هرکاریم میکنم پاک نمیشه چیکا کنم؟ :-s

20 ثانيه دكمه پاور رو نگه دار وارد recovery menu ميشه بعد از اونجا format memory بزن كاملا تمام اطلاعات قبلي پاك ميشه
گزینه هاشم اینان :restart the ps vita system
rebuild database
format memory card
restore the ps vita system
update system software

Restore PS Vita Systemاین گزینه تمامی اطلاعات کنسول را پاک کرده و کنسول را به تنظیمات اولیه ای که کارخانه برای آن تعریف کرده است می برد این گزینه زمانی استفاده می شود که کنسول مشکل پیدا کرده و هیچ راهی برای بازگرداندن آن نیست(از لحاظ نرم افزاری)Rebuild Databaseکار این منو این است که اگر اطلاعات سیستمی کنسول بدون هیچ دلیلی خراب شده و یا مشکلی در آن به وجود آمده با زدن این منو تمامی فایل های سیستمی را دوباره بازسازی کرده و مشکلاتی را که در کنسول ایجاد شده بود را تعمیر می کند . البته با انجام این کار یک سری اطلاعات از قبیل لیست های پخش ، نور صفحه ، اطلاعات ویرایش عکس و ... پاک می شود که زیاد چیز مهمی نیسRestart Systemاین گزینه کنسول را ریستارت کرده بدون اینکه هیچ تغییری در تنظیمات یا فایل ها ایجاد شود

آخرین ویرایش:
20 ثانيه دكمه پاور رو نگه دار وارد recovery menu ميشه بعد از اونجا format memory بزن كاملا تمام اطلاعات قبلي پاك ميشه
گزینه هاشم اینان :restart the ps vita system
rebuild database
format memory card
restore the ps vita system
update system software

Restore PS Vita Systemاین گزینه تمامی اطلاعات کنسول را پاک کرده و کنسول را به تنظیمات اولیه ای که کارخانه برای آن تعریف کرده است می برد این گزینه زمانی استفاده می شود که کنسول مشکل پیدا کرده و هیچ راهی برای بازگرداندن آن نیست(از لحاظ نرم افزاری)Rebuild Databaseکار این منو این است که اگر اطلاعات سیستمی کنسول بدون هیچ دلیلی خراب شده و یا مشکلی در آن به وجود آمده با زدن این منو تمامی فایل های سیستمی را دوباره بازسازی کرده و مشکلاتی را که در کنسول ایجاد شده بود را تعمیر می کند . البته با انجام این کار یک سری اطلاعات از قبیل لیست های پخش ، نور صفحه ، اطلاعات ویرایش عکس و ... پاک می شود که زیاد چیز مهمی نیسRestart Systemاین گزینه کنسول را ریستارت کرده بدون اینکه هیچ تغییری در تنظیمات یا فایل ها ایجاد شود

عزیز نگه میدارم ولی پاور آف میشه! همچین منویی نمیاد! بیشتر از 20 ثانیه ام نگه داشتم! :(

عزیز نگه میدارم ولی پاور آف میشه! همچین منویی نمیاد! بیشتر از 20 ثانیه ام نگه داشتم! :(

داداش این همه کار نداره من میخواستم جواب بدم ولی چون تا حالا بالای ده بار این سوال برسیده شده گفتم شاید سر کاریه .میری تو سیتینگ بعد میری تو بخش فرمت اونجا دستگاه رو فرمت میکنی موقعی که میخواد فرمت کنه میبرسه میخوای مموری هم فرمت شه یس رو میزنی هم دستگاه هم مموری فرمت میشه بعد انگار دستگاه رو نو خریدی همه چی به جز ابدیت دستگاه باک میشه بعد خودت یه اکانت میسازی باز هم مشکلی بود بگو .

داداش این همه کار نداره من میخواستم جواب بدم ولی چون تا حالا بالای ده بار این سوال برسیده شده گفتم شاید سر کاریه .میری تو سیتینگ بعد میری تو بخش فرمت اونجا دستگاه رو فرمت میکنی موقعی که میخواد فرمت کنه میبرسه میخوای مموری هم فرمت شه یس رو میزنی هم دستگاه هم مموری فرمت میشه بعد انگار دستگاه رو نو خریدی همه چی به جز ابدیت دستگاه باک میشه بعد خودت یه اکانت میسازی باز هم مشکلی بود بگو .

دادا اون بالام گفتم! همه کار کردم نشد! این کارم 10 بار کردم باز هست!

موقعی که دستگاه رو فرمت میکنی اگر بزنی مموری هم فرمت شه همزمان باید درست شه تا حالا کسی با این مشکل مواجه نشده بوده .دستگاه رو هک که نکردین ؟ بن نشده دستگاه ؟ شاید از اینا باشه چون هر کس اینکارو کرده ردیف شده نمیدونم مشکل دستگاه شما چیه باید با این کار درست شه .

دستگاه رو اپدیت کردی ؟
اگه اره ... که هیچ
توی قسمت FORMAT گزینه اخری رو میزنی
RESTORE PS VITA SYSTEM
همه چی از بالا میاد مثل نو
اگر همچین چیزی کار نمیکنه جای سوال داره ! بهتره بری به شخصی که اکانت قبلی رو داشته اکانتش رو از توی سایت PSN روی ویتایی که دستت هست Deactive کنه.

دوستان اگر میشه سوال من رو هم جواب بدین. دستگاه دوستم هست و من مثلا میخوام درستش کنم!. بازی فیفا13 مموریش داخل دستگاهه وقتی به 2.1 آپدیت کردم دستگاهو بازی تو صفحه اولش میمونه وقتی برمیگردم وارد هر جای دیگه دستگاه میشم هنگ میکنه و فقط ریست باید کنم به نظرتون چیکار کنم؟ کلا وقتی یه مموری دارید وقتی داخل دستگاه میزارید باید کار کنه یا رجیستر میکنید اول؟ گفتم شاید دوباره باید رجیستر کرد بازیو برای آپدیت جدید. البته یه بازی دیگه رو خود دستگاهه که قبل و بعد آپدیت درست بود. لطفا راهنمایی کنید

منم این مشکلو داشتم. برا بعضی ها از همون settings درست میشه اما برا من هیچجوری درست نشد آخر سر رفتم safe mode و از اونجا restore کردم در عرض ۱ دقیقه درست شد. برای وارد شدن به safe mode دستگاه رو اول خاموش کنید و دکمه های power + R + home رو ۵ ثانیه با هم نگه دارید.

منم این مشکلو داشتم. برا بعضی ها از همون settings درست میشه اما برا من هیچجوری درست نشد آخر سر رفتم safe mode و از اونجا restore کردم در عرض ۱ دقیقه درست شد. برای وارد شدن به safe mode دستگاه رو اول خاموش کنید و دکمه های power + R + home رو ۵ ثانیه با هم نگه دارید.

اوفففففففففففففف....آقا دمت گرم درست شد!
از بقیه ی دوستانم ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or