ijnmko
کاربر سایت
دوستان یه سوال من تو ویتا سیم کارت همراه اول گذاشتم شناخت ولی ایرانسل گذاشتم نمیشناسه
جریان چیه ؟
رایتل بگیرم هم از این مشکلات داره ؟
نه با رایتل مشکل نداره
دوستان یه سوال من تو ویتا سیم کارت همراه اول گذاشتم شناخت ولی ایرانسل گذاشتم نمیشناسه
جریان چیه ؟
رایتل بگیرم هم از این مشکلات داره ؟

سلام به همه...اقا من یه ویتا دسه 2 خریدم منتها اکانت نفر قبلی توش مونده..هرکاریم میکنم پاک نمیشه چیکا کنم؟![]()
20 ثانيه دكمه پاور رو نگه دار وارد recovery menu ميشه بعد از اونجا format memory بزن كاملا تمام اطلاعات قبلي پاك ميشه
گزینه هاشم اینان :restart the ps vita system
rebuild database
format memory card
restore the ps vita system
update system software
Restore PS Vita Systemاین گزینه تمامی اطلاعات کنسول را پاک کرده و کنسول را به تنظیمات اولیه ای که کارخانه برای آن تعریف کرده است می برد این گزینه زمانی استفاده می شود که کنسول مشکل پیدا کرده و هیچ راهی برای بازگرداندن آن نیست(از لحاظ نرم افزاری)Rebuild Databaseکار این منو این است که اگر اطلاعات سیستمی کنسول بدون هیچ دلیلی خراب شده و یا مشکلی در آن به وجود آمده با زدن این منو تمامی فایل های سیستمی را دوباره بازسازی کرده و مشکلاتی را که در کنسول ایجاد شده بود را تعمیر می کند . البته با انجام این کار یک سری اطلاعات از قبیل لیست های پخش ، نور صفحه ، اطلاعات ویرایش عکس و ... پاک می شود که زیاد چیز مهمی نیسRestart Systemاین گزینه کنسول را ریستارت کرده بدون اینکه هیچ تغییری در تنظیمات یا فایل ها ایجاد شود

عزیز نگه میدارم ولی پاور آف میشه! همچین منویی نمیاد! بیشتر از 20 ثانیه ام نگه داشتم!![]()
داداش این همه کار نداره من میخواستم جواب بدم ولی چون تا حالا بالای ده بار این سوال برسیده شده گفتم شاید سر کاریه .میری تو سیتینگ بعد میری تو بخش فرمت اونجا دستگاه رو فرمت میکنی موقعی که میخواد فرمت کنه میبرسه میخوای مموری هم فرمت شه یس رو میزنی هم دستگاه هم مموری فرمت میشه بعد انگار دستگاه رو نو خریدی همه چی به جز ابدیت دستگاه باک میشه بعد خودت یه اکانت میسازی باز هم مشکلی بود بگو .
دادا اون بالام گفتم! همه کار کردم نشد! این کارم 10 بار کردم باز هست!
دستگاه رو اپدیت کردی ؟
منم این مشکلو داشتم. برا بعضی ها از همون settings درست میشه اما برا من هیچجوری درست نشد آخر سر رفتم safe mode و از اونجا restore کردم در عرض ۱ دقیقه درست شد. برای وارد شدن به safe mode دستگاه رو اول خاموش کنید و دکمه های power + R + home رو ۵ ثانیه با هم نگه دارید.
نه ... ندارهسلام دوستان ایا در قسمت تنظیمات ویتا جایی برای وارد کردن v-p-n. یا پرو.کسی هست؟ لطفا بگین ضروریه