هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

باطری ویتا فرت و فرت خالی میشه سریع ! 2 ساعت با wifi روشن بازی می کنی Uncharted خالی می کنه !!!
ولی بازی های دیگه مثل PvZ به همراه آهنگ گوش دادن 5 ساعت می کشه !

سلام
قدرت پخش موسقی خوبه و امکانات Basic مثل Playlist و ... رو داره و کیفیتش هم خوبه .
برای پخش فیلم فقط MP4 و تا رزولیشن 1080 هم ساپورت میکنه
حدودا 5 ساعت البته بسته به بازی که میکنی هم داره . با نور اخر و صدای اخر برای بازیهای سنگینی مثل Uncharted ممکنه 3-4 ساعت ...
به جز بازی یک سری app مخصوص برای اعضای PS داره مثل MEssage و Chat - یک سری app های social network مثل Fac-b=ook و Yo-Tube آینا رو داره ... app ی به معنای کاربردی نداره و همه چیزش حداقل 95% برای بازی هست
یک قسمت PS Mobile هم هست که بازیای کوچوک عرضه میشن

app پخش کننده نیست که بتونه MKV و ... هم پخش کنه؟
من الان ipod Touch دارم ، گفتم اگه Vita از نظر باتری و ... خوب باشه بفروشم Vita بگیرم که ظاهرا باتزی کم دوام میاره!

app پخش کننده نیست که بتونه MKV و ... هم پخش کنه؟
من الان ipod Touch دارم ، گفتم اگه Vita از نظر باتری و ... خوب باشه بفروشم Vita بگیرم که ظاهرا باتزی کم دوام میاره!
کلا دارم میگم:d اگه دلیل اصلی تون برای خرید ویتا هر چیزی غیر بازی باشه، از خریدش پشیمون میشید

یه ویتا هست رمش 4 گیگه میشه از طرف 650 خرید..من میخوام هکش شه همه بازی های psp به راحتی روش اجرا شه..ایا چنین چیزی امکان داره ؟ کسی این کارو کرده ؟ دوستان گفتن دسترسی به psn به کل قطع میشه..مهم نیست...میخوام الان که ارزون شده بگیرم بعد روزی روزه گاری هک شد اونوقت برم تو کار بازی هاش.

یه ویتا هست رمش 4 گیگه میشه از طرف 650 خرید..من میخوام هکش شه همه بازی های psp به راحتی روش اجرا شه..ایا چنین چیزی امکان داره ؟ کسی این کارو کرده ؟ دوستان گفتن دسترسی به psn به کل قطع میشه..مهم نیست...میخوام الان که ارزون شده بگیرم بعد روزی روزه گاری هک شد اونوقت برم تو کار بازی هاش.
نه عزیزم فعلا خبری از هک ویتا برای psp نیست فعلا بازیهای ویتا و psp رو باید از psn بخری

اگر توی بخش اخبار هک رو بخونی بچه ها اپدیت میکن اگر چیزی برای فریمور های اخری عرضه شده ... معمولا وقتی Hack بازیای PSP میاد ممکنه اپدیتهای جدید هم بیاد که هک رو از بین ببره برای همین دسترسیت به PSN قطع میشه ( یعنی خودت کلا وصل نمیشی!) اگر هم فرمورهای جدید رو هک کنن که خبرش و راهش رو دوستان میزارن .
در این صورت شما میتونی بازیهای PSP و PSone رو همه رو اجرا کنی ...
اما به نظرم ... این همه پایه کنسولی بدی بعدش PSP بازی کن D:
باز انتخاب با خودته
اما هک ویتا هم معلوم نیست....

اگر توی بخش اخبار هک رو بخونی بچه ها اپدیت میکن اگر چیزی برای فریمور های اخری عرضه شده ... معمولا وقتی Hack بازیای PSP میاد ممکنه اپدیتهای جدید هم بیاد که هک رو از بین ببره برای همین دسترسیت به PSN قطع میشه ( یعنی خودت کلا وصل نمیشی!) اگر هم فرمورهای جدید رو هک کنن که خبرش و راهش رو دوستان میزارن .
در این صورت شما میتونی بازیهای PSP و PSone رو همه رو اجرا کنی ...
اما به نظرم ... این همه پایه کنسولی بدی بعدش PSP بازی کن D:
باز انتخاب با خودته
اما هک ویتا هم معلوم نیست....
ممنونم...اما بیشتر قصد این رو داشتم بخرم بزارم کنار:d روزی روزه گاری برم تو کارش و هر از چندگاهی بازیاشو بگیرم...این جریان از کار افتادن بازی های مجانی تو psn بعد از یک سال اگه نبود خیلی عالی میشد.

اما به نظر من هک ویتا تا وقتی بازی های عالی روش نیاد و یه جوری فرووشش زیاد نشه هکرها حتی اگر راه هکش رو هم بدونن تا اون زمان انتشارش نمیدن...البته این نظر منه.

ممنونم...اما بیشتر قصد این رو داشتم بخرم بزارم کنار:d روزی روزه گاری برم تو کارش و هر از چندگاهی بازیاشو بگیرم...این جریان از کار افتادن بازی های مجانی تو psn بعد از یک سال اگه نبود خیلی عالی میشد.

اما به نظر من هک ویتا تا وقتی بازی های عالی روش نیاد و یه جوری فرووشش زیاد نشه هکرها حتی اگر راه هکش رو هم بدونن تا اون زمان انتشارش نمیدن...البته این نظر منه.

اگه میخوای بخری بزاری کنار خونه با پولش سکه بخری خیلی به نفعته الان از دیروز تا امروز نزدیک 100 تومن رفت رو سکه اصلا معلوم قضیه چیه انگار اصلا صاحب نداره این بازار سکه.چند بار بخری بفروشی شاید تونستی ps4 خریدی.
هک هم به بازی ربطی نداره هر وقت بتونن هک میکنن مگه ایکس باکس همون اولی که امد بازی خوب داشت سریع هک شد و ps3 تقریبا 5 سال دووم اورد جلوی هک .ولی تو بازی نما خوندم با مدیر سونی مصاحبه کرده بودن نزدیک یه سال قبل گفته بود تا زمان زیادی ویتا هک نمیشه .شاید خودش میدونه بالاخره هک میشه ولی نه به این زودی چون سر ps3 ادعا زیاد کردن که هیچ وقت هک نمیشه ولی بالاخره هک شد .این هکر نابغه ps3 هم که الان در حبس خانگی به سر میبره نامرد 18 سالگی سایت سازمان سیا و ps3 سایت روزنامه سان رو هک کرده بود شاید اگر اون الان ازاد بود ویتا رو هک میکرد .

یک Info bar به Home screen شما اضافه میشه که اجازه میده بدونید از کدوم یک از PS vita card هاتون دارید استفاده میکنید. همچنین شما میتونید Layout خودتون رو توی memory کارت save کنید
من الان اپدیت کردم ولی چیزی به صفحه اصلی اضافه نشده! این کجاست؟

من الان اپدیت کردم ولی چیزی به صفحه اصلی اضافه نشده! این کجاست؟
همونطور که نوشتن این ایکن زمانی میاد که کارتی توی ویتا داشته باشید !!!!
info bar همون نوار مشکلی هست در بالا که ساعت توش دیده میشه .
Home scrren هر جایی از صفحه ها هست که app ها قرار دارند.
بر فرض مثال وقتی LBP توی ویتا باشه یک ایکن میاد نمایانگر کارت ویتا با عکس lbp بقل اون ساعت توی نوار مشکی
:d

همونطور که نوشتن این ایکن زمانی میاد که کارتی توی ویتا داشته باشید !!!!
info bar همون نوار مشکلی هست در بالا که ساعت توش دیده میشه .
Home scrren هر جایی از صفحه ها هست که app ها قرار دارند.
بر فرض مثال وقتی LBP توی ویتا باشه یک ایکن میاد نمایانگر کارت ویتا با عکس lbp بقل اون ساعت توی نوار مشکی
:d
اهان من اصلا کارتی توش نذاشتم که ببینم چیزی اضافه میشه یا نه:d
هرچی دارم دیجیتالیه!

دوستان یه سوال من تو ویتا سیم کارت همراه اول گذاشتم شناخت ولی ایرانسل گذاشتم نمیشناسه
جریان چیه ؟
رایتل بگیرم هم از این مشکلات داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or