هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ریجن دو مال منطقه اروپا هستش
دلار باشه فک نکنم به دردت بخوره

ربطی نداره باید فقط و فقط ریجن اکانت psn با ریجن بازیت یکی باشه.شما هم اگه دلار داری رو ویتات یه اکانت us بساز مشکلی پیش نمیاد.بازیهات رو هم ریجن 3 بگیر که به مشکل بر نخوری

ربطی نداره باید فقط و فقط ریجن اکانت psn با ریجن بازیت یکی باشه.شما هم اگه دلار داری رو ویتات یه اکانت us بساز مشکلی پیش نمیاد.بازیهات رو هم ریجن 3 بگیر که به مشکل بر نخوری
اخه این رفیقمون بازیاش ریجن دو بود گفتم اکانت اروپایی بساز به مشکل بر نخوری

بالاخره چی شد دوستان ؟؟ اکانت اروپا بسازم نمیشه دلارام رو استفاده کنم و اگر آمریکا بسازم نمیشه از بازیهام استفاده کنم درسته ؟ یا نه ؟:(
بازیها رو میتونی انجام بدی ولی اگه خاصتی یه dlc(همون بسته های اضافی و یا جدید که بعدا واسه گیمت میسازن)باید اکانت ها یکی باشه.یه کار هم میتونی بکنی اونم اینکه unit3 آنلاینش به درد نمیخوره ولی little آنلاینش واجبه پس little رو اگه بتونی ریجن 3 رو از بچه های سایت گیرش بیار و با مال خودت بتعویض

دمتون گرم که سریع جواب میدید و ببخشید من مثل این روستائی ها همش سوال میکنم ..
یه نگاهی انداختم مثل اینکه بازیهائی که psn آمریکا ارائه میده بیشتر هستش .. اگر توی ارائه سرویس تفاوتی نباشه اکانت uk میسازم . اینجوری هر 2 تا بازیم هم میشه استفاده کنم . فقط دلارام استفاده نمیشه که اونم میتونم به یه نفر بفروشم .. درسته ؟
شماها میگین اکانت کجا بهتره ؟

دمتون گرم که سریع جواب میدید و ببخشید من مثل این روستائی ها همش سوال میکنم ..
یه نگاهی انداختم مثل اینکه بازیهائی که psn آمریکا ارائه میده بیشتر هستش .. اگر توی ارائه سرویس تفاوتی نباشه اکانت uk میسازم . اینجوری هر 2 تا بازیم هم میشه استفاده کنم . فقط دلارام استفاده نمیشه که اونم میتونم به یه نفر بفروشم .. درسته ؟
شماها میگین اکانت کجا بهتره ؟
توجه داشته باش ویتا در یک زمان فقط با یک اکانت بالا میاد و برای تغییرش بایستی Factory reset کنی .
اکانت us با توجه به میزان قیمت نرخ برات به صرفه تر هست !!!!! البته اگر دوست داری میتونی اکانت Uk بسیازی ... بعضی بازیا ممکنه توی ریجنهای مختلف با تفاوت زمانی کم یا زیاد عرضه بشه اما نهایتا عرضه میشن .

سلام دوباره . دوستان من یه مموری 8 دارم . روش چند تا بازی میشه ریخت ؟ به نظرتون کافیه ؟ اگر کافی نیست عوضش کنم ... :(
بستگی داره ...
اگر برای بازیای فقط دانلودی میخوای که کافی هست چون حجمای اینطور بازیا از 100 تا تهش دیگه 1500 مگابایت هست .
اگر بخوای نسخه دیجیتالی بازیای فیزیکی رو بخری بین 2 تا 3 تا جا میشه ... الان خوده بازی SLY خودش 3.5 GB هست ... معمولا بازیای بالای 2 هستش ...
اگر بخوای به علاوه اونها توش اهنگ و فیلم اینا بریزی که کافی نیست بهتره بری سراغه بالاتر

5 دلار برای خرید یک بازی اورجینال PSP از PSN هست.Emulator سگا و نینتندو هم داره(یعنی با این هک میشه بعضی از homebrew های PSP رو روی ویتا اجرا کرد).
V-P-N il هم اگه داشته باشی می تونی استفاده کنی،همینطور Proxy.
برای موزیک که اسپیکر ها نسبتاً خوبی داره(به شرطی که یه جای پر ازدحام نباشی).برای ویدیو هم MP4 تا کیفیت Full HD ساپورت می کنه.

ممنون
اها یعنی باید یه بازی بخریم ت بتونیم هک کنیم اره ؟بعدش اونوقت هک کنیم بازم به psn وصل میشه یا نه ؟
پس امولاتور داشته باشه خوبه من بازی های قدیمیو دوست دارم
وی پی ان دارم خواستم ببینم ساپورت میکنه این یا نه
اسپکیرش نمیگم کیفیت با هنئزفری چطوره ؟
ویدیو فقط mp4 ساپپورت میکنه ؟ برنامه چیزی نیست براش که فرمتهای دیگه هم ساپپورت کنه ؟

ممنون
اها یعنی باید یه بازی بخریم ت بتونیم هک کنیم اره ؟بعدش اونوقت هک کنیم بازم به psn وصل میشه یا نه ؟
پس امولاتور داشته باشه خوبه من بازی های قدیمیو دوست دارم
وی پی ان دارم خواستم ببینم ساپورت میکنه این یا نه
اسپکیرش نمیگم کیفیت با هنئزفری چطوره ؟
ویدیو فقط mp4 ساپپورت میکنه ؟ برنامه چیزی نیست براش که فرمتهای دیگه هم ساپپورت کنه ؟
اره باید یک بازی خاص که اعلام میشه رو بخری.به psn هم نمیتونی وصل شی
من با هنزفری iphone 5 موزیک و بازی میکنم خیلی خوبه
فقط mp4 ساپورت میکنه و فعلا برنامه ای نیست که بشه فرمت های دیگرو هم ساپورت کنه

قرازه 4 اسفند به غیر از ps4 از پی اس ویتای جدید رونمایی بشه که از خصوصیاتش میشه به ساپورت 4g و درگاه usb و htmi اشاره کرد همچنین سونی اعلام کرده که سازماندهی برنامه ها هم بهتر شده و همچنین قیمت مموری ها نیز کاهش پیدا خواهد کرد

چرا بفروشیش ؟ حرف اقا منصور بدون منبعه هروقت منبع گذاشت اونوقت اوکی ـه.
بعد زمانی که پی اس پی گو اومد مگه شما پی اس پی 3000 ـتو فروختی؟
اینم عین همونه اگرم باشه صد در صد جای اسپیکر ها رو عوض کرده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or