هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

منم می خوام تا ماه دیگه یه ویتا بگیرم . شنیدم که ریجن 1 توی پکش یه مموری هم هست ؟ چند گیگه ؟ به نظر شما موقع خرید چه وسایل جانبی مهم هستش که بخرم . ( خیلی از کیف و قاب خوشم نمیاد . یه چسب ال سی دی برای من کفایت می کنه ) کلا مدل Wifi خالی + وسایل + یه بازی اوریج چقدر در میاد برام ( حدودشم بگید کافیه )
و سوال آخر : این هک VHBL هنوز کار می کنه بر ای اجرای بازی های PSP ؟
ببخشید تعداد سوال ها زیاد شد !!=;
ممنون

منم می خوام تا ماه دیگه یه ویتا بگیرم . شنیدم که ریجن 1 توی پکش یه مموری هم هست ؟ چند گیگه ؟ به نظر شما موقع خرید چه وسایل جانبی مهم هستش که بخرم . ( خیلی از کیف و قاب خوشم نمیاد . یه چسب ال سی دی برای من کفایت می کنه ) کلا مدل Wifi خالی + وسایل + یه بازی اوریج چقدر در میاد برام ( حدودشم بگید کافیه )
و سوال آخر : این هک VHBL هنوز کار می کنه بر ای اجرای بازی های PSP ؟
ببخشید تعداد سوال ها زیاد شد !!=;
ممنون
مبارکت باشه دوست عزیز.اگه اشتباه نکنم باید 8 گیگ باشه.به جز همون کیف و قاب محافظ صفحه چیز خاص دیگه ای نیست.قیمت هم فکر کنم حدود 1 تومن و شاید مقداری بالاتر در بیاد(بسته به بازار شب عید و ارز داره).
هکر ها چند تا راه پیدا کردند که سونی نتونه کاری بکنه ولی باز هم سونی جلوشون رو گرفته و باید منتظر Exploit بعدی باشی.

ممنون دوستان پس میشه بازی های psp روش بازی کرد بازم خوبه -5 دلار برای چی ؟هک بازی ها ؟ یا خرید بازی؟
راستی اونکی سوالامو جواب ندادی
امولاتور داره روش؟
v+P+N چی؟
اینو بگیرم دیگه نیاز نیست یه پلیر دیگه بگیرم برای موزیکو فیلمام؟

سلام خدمت دوستان . آقا من امروز یه ویتا کادو گرفتم که 3g هستش و 2 تا بازی فیزیکی unit13 و littel big planet که به گفته ی کسی که بهم هدیه داده ریجن 2 هستش . با بررسی که کردم مثل اینکه دستگاهم ریجن یکه ( 1 ) . البته مطمئن نیستم . سیم کارت ایران رو هم پشتیبانی میکنه . من کلا هیچ اطلاعاتی ندارم . میشه کمک کنید
الان که ریجن دستگاه با بازیها فرق میکنه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
اکانت psn رو با چه ریجنی باید بسازم ؟ ریجین دستگاه یا بازیها ؟
برای مولتی بازی کردن به مشکلی بر نمیخورم ؟
ضمنا 20 دلار کارت psn دارم و فکر میکنم باید اکانت آمریکا باشه تا ازشون استفاده کنم .. درسته ؟ اگه اینطوره ترجیح میدم آمریکا بسازم ..
لطفا یکی راهنمائیم کنه .. ممنون

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان . آقا من امروز یه ویتا کادو گرفتم که 3g هستش و 2 تا بازی فیزیکی unit13 و littel big planet که به گفته ی کسی که بهم هدیه داده ریجن 2 هستش . با بررسی که کردم مثل اینکه دستگاهم ریجن یکه ( 1 ) . البته مطمئن نیستم .. من کلا هیچ اطلاعاتی ندارم . میشه کمک کنید
الان که ریجن دستگاه با بازیها فرق میکنه مشکلی ایجاد نمیشه ؟
اکانت psn رو با چه ریجنی باید بسازم ؟ ریجین دستگاه یا بازیها ؟
برای مولتی بازی کردن به مشکلی بر نمیخورم ؟
ضمنا 20 دلار کارت psn دارم و فکر میکنم باید اکانت آمریکا باشه تا ازشون استفاده کنم .. درسته ؟ اگه اینطوره ترجیح میدم آمریکا بسازم ..
لطفا یکی راهنمائیم کنه .. ممنون
داداش پشت جعبه بازیت عکس یک کره هست بالاش یه عدد نوشته
اون عدد ریجن بازیه
شما اگه ریجن اکانتو مثل ریجن بازی بسازی به مشکلی بر نمیخوری
ریجن دستگاه زیاد مهم نی

ممنون دوستان پس میشه بازی های psp روش بازی کرد بازم خوبه -5 دلار برای چی ؟هک بازی ها ؟ یا خرید بازی؟
راستی اونکی سوالامو جواب ندادی
امولاتور داره روش؟
v+P+N چی؟
اینو بگیرم دیگه نیاز نیست یه پلیر دیگه بگیرم برای موزیکو فیلمام؟
5 دلار برای خرید یک بازی اورجینال PSP از PSN هست.Emulator سگا و نینتندو هم داره(یعنی با این هک میشه بعضی از homebrew های PSP رو روی ویتا اجرا کرد).
V-P-N il هم اگه داشته باشی می تونی استفاده کنی،همینطور Proxy.
برای موزیک که اسپیکر ها نسبتاً خوبی داره(به شرطی که یه جای پر ازدحام نباشی).برای ویدیو هم MP4 تا کیفیت Full HD ساپورت می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or