هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نه.فکر کردی وضع 3ds بهتر از ویتاس?بازیاش عملا تو بازار ایران 1درصد موجوده!
ویتا رو مطمن باش بیشتر خوشت میاد.ببین واقعا کامله ویتا!
الان 3 هم بگیری همینقدر باید خرج کنی!
پس فکر تریدی اس رو بذار کنار....
راستی اونم کپی نیست

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بابا چیکار کنم پس
:-s
من یه کونسول دستی میخوام برای اون چیزا که گفتم

نه.فکر کردی وضع 3ds بهتر از ویتاس?بازیاش عملا تو بازار ایران 1درصد موجوده!
ویتا رو مطمن باش بیشتر خوشت میاد.ببین واقعا کامله ویتا!
الان 3 هم بگیری همینقدر باید خرج کنی!
پس فکر تریدی اس رو بذار کنار....
راستی اونم کپی نیست

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
چه کنیم پس :D
میدونم کپی نیست اما بازی های Ds میاره

بابا چیکار کنم پس

داداش منم مثه خودتم :
موندم بین 3DS و Vita !!!

اما واقعیت اینه که در حال حاضر هیچ کدوم ارزش خرید ندارن ! |-)
( هم قیمت خودشون و بازیاشون گرونه و هم تعداد بازیایی که واقعا ارزش قیمتشونو داشته باشه کمه !!! )

مثه من صبر کن تا خرداد یا تیر اون موقع بخر ! ( الان دلار 4300 و تا عید شاید بالاترم بره اما بعد از عید بدجور میاد پایین ! )
الان مگه دیوونه باشی بری بخری ! حتی اونی که باباشم ملیاردره بهش بگی میگه الان که دنبالم نکردن برم گرون بخرم !
تا اون موقع هم 3-4 تا بازی خوبتر واسش میاد هم قیمتش عادلانه تر میشه و شایدم معجزه ای شد و کپی خورش کردن ... :d

بابا چیکار کنم پس
به نظر من چون شما PS3 داری ویتا بگیری بهتره.و اینکه ویتا Full HD MP4 رو ساپورت می کنه(در باره 3ds نمیدونم)و اینکه اسپیکر هاش صدای راضی کننده برای پخش موسیقی داره(به شرطی که یه جای شلوغ نباشی) و اینکه صفحه اش OLED هست و برای دیدن عکس واقعاً عالی هست و لذت می بری(دوباره می گم در باره 3ds نمی دونم).برای بازی هاش هم راه هایی هست(اگه اهل فعالیت و به این در و اون در زدن باشی) یا بعضی جاها هستند که کرایه هم بدن(من الان توی مشهد می شناسم که البته نرفتم پیششون ولی توی همین جا پیغام دادن)یا تعویض بازی ها و...
همه بستگی به خودت داره.گفتم که باید اهل فعالیت باشی و اگه نیستی،بزار وقتی که هک شد(دیگه نمیشه هم خر رو بخوای هم خرما:-o).
یک مسئله مهم دیگه درباره انتخاب بین 3ds و ویتا این هست که بازی با گرافیک دوست داری یا نه؟
قصد توهین به 3ds ندارم ولی گرافیک بازی هاش در حد ماریو هست(جالب این جاست بازی معروفش هم ماریو است=)).کلاً کمپانی نینتندو علاقه و ارادت زیادی به بزرگ مرد کهن سال،جناب استاد ماریو:-bd دارن.)
ولی بازی های ویتا یکم جدی تره و بازی های کم گرافیکش،جسارتاً از بازی های گرافیکی 3ds هم گرافیک بیشتر داره.

به نظر من چون شما PS3 داری ویتا بگیری بهتره.و اینکه ویتا Full HD MP4 رو ساپورت می کنه(در باره 3ds نمیدونم)و اینکه اسپیکر هاش صدای راضی کننده برای پخش موسیقی داره(به شرطی که یه جای شلوغ نباشی) و اینکه صفحه اش OLED هست و برای دیدن عکس واقعاً عالی هست و لذت می بری(دوباره می گم در باره 3ds نمی دونم).برای بازی هاش هم راه هایی هست(اگه اهل فعالیت و به این در و اون در زدن باشی) یا بعضی جاها هستند که کرایه هم بدن(من الان توی مشهد می شناسم که البته نرفتم پیششون ولی توی همین جا پیغام دادن)یا تعویض بازی ها و...
همه بستگی به خودت داره.گفتم که باید اهل فعالیت باشی و اگه نیستی،بزار وقتی که هک شد(دیگه نمیشه هم خر رو بخوای هم خرما:-o).
یک مسئله مهم دیگه درباره انتخاب بین 3ds و ویتا این هست که بازی با گرافیک دوست داری یا نه؟
قصد توهین به 3ds ندارم ولی گرافیک بازی هاش در حد ماریو هست(جالب این جاست بازی معروفش هم ماریو است=)).کلاً کمپانی نینتندو علاقه و ارادت زیادی به بزرگ مرد کهن سال،جناب استاد ماریو:-bd دارن.)
ولی بازی های ویتا یکم جدی تره و بازی های کم گرافیکش،جسارتاً از بازی های گرافیکی 3ds هم گرافیک بیشتر داره.
منم قصد توهين ندارم ولي همون ماريو امتيازش ١٠ تا از بهترين بازي اين كنسول بيشتره تازه ماريو هم بهترين بازيش نيست....
پكمن 3ds بياد كه خودت مي دوني چي ميشه ديگه!!!به فروشش تو ايرانم كاري ندارم....ولي اينو راست ميگي كه فعلا تو ايران نميارزه.گرافيكشم خدايش خوبه ديگه!
از ويتا كمتره ولي اونفدري كه گفتي هم بد نيست .بره مقايسه اسفالت دو كنسول رو با هم مقايسه كن در ضمن تو ٣دي اين كنسول اصلا گرافيك يادت ميره!
ولي تو پخش ويديو و موزيك خيلي ضعيفه ...

بنظر من که LBP با ارزش تر از ماریو ـه :) ولی بحثشو تو پروفایل هم ادامه بدیم

تا مدتی دیگر میخوام یک ویدیو 4k رو ویتا بریزم ببینم اجرا میشه یا نه :دی

آخرین ویرایش:
کمک کنید دوستان :
من الان رمم 4 ـه.
یه گزینه بک آپ بود ( وقتی به 3 وصل مرده بودم ) زدمش 17 دقیقه هم طول کشید.این بک آپ از بازیها هم بوده یا اونا رو جدا باید بگیرم ( بازیای دانلودی-سیو ها) ؟
500مگ بیشتر جا ندارم.
اگه رم 8 بگیرم باز باید آپدیتا رو بگیرم ؟ + من شنیدم میگن رو هر رم میشه یک اکانت جدا داشت.درسته؟
حالا اگه همه اطلاعات رم 4 که بک آپ گرفتمو بریزم رو رم 8 راحت کار میکنه ؟
+ من 3.5 گیگ بازیه دانلودی و سیو و فیلم و موزیک رو ویتام هست.( کلا )
حجم دقیق اسلای چقدره ؟ روی رم 8 جا میشه ؟
اینو قبلا یه جا دیگه هم پرسیدم ولی قیمت رم 8 چنده ؟

کمک کنید دوستان :
من الان رمم 4 ـه.
یه گزینه بک آپ بود ( وقتی به 3 وصل مرده بودم ) زدمش 17 دقیقه هم طول کشید.این بک آپ از بازیها هم بوده یا اونا رو جدا باید بگیرم ( بازیای دانلودی-سیو ها) ؟
500مگ بیشتر جا ندارم.
اگه رم 8 بگیرم باز باید آپدیتا رو بگیرم ؟ + من شنیدم میگن رو هر رم میشه یک اکانت جدا داشت.درسته؟
حالا اگه همه اطلاعات رم 4 که بک آپ گرفتمو بریزم رو رم 8 راحت کار میکنه ؟
+ من 3.5 گیگ بازیه دانلودی و سیو و فیلم و موزیک رو ویتام هست.( کلا )
حجم دقیق اسلای چقدره ؟ روی رم 8 جا میشه ؟
اینو قبلا یه جا دیگه هم پرسیدم ولی قیمت رم 8 چنده ؟
اگه بک اپ گرفتی خب مشکلی نیست رم 8 رو که خریدی همه رو روش کپی میکنی بر میگرده نیاز به اپدیت دوباره هم نیست فقط اون لحظه اخر که مموری رو میخوای عوض کنی اگه تروفی جدیید گرفتی یه سینک هم بکن که رو سرورهای سونی ذخیره بشن
رو هر مموری یه اکانت میشه ساخت
اسلای هم فک کنم دور و بره 3گیگ حجمش بود که طبیعتا تو 8 گیگ جا میشه:d
قیمت رو هم نمیدونم ولی فک کنم 130-140 باشه

پس با این اوصاف من با دو مموریم ( ندارم البته :دی ) میتونم مثلا الان با اکانت اماراتم کار کنم و یه ساعت بعدم اون یکیو بذارم و ( آمریکا ) اسلای رو بازی کنم ؟
عالی میشه که :دی
قصد دارم 4ـم رو با 8 تعویض کنم.چه مقدار باید روش بذارم ؟ حدودا

به قوله دوستمون از چاله در میای میفتی تو چاه و 3ds که مفت هم گرونه و داداش همین ویتا بخر و یکی دوتا بازی فعلا بگیر و یه خورده هم مثله ما صبر ایوب داشته باش عاقبت هک میشه و الان خودم هک psp1 روی ویتام دارم و حداقل بازیهای psp1 و امولاتورهای اون یه خورده ادم رو سرگرم میکنه و چندتا بازی اورجینال هم از این و اون بگیر و تعویض کن تا اوضاع بگذره و این قضیه هک رو سره همه کنسولهای جدیده فعلی داریم و ps3 که برای ما چندسال طول کشید تا هک بشه ولی رونده هکه ویتا خیلی سریعتر از اون داره پیش میره.
دوست عزیز مگه هک شده بازی های psp
?
من از دوستان میپرسم میگن نه
الان بازی های psp میاره؟
امولاتور روش نصب میشه ؟

---------- نوشته در 01:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 AM ارسال شده بود ----------

داداش منم مثه خودتم :
موندم بین 3DS و Vita !!!

اما واقعیت اینه که در حال حاضر هیچ کدوم ارزش خرید ندارن ! |-)
( هم قیمت خودشون و بازیاشون گرونه و هم تعداد بازیایی که واقعا ارزش قیمتشونو داشته باشه کمه !!! )

مثه من صبر کن تا خرداد یا تیر اون موقع بخر ! ( الان دلار 4300 و تا عید شاید بالاترم بره اما بعد از عید بدجور میاد پایین ! )
الان مگه دیوونه باشی بری بخری ! حتی اونی که باباشم ملیاردره بهش بگی میگه الان که دنبالم نکردن برم گرون بخرم !
تا اون موقع هم 3-4 تا بازی خوبتر واسش میاد هم قیمتش عادلانه تر میشه و شایدم معجزه ای شد و کپی خورش کردن ... :d
دوست عزیز برای من که زیاد فرق نمیکنه چون میخوام ایپادمو بفروشمو بخرم و اینکه کار کرده بخرم
راستی از کجا مطمیینی بیاد پایین بعد از عید ؟شاید رفت بالاتر

---------- نوشته در 01:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 AM ارسال شده بود ----------

حرفتون راجب مولتی مدیا درسته vita قوی تره
منم چون ps3 دارم یه دلیلم خرید ویتا بود برای ریموتو اینا اما دوستان میگن کاربرده زیادی بین این 2 تا نیستش
3ds هم انصافا گیم پلیرش لذت بیشتری داره تا این بازی ها شما امتحان کن یبار

پس با این اوصاف من با دو مموریم ( ندارم البته :biggrin1: ) میتونم مثلا الان با اکانت اماراتم کار کنم و یه ساعت بعدم اون یکیو بذارم و ( آمریکا ) اسلای رو بازی کنم ؟
عالی میشه که :biggrin1:
قصد دارم 4ـم رو با 8 تعویض کنم.چه مقدار باید روش بذارم ؟ حدودا
فکر نکنم این که بخوای همش جای مموری ها رو عوض کنی،توصیه بشه.
فکر کنم 4 ات رو نگه داری بهتر باشه چون فکر نکنم که زیاد ازت بخرن(یا برای تعویض).

---------- نوشته در 10:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز مگه هک شده بازی های psp
?
من از دوستان میپرسم میگن نه
الان بازی های psp میاره؟
امولاتور روش نصب میشه ؟

حرفتون راجب مولتی مدیا درسته vita قوی تره
منم چون ps3 دارم یه دلیلم خرید ویتا بود برای ریموتو اینا اما دوستان میگن کاربرده زیادی بین این 2 تا نیستش
3ds هم انصافا گیم پلیرش لذت بیشتری داره تا این بازی ها شما امتحان کن یبار
بله دوست عزیز.می تونه بازی های PSP و PS1 رو اجرا کنه.
گیم پلی 3ds رو همونطور که شما میگید باید امتحان کنم ولی شخصاً از بازی های کم گرافیک خوشم نمیاد قبلاً هم به همین دلیل PSP رو انتخاب کردم،نه ds.شما گرافیک یازی های Assasin's creed,Uncharted,killzone,NFS:most wanted,soul sacrifice ویتا رو با بازی های 3ds مقایسه کنید.

با وی چی ان رفتم تو یو تو چوب زدم DOWNLOAD 4K QUALITY VIDEO خودش برام کلی اورد الان اگه بازم بخوای لینک میدم.حجمش زیاد نبود. ولییکیشون بود 200 مگ بود
Real Racing 4k Video Resolution Test-03 - YouTube این یکیش که 4 دقیقه ـس

4K Resolution Video Time Lapse from New York City, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco - YouTube اینم 48 ثانیه این آخرین حجمش 109 مگه تست کن به ما هم بگو

Ephemeris // 4K Timelapse At The Ranch (4K Download) - YouTube دو دقیقه: ولی برا من یه ویدیو دیگه بود ( 4ک بود البته )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or