Real Madrid 9
کاربر سایت
یکی از دوستانم ویتاش افتاده صفحش شکسته باید چیکار کنه تهران جایی هست عوض کنن براش هزینش چقد میشه .
فکر نمیکنم فعلا قطعات تعمییری این کنسول موجود باشه ... هنوز زودهیکی از دوستانم ویتاش افتاده صفحش شکسته باید چیکار کنه تهران جایی هست عوض کنن براش هزینش چقد میشه .
اگر نمیتونی اوریج بگیری نخر ..... بزار هک بشه بعد...منم میخوام بازی کنم اما نمیخوام اوریج بازی کنم
حالا شما هم ادمودلسرد کردی
برای ps3 ویتا چه قابلیتاییی داره؟
پارسا@ :
دانلودش که کردی بیا بگو چجوریه
من 7.5 دلار دارم شاید بدم پای این![]()
حالم به
هم خورد این چه چیز بوووووقی بود من فکر کردم عین ps3 هستش نگوو
اشغاله من شخصاً street fighter x tekken رو ترجیح می دم.تا جایی که می دونم و دیدم All star بیشتر به درد آنلاین و مولتی می خوره وبیشتر در این زمینه ها تمرکز کردن تا سینگل اش.اگر آنلاین زیاد بازی می کنی و دوست داری All star فکر کنم بهتر باشه و برای سینگل هم فکر کنم Street Fighter X Tekken بهتر باشه.سلام دوستام بین بازیه ps all star و street fighter x taken کدوم به نظرتون جالب تر هست و ارزش خریدن رو داره؟؟؟؟
ممنونخوب ما هم میخوایم کپی بازی کنیم ولی نمیشه و سونی و هکرها فعلا صلاح ندونستن و باز بگین تحریمها اثر نداره:d
برای ps3 هم جز ریموت بازی کردن قابلیت مهمه دیگه ای نداره که البته ریموتش هم بدرده عمش میخوره و چندتا کاره دیگه هم میشه کرد مثله اینکه بازی با ps3 بخری و بعد بریزی روی ویتا و بکاب گرفتن با ps3 که اینا هم از نظره من قابلیت نیست و دلخوش کنکه بچه هست
لایو رفتنش و دیدنه بازیهای گرون قیمت هم همون حکایت دسته ما کوتاه و خرما بر نخیله و کلا همش عذابه
اگه دلسرد نشدی تا بیشتر برات بگم![]()
ممنون
برم سمت 3ds
?
نه.فکر کردی وضع 3ds بهتر از ویتاس?بازیاش عملا تو بازار ایران 1درصد موجوده!
ویتا رو مطمن باش بیشتر خوشت میاد.ببین واقعا کامله ویتا!
الان 3 هم بگیری همینقدر باید خرج کنی!
پس فکر تریدی اس رو بذار کنار....
راستی اونم کپی نیست
Sent from my ST18i using Tapatalk 2