هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یکی از دوستانم ویتاش افتاده صفحش شکسته باید چیکار کنه تهران جایی هست عوض کنن براش هزینش چقد میشه .
فکر نمیکنم فعلا قطعات تعمییری این کنسول موجود باشه ... هنوز زوده
شایدم من خبری ندارم
اگر نه که هیچ چاره ای جز سر کردن باهاش نداره !
منم میخوام بازی کنم اما نمیخوام اوریج بازی کنم
حالا شما هم ادمو :D دلسرد کردی
برای ps3 ویتا چه قابلیتاییی داره؟
اگر نمیتونی اوریج بگیری نخر ..... بزار هک بشه بعد...

قابلیتهای که با PS3 داره :
1. بعضی بازیا Cross Buy داره به این صورت که نسخه ps3 رو میخری و نسخه ویتا رو مجانی دانلود میکنی
2. بازیای Croos Play میتونی save هات رو از ps3 به vita منتقل کنی یا انلاین با هم دیگه بازی کنین.
3. بعضی بازیای مثل LBP2 میشه ویتا رو به یک دسته برای بازی با نسخه ps3 تبدیل کرد
4. Remote که دوستمون گفت در موردش

این مخصوص ریجن 2 هستش خاک برسر ریجن 1 و استور آمریکا کنم که هیچ موقع هیچ غلطی نمیتونه کنه.
همینه از قدیم میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه کنه

دوست عزیز امیر

شما این پست رو مشابه توی تاپیک بازی دادید ... !
خواهشا پست رو دوباره توی تاپیکی که کلا به موضوع پست شما بی ربط هست نزار تا نظم راعیت بشه .

سلام دوستام بین بازیه ps all star و street fighter x taken کدوم به نظرتون جالب تر هست و ارزش خریدن رو داره؟؟؟؟
من شخصاً street fighter x tekken رو ترجیح می دم.تا جایی که می دونم و دیدم All star بیشتر به درد آنلاین و مولتی می خوره وبیشتر در این زمینه ها تمرکز کردن تا سینگل اش.اگر آنلاین زیاد بازی می کنی و دوست داری All star فکر کنم بهتر باشه و برای سینگل هم فکر کنم Street Fighter X Tekken بهتر باشه.

خوب ما هم میخوایم کپی بازی کنیم ولی نمیشه و سونی و هکرها فعلا صلاح ندونستن و باز بگین تحریمها اثر نداره:d
برای ps3 هم جز ریموت بازی کردن قابلیت مهمه دیگه ای نداره که البته ریموتش هم بدرده عمش میخوره و چندتا کاره دیگه هم میشه کرد مثله اینکه بازی با ps3 بخری و بعد بریزی روی ویتا و بکاب گرفتن با ps3 که اینا هم از نظره من قابلیت نیست و دلخوش کنکه بچه هست=))

لایو رفتنش و دیدنه بازیهای گرون قیمت هم همون حکایت دسته ما کوتاه و خرما بر نخیله و کلا همش عذابه:>
اگه دلسرد نشدی تا بیشتر برات بگم:))
ممنون
برم سمت 3ds
?

Re: سوالات و مشکلات - ویتا

نه.فکر کردی وضع 3ds بهتر از ویتاس?بازیاش عملا تو بازار ایران 1درصد موجوده!
ویتا رو مطمن باش بیشتر خوشت میاد.ببین واقعا کامله ویتا!
الان 3 هم بگیری همینقدر باید خرج کنی!
پس فکر تریدی اس رو بذار کنار....
راستی اونم کپی نیست

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ممنون
برم سمت 3ds
?

به قوله دوستمون از چاله در میای میفتی تو چاه و 3ds که مفت هم گرونه و داداش همین ویتا بخر و یکی دوتا بازی فعلا بگیر و یه خورده هم مثله ما صبر ایوب داشته باش عاقبت هک میشه و الان خودم هک psp1 روی ویتام دارم و حداقل بازیهای psp1 و امولاتورهای اون یه خورده ادم رو سرگرم میکنه و چندتا بازی اورجینال هم از این و اون بگیر و تعویض کن تا اوضاع بگذره و این قضیه هک رو سره همه کنسولهای جدیده فعلی داریم و ps3 که برای ما چندسال طول کشید تا هک بشه ولی رونده هکه ویتا خیلی سریعتر از اون داره پیش میره.

نه.فکر کردی وضع 3ds بهتر از ویتاس?بازیاش عملا تو بازار ایران 1درصد موجوده!
ویتا رو مطمن باش بیشتر خوشت میاد.ببین واقعا کامله ویتا!
الان 3 هم بگیری همینقدر باید خرج کنی!
پس فکر تریدی اس رو بذار کنار....
راستی اونم کپی نیست

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

والا تو کل جهان همه3دی اس می خرن ولی یه توصیه برادرانه تو ایران یا نخر یا صبر کن هک شه...من که دارم میگم البته خوبیش اینه که یه ار4 میگیری 30 تومن حالا حالا ها سرگرمی..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or