هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سوالات و مشکلات - ویتا

سلام دوستان
من الان يه ايپاد تاچ دارم ميخوام بفروششمش بازيم روش زياد دارم اما كم بازي ميكنم بيشتر ميرم وب گردي و fb
ويتا vpnميخوره؟
هك نشده هنوز نه؟هيچجوره؟

سلام دوستان
من الان يه ايپاد تاچ دارم ميخوام بفروششمش بازيم روش زياد دارم اما كم بازي ميكنم بيشتر ميرم وب گردي و fb
ويتا vpnميخوره؟
هك نشده هنوز نه؟هيچجوره؟​
سلام عزیز
سوال رو یک بار مطرح کنی کافی هست
ویتا کنسول بازی هست یعنی وقتی میخوای بخریش باید به خاطره بازیاش بخری نه به هوای اینکه app های زیاد کاربردی داشته باشه ! کنسول بازی همانند 3ds پس قایل مقایسه با ipod و ... نیست ... بستگی به خودت داره میخوای به ویتا شیف کنی یا نه ...
Web گردی توی ویتا هنوز کامل نیست. نمیشه video دید و flash هم متاسفانه ساپورت نمیکنه .... اما بهتر از گزشته هستش ... اپهای مثل FB هم داره .
*** هم میشه با P-r-o-xy یک راهنما توی سایت بود که نمیدونم تاپیکش چی شد !!!!!

اگر میخوای ویتا بخری به هوای هک شدنش نباش حالا حالاها ... باید بین 100 تا 150 اینا برای هر بازی داشته باشی ... مگرنه اگر بودجت نمیرسه که بیخایلش شو

من میخوام ویتا بگیرم میخواستم ببینم این قیمتا همین جوری میره بالا یا پایینم میاد ؟؟؟
سشنبه : 850
پنجشنبه : 910
شنبه (امروز) : 1000
اگه قراره بیاد پایین صبور باشم اگه میخواد بره بالا عجله کنم .
شما چیزی سراغ داری ارزون شده باشه؟
نمیشه پیش بینی کرد بهت بگیم بگیر بعدا میای میگی ارزون شد بگیم نگیر میگی چرا گرون شد...ولی هرچی به عید نزدیکتر میشیم احتمالا میره بالاتر ولی ریسکه دیگه...از من میشنوی بگیر به قیمتشم فکر نکن 100 تومن بره بالا یا بیاد پایین گیمر جماعتو دندوناشو شمردن قیمت میدن....من عید پارسال از کشور دوست و همسایه ترکیه گرفتم 249 دلار با بندو بساط دقیق یادم نیست چند شد اومدم دیدم خدا تومن رفته روش ولی چون اهل خریدو فروش نیستم واسم مهم نبود...خودت میدونی هرجور صلاح میدونی

سلام عزیز
سوال رو یک بار مطرح کنی کافی هست
ویتا کنسول بازی هست یعنی وقتی میخوای بخریش باید به خاطره بازیاش بخری نه به هوای اینکه app های زیاد کاربردی داشته باشه ! کنسول بازی همانند 3ds پس قایل مقایسه با ipod و ... نیست ... بستگی به خودت داره میخوای به ویتا شیف کنی یا نه ...
Web گردی توی ویتا هنوز کامل نیست. نمیشه video دید و flash هم متاسفانه ساپورت نمیکنه .... اما بهتر از گزشته هستش ... اپهای مثل FB هم داره .
*** هم میشه با P-r-o-xy یک راهنما توی سایت بود که نمیدونم تاپیکش چی شد !!!!!

اگر میخوای ویتا بخری به هوای هک شدنش نباش حالا حالاها ... باید بین 100 تا 150 اینا برای هر بازی داشته باشی ... مگرنه اگر بودجت نمیرسه که بیخایلش شو

معذرت من با tapatalk توی ایپادمیزم پست ها چند بار اومده پاک کردم قبلیارو

میخوام ایپادو عوض کنم یی بگیرم هم اهنگ گوش بدم هم فیلم ببینم در کنارش بازی هم کنم هک هیچی نیست برای امولانور نیست بازی های قدیمی نصب کنیم ؟3ds چی ؟
پیه چی باشه راضیم کنه
راستی ps3 هم دارم

شما چیزی سراغ داری ارزون شده باشه؟
اینجا ویتا میاد 500
میشه 1 تومن بعد میشه 800 همه میگن ارزون شده! :دی

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 AM ارسال شده بود ----------

این fifa soccer بازیکناش صابتن یا آپدیت میشن چون هیچ عددی نداره نه 13 نه 14
یه چیز دیگه با fifa 13 12 چه فرقی میکنه
فیفا ساکر ویتا همون 12 میشه که بعدش فیفا 13 اومد
فرقش اینه 13 مزخرف شده :دی رو ویتا البته

معذرت من با tapatalk توی ایپادمیزم پست ها چند بار اومده پاک کردم قبلیارو

میخوام ایپادو عوض کنم یی بگیرم هم اهنگ گوش بدم هم فیلم ببینم در کنارش بازی هم کنم هک هیچی نیست برای امولانور نیست بازی های قدیمی نصب کنیم ؟3ds چی ؟
پیه چی باشه راضیم کنه
راستی ps3 هم دارم

تشکر عزیز

والا ... اگر میخوای اهنگ گوش بدی و فیلم ببینی من که بودم میرفتم IPAD 4 میخریدم !!! کنسول ویتا اصولا هیج مصرفی برات به جز بازی نداره .... کیفیت پخش اهنگ خوب هست اما امکانات بالایی مثل IPAD و Android نداره ... پخش فیلم هم فقط MP4 البته 1080 هم میاره ..... اما بیشتر برای ویتا بازی مهم هست .... اگر بودجه خرید بازی رو داری برو طرفش اگر به هوای هک هستی که الان وقتش نیست ... هر وقت هک شد بخرش !
هک ویتا فقط اجازه اجرای بازیای PSP رو میده و قابلیت emulator برای اجرای دیگه بازیا هم نداره . با هک دسترسیت به PSN هم قطع میشه ...
3ds هم هک نشده بازم بازیاش هم قیمتا مثل ویتا هست چون این دو کنسول فراگیر نیستن بازیاشون به مراتب گرونتر هست. یک توع هک برای 3ds هست که میشه بازیای DS رو اجرا کرد .... باز باید بری توی تاپیک خودش بپرسی ... بازی 3DS هم بیشتر برای بازی هست ...

این fifa soccer بازیکناش صابتن یا آپدیت میشن چون هیچ عددی نداره نه 13 نه 14
یه چیز دیگه با fifa 13 12 چه فرقی میکنه
بازی همون هست فرقی نداره .... !

سلام دوستم مودونم این 2 بازی که نام میبرم ربطی با هم نداره ولی اگه شما جای من بودید gravity rushرو میگرفتید یاmortal kombat رو؟؟ دلیلشم بگید لطفا

Re: سوالات و مشکلات - ویتا

Grبهتر از کمبته
برا اینکه گیمپلی باحالی داره گرافیکشم عالیه ولی کمبت گرافیک نداره و گیمپلیم بعد مدتی لوس میشه!
راستی اینجا جای پرسش سوالت نبود:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام دوستم مودونم این 2 بازی که نام میبرم ربطی با هم نداره ولی اگه شما جای من بودید gravity rushرو میگرفتید یاmortal kombat رو؟؟ دلیلشم بگید لطفا

gravity rush رو بگیر چون بازی انحصاری اما mortal kombat تو که ps3 داری میشه رو ps3 بازی کرد پس gravity rush بهتره یکم فکر کن ! ;)

من الان کد آنلاین لیتل رو از کجا میتونم راحت بخرم ؟
از تو استور . البته بازی باید با ریجن اکانتتون یکی باشه . یعنی اگر بازیه ریجن 2 میخرید باید اکانتتون هم که رو ویتا اکتیو هست ریجن 2 باشه . اگه فرق بکنن , کدی که میخرید کار نمیکنه .

سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم الان میخوام بازیهای دست دوم با قیمت مناسب بخرم شنیدم اگه بازی رو از فروشگاهی بخریم همونجا دوباره یه پول خیلی کمی میگیرن یه بازیه دیگه بهمون میدن اگه یه همچین جاهایی هست لطفا آدرسشو بهم میدید با شماره تلفنشو
ممنون
البته بازیهای ps vita

آخرین ویرایش:
تشکر عزیز

والا ... اگر میخوای اهنگ گوش بدی و فیلم ببینی من که بودم میرفتم IPAD 4 میخریدم !!! کنسول ویتا اصولا هیج مصرفی برات به جز بازی نداره .... کیفیت پخش اهنگ خوب هست اما امکانات بالایی مثل IPAD و Android نداره ... پخش فیلم هم فقط MP4 البته 1080 هم میاره ..... اما بیشتر برای ویتا بازی مهم هست .... اگر بودجه خرید بازی رو داری برو طرفش اگر به هوای هک هستی که الان وقتش نیست ... هر وقت هک شد بخرش !
هک ویتا فقط اجازه اجرای بازیای PSP رو میده و قابلیت emulator برای اجرای دیگه بازیا هم نداره . با هک دسترسیت به PSN هم قطع میشه ...
3ds هم هک نشده بازم بازیاش هم قیمتا مثل ویتا هست چون این دو کنسول فراگیر نیستن بازیاشون به مراتب گرونتر هست. یک توع هک برای 3ds هست که میشه بازیای DS رو اجرا کرد .... باز باید بری توی تاپیک خودش بپرسی ... بازی 3DS هم بیشتر برای بازی هست ...
.... !
منم میخوام بازی کنم اما نمیخوام اوریج بازی کنم
حالا شما هم ادمو :D دلسرد کردی
برای ps3 ویتا چه قابلیتاییی داره؟

منم میخوام بازی کنم اما نمیخوام اوریج بازی کنم
حالا شما هم ادمو :D دلسرد کردی
برای ps3 ویتا چه قابلیتاییی داره؟

خوب ما هم میخوایم کپی بازی کنیم ولی نمیشه و سونی و هکرها فعلا صلاح ندونستن و باز بگین تحریمها اثر نداره:d
برای ps3 هم جز ریموت بازی کردن قابلیت مهمه دیگه ای نداره که البته ریموتش هم بدرده عمش میخوره و چندتا کاره دیگه هم میشه کرد مثله اینکه بازی با ps3 بخری و بعد بریزی روی ویتا و بکاب گرفتن با ps3 که اینا هم از نظره من قابلیت نیست و دلخوش کنکه بچه هست=))

لایو رفتنش و دیدنه بازیهای گرون قیمت هم همون حکایت دسته ما کوتاه و خرما بر نخیله و کلا همش عذابه:>
اگه دلسرد نشدی تا بیشتر برات بگم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or