اگر بخوای rebuild کنی یا Factory reset کنی که نهایتا اخرین راه حلها هستن اطلاعات پاک میشه برا همین اگر backupداشته باشی خب بهتره ...داداش بکاپ نداشته باشم چی میشه؟؟؟؟؟
اگر بخوای rebuild کنی یا Factory reset کنی که نهایتا اخرین راه حلها هستن اطلاعات پاک میشه برا همین اگر backupداشته باشی خب بهتره ...داداش بکاپ نداشته باشم چی میشه؟؟؟؟؟
rebuild کردم بازم اپدیت نشد/اگر بخوای rebuild کنی یا Factory reset کنی که نهایتا اخرین راه حلها هستن اطلاعات پاک میشه برا همین اگر backupداشته باشی خب بهتره ...
آز طریف منو recovery امتحان تنکردی برای Update شدن ؟ معمولا اون راه میندازه کار روrebuild کردم بازم اپدیت نشد/
الان restore میکنم
nashodآز طریف منو recovery امتحان تنکردی برای Update شدن ؟ معمولا اون راه میندازه کار رو
دوستان یه email واسم اومده نوشته
earn a 50$ psn code with the playstaion card
یعنی چی؟ تو mail هم یه psn کارت واسم گذاشته !! نفهمیدم منظورشو چون تا حالا psn استفاده نکردم !! میگه 50 تا بهت دادیم یا میگه بیا 50 تا بخر ؟!!!:d . اینم نوشته
Score a
$50 PSN Code
after your first PlayStation®Card purchase
ممنون میشم راهنمایی کنین
مموری فرمت کردن فقط یک مرحله از کاره ... اصلیش اینکه Factory reset کنی ... از setting > Format > Restore vita system آینطوری فقط میتونی یک اکانت جدید رو sign inکنیمن میخوام ریجن اکانتمو تغییر بدم باید چیکار کنم البته مموری رو فرمت کردم ولی هنوز اکانت قبلیم هست
Uncharted - Gravity Rush - Wipeout - Jet Set Radio - Tales of space البته بعضی استورها ممکنه بازیهای گفته شده رو نداشته باشه و بازی دیگه ای داشته باشه !اینا ماله US هستسلام
ممنون میشم دوستان لیست بازیهای فری اکانت پلاس را بفرمایید
nashod
خدا نکنه من بلد نیستم به v p n وصل کنمببین من یک مشکل مشابه داشتم 99% دانلود میکرد بعد error میداد 2 بار اینطوری شد بعد با v--p--n که به نت وصل شدم نصب کرد مشکلم حل شد توام v... p ...n تست کن ببین میشه یا نه
وقتی عضویت پلاس رو داری میتونی بازهیای Free رو دانلود کنی و اونها که تخفیق دارن هم با تخفیف بخری .دوستان نحوه استفاده از بازی های پلاس چه جوریه؟
واینکه بعد از مدت عضویت دیگه نمیشه بازی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید,:d
میری روی PSN میزنی و اکانت جدید میسازی . از بهش Account mangement توی setting هم فکر کنم بشهخب من Restore vita system رو انجام دادم حالا چجوری یه اکانت دیگه بسازم