هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یه email واسم اومده نوشته
earn a 50$ psn code with the playstaion card
یعنی چی؟ تو mail هم یه psn کارت واسم گذاشته !! نفهمیدم منظورشو چون تا حالا psn استفاده نکردم !! میگه 50 تا بهت دادیم یا میگه بیا 50 تا بخر ؟!!!:d . اینم نوشته
Score a
$50 PSN Code

after your first PlayStation®Card purchase

ممنون میشم راهنمایی کنین

آخرین ویرایش:
دوستان یه email واسم اومده نوشته
earn a 50$ psn code with the playstaion card
یعنی چی؟ تو mail هم یه psn کارت واسم گذاشته !! نفهمیدم منظورشو چون تا حالا psn استفاده نکردم !! میگه 50 تا بهت دادیم یا میگه بیا 50 تا بخر ؟!!!:d . اینم نوشته
Score a
$50 PSN Code

after your first PlayStation®Card purchase

ممنون میشم راهنمایی کنین

میگه اگه از اون PlayStation®Card purchase ها بخری $50 PSN Code ​جایزه میگیری چیز خاصی نیست واسه همه اومده

من میخوام ریجن اکانتمو تغییر بدم باید چیکار کنم البته مموری رو فرمت کردم ولی هنوز اکانت قبلیم هست
مموری فرمت کردن فقط یک مرحله از کاره ... اصلیش اینکه Factory reset کنی ... از setting > Format > Restore vita system آینطوری فقط میتونی یک اکانت جدید رو sign inکنی
سلام
ممنون میشم دوستان لیست بازیهای فری اکانت پلاس را بفرمایید
Uncharted - Gravity Rush - Wipeout - Jet Set Radio - Tales of space البته بعضی استورها ممکنه بازیهای گفته شده رو نداشته باشه و بازی دیگه ای داشته باشه !اینا ماله US هست

دوستان نحوه استفاده از بازی های پلاس چه جوریه؟
واینکه بعد از مدت عضویت دیگه نمیشه بازی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید,:d
وقتی عضویت پلاس رو داری میتونی بازهیای Free رو دانلود کنی و اونها که تخفیق دارن هم با تخفیف بخری .
اره اگر عضویت تموم بشه بازی رو نمیتوتی بازی کنی ... یا اینکه باید بخری یا اینکه باید plus جدید بزاری
خب من Restore vita system رو انجام دادم حالا چجوری یه اکانت دیگه بسازم
میری روی PSN میزنی و اکانت جدید میسازی . از بهش Account mangement توی setting هم فکر کنم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or