هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

خوب همونطور که پیش بینی میشد با اپدیت به 2 همه EXPLITE از کار افتاده سونی همه گیم رو پچ کرد من فعلا رو 1.80 موندم :d اما FROSTEGATER باز تونسته PSP EMULATORE اجرا کنه باید منتظر خبرا جدید بود به هر حال کسیم اپدیت نکنه دسترسیش به STORE و FRIEND LIST و غیره قطع شده
[h=2][/h]

سلام دوستان
چه سرعتی بگیرم که راحت توشبکه بازی کنم؟
ضمنا" بازی در شبکه از حجم دانلود مصرف میکنه؟با تشکر لطفا" راهنمایی کنید
بیشتر میزان پینگ مهمتره تا سرعت دانلود ... بازی دوستان بیشتر میدونن کدوم isp سرویس بهتری داره .

سلام
من میخواستم اکانت ویتا رو عوض کنم و مموری فرمت کردم وقتی ویتا بالا امد همون اکانت قبلی بود حالا باید چیکار کنم اکانت عوض شه؟
Factory reset باید بکنی ... فرمت مموری فقط نیست ... از توی Setting بزن Factory setting
دوستان 1سوال داشتم من کد پلاس رو زدم حالا چه جوری بازی های رایگان رو دانلود کنم:-/در ضمن امروز اپدیت کردم
اون بازیا دیگه جلشون قیمت نیست ... یه + جلوش هست و میتونی دانلودش کنی ... کلا هرچیزی تو استور شامل پلاس میشه ارم پلاس هم بقلش هست
سلام
یک سوال
کسی تو ویتا تونسته فیلم 1080p ببینه؟
من امروز دانلود کردم اپدیتو
اخه قبلا گفته بودن میشه دید حالا اومدم بپرسم میشه؟
میشه مشکلی نیست ... من یک Music Video ریختم توش

دوستان 1سوال داشتم من کد پلاس رو زدم حالا چه جوری بازی های رایگان رو دانلود کنم:-/در ضمن امروز اپدیت کردم
اون بازیا دیگه جلشون قیمت نیست ... یه + جلوش هست و میتونی دانلودش کنی ... کلا هرچیزی تو استور شامل پلاس میشه ارم پلاس هم بقلش هست/////تشکر از جواب پس چرا هنوز نزده علامت پلاس رو

من آپدیت جدید رو دانلود کردم
اما به علت کم بودن شارژ پیغامی که داد مبنی بر این بود که وقتی شارژ کردین به محض روشن شدن دستگاه آپدیت میشه
الان نشده همچین چیزی و نمیدونم اون فایل دانلود شده کجاس!
چیکار باید کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or