هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام خدمت دوستان من خیلی مشکل دارم برا کپی موزیک و ویدیو و عکس با این برنامه Content Manager یا کانکت نمیشه یا ارور میده اصلا خیلی ضد حاله اینترنت منم مشکلی نداره لطف می کنید منو راهنمایی کنید یا برنامه دیگر برا ریختن هست

آموزش استفاده از پچ Open CMA 1.80 :
1-فایل پچ را از لینک: http://www.mediafire.com/?aiq9dddlztiiq7d دانلود کرده و فایل ها را در صفحه ی دستکتاپ اکسترکت کنید
2- فایل CMA setup را اجرا کنید.
3-بعد از نصب فولدر openCMA_vita_180 را باز کنید و تمام فایل ها را در جایی که CMA اصلی نصب شده،کپی کنید: (C:\Program Files (x86)\Sony\Content Manager Assistant).
4-فایل “set.dll” را اجرا کنید(همه چیز را با administrator اجرا کنید(راست کلیک روی برنامه و انتخاب گزینه ی run as administrator ))
5-بچ فایل به نام “run” را اجرا کنید
6- این باید همه چی را در پنجره اجرا کند و CMAWatcher و CMADownloader را در همان فولدر نصب خواهد کرد.
7-فایل CMAWatcher را اجرا کنید.این سریع باز و بسته میشود(شاید اصلا نبینید که باز شود)
8-بعد از اون اگر لازم هست بزارید که دیتا بیس رو دوباره بسازد
9-همه کار ها را کردید و تمام شد
http://forum.bazicenter.com/thread67661/ اینو ببین اموزش ریختن movie music بدون نیاز به اینترنت

http://wololo.net/downloads/index.php/version/19380 اول اینو دانلود کن

http://wololo.net/downloads/index.php/download/1252 اینم file fix هست بعده کارا بالا انجام بده

The PS Vita comes with a system to copy save files that requires you to be connected permanently to the internet. This system is here to force you to update the Vita when a new version is available. In addition, it might be inconvenient for you to be constantly connected when you want to copy your files from and to the Vita. This patch is here to help you with this situation

Installation:

- extract the archive in your CMA folder (program files/Sony/Content Manager Assistant by default)

- quit the CMA if it is running on your PC

- execute "run.bat" (you need to run it in "Admin mode" on windows 7

- That's it, now the CMA should run without requiring to be connected to the internet

آخرین ویرایش:
حوصلم نشد 144 صفحه بخونم (شیرازی هستم) واسه همین این سوال رو می کنم
توی سایت های فارسی مثل هیمن بازی سنتر یا چیزابی که فارسی نوشته شده رو چه جوری روی ویتا باز کنیم؟

حوصلم نشد 144 صفحه بخونم (شیرازی هستم) واسه همین این سوال رو می کنم توی سایت های فارسی مثل هیمن بازی سنتر یا چیزابی که فارسی نوشته شده رو چه جوری روی ویتا باز کنیم؟
فعلا هیچ جور.باید سونی یک آپدیت فریمور بده که فونت فارسی هم ساپورت کنه که هنوز نداده.

دوستان ممنون ! بلاخره این اکانت رو با هزار بدبختی درست کردم !
داستان هم این بود به هیچ عنوان ایمیل ایرانی قبول نمیکرد و یه ایمیل با نام آمریکا و پست کد خاص شهر نیویورک درست کردم و بالاخره قبول کرد ! حالا چندتا سوال داشتم :
1. لطفا اگر ممکنه یه چنتا گیم فری خوب معرفی کنید ممنون میشم
2. برنامها رو چطور میشه روی دستگاه انتقال داد ؟ من فیلم و عکس رو کامل انتقال دادم به وسیله برنامه content manager آیا برنامه هم همینجوری هست ؟ آیا برنامه های پولی برای این دستگاه وجود داره ؟ که بشه رایگان استفاده کرد ؟
3. بلوتوث دستگاه چطور کار میکنه ؟ آیا میشه برای کسی چیزی ارسال کنیم یا بگیریم ؟
4.همچنین گر بخوام فایلهای اضافی رو از حافظه پاک کنم از چه برنامه ای باید استفاده کنم ؟
5.شارژ از طریق کامپیوتر به چه شکل هست ؟ دستگاه اصلا از کمپیوتر شارژ میشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید ! با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان ممنون ! بلاخره این اکانت رو با هزار بدبختی درست کردم !
داستان هم این بود به هیچ عنوان ایمیل ایرانی قبول نمیکرد و یه ایمیل با نام آمریکا و پست کد خاص شهر نیویورک درست کردم و بالاخره قبول کرد ! حالا چندتا سوال داشتم :
1. لطفا اگر ممکنه یه چنتا گیم فری خوب معرفی کنید ممنون میشم
2. برنامها رو چطور میشه روی دستگاه انتقال داد ؟ من فیلم و عکس رو کامل انتقال دادم به وسیله برنامه content manager آیا برنامه هم همینجوری هست ؟ آیا برنامه های پولی برای این دستگاه وجود داره ؟ که بشه رایگان استفاده کرد ؟
3. بلوتوث دستگاه چطور کار میکنه ؟ آیا میشه برای کسی چیزی ارسال کنیم یا بگیریم ؟
4.همچنین گر بخوام فایلهای اضافی رو از حافظه پاک کنم از چه برنامه ای باید استفاده کنم ؟
5.شارژ از طریق کامپیوتر به چه شکل هست ؟ دستگاه اصلا از کمپیوتر شارژ میشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید ! با تشکر

درود
1. بازی فری که سه بازی برای دوربین هست . Frobisher says هست . کلا به جز اینا بازی دیگه فری نیست که چنگی به دل بزنه
2. برنامه منظورت چی هست ؟ بازیهایی که روی ویتا دانلود میکنی رو میتونی به کمک همین CM انتقال بدی . نحوه انتقالشون هم مثل موزیک . فیلم هست . اگر از نظر Application منظورت هست که ویتا هیچ app نداره . همش بازیهایی هست که تا حالا عرضه شده . app ها هم محدود به Face-bo-OK = Sky[e- twitter اینا میشه . همه بازیهای خوب برای این کنسول پولی و در کل چیزه Free که به چشم بیاد نیست .
3. خبر فقط برای استفاده از هدست ایناست
4. فایلهای اضافی ؟ شما کلا نمیتونی به جز بخش Pictures - Movie = Music به دیگر بخشهای دستگاه دسترسی داشته باشی در کل . این فایلها هم با توسط گزینه Delet از بخشهای خودش میشه پاک کرد. برای پاک کردن بازیهای هم باید دستت رو چند ثانیه روی صفحه نگه داری بعد ایکن Option کنار ایکن بازی ظاهر میشه
5. میگره اما کم

بچه ها کسی نمیتونه تایپیک جدید باز کنه تحت عنوان تعویض بازی psvita میتونیم بازیا مونو دیگه با هم عوض کنیم
واقعا ضروریه !!!!!!!!!!!!!! کاملا موافقم !!! با این وضع بازار کاملا لازمه !
ببینید دوستان کاملا بی فایده هستش من و آقا ارمان و چند تا از بچه های دیگه سایت کلی با ناظمین و حتی مدیر انجمن صحبت کردیم ولی ایشون راضی نشدند و حتی تو قسمت پیشنهادات ، پیشنهاد دادیم و کلی از بچه ها امضاء زدند ولی فایده نکرد و گفتند فعلا تا اطلاع ثانوی که همجا فراگیر بشه راه حلی نداره
حتی چندین باز تاپیکی به همین اسم تعویض زده شد ولی فورا حذف شد و کاربران اخطار گرفتن
پس فایده ای نداره :(

ببینید دوستان کاملا بی فایده هستش من و آقا ارمان و چند تا از بچه های دیگه سایت کلی با ناظمین و حتی مدیر انجمن صحبت کردیم ولی ایشون راضی نشدند و حتی تو قسمت پیشنهادات ، پیشنهاد دادیم و کلی از بچه ها امضاء زدند ولی فایده نکرد و گفتند فعلا تا اطلاع ثانوی که همجا فراگیر بشه راه حلی نداره
حتی چندین باز تاپیکی به همین اسم تعویض زده شد ولی فورا حذف شد و کاربران اخطار گرفتن
پس فایده ای نداره :(
چه مسخره قربون ما ایرانیا که تا جایی رو میدن ما مدیرت کنیم خود خواه میشیم و هر کس هم بگه چرا میزنن توی سرمون (آماده بن شدن هستم چون اگه نشم عجیبه یا مدیر این قسمت ایرانی نیست خارجیه)

چه مسخره قربون ما ایرانیا که تا جایی رو میدن ما مدیرت کنیم خود خواه میشیم و هر کس هم بگه چرا میزنن توی سرمون (آماده بن شدن هستم چون اگه نشم عجیبه یا مدیر این قسمت ایرانی نیست خارجیه)
حالا هرچی بوده ما گفیتم و دوستان هم گفتن - عمل نکردن - کاره درستی کردن یا نکردن دیگه به ما ربط نداره ...
لازم به تاکید روش نیست
از PM آستفاده کنید کارتون رو راه بندازید یا از امضا ... فعلا...
بحث هم در این مورد ادامه ندیم بهتره -
قبلا پی داستانش بودیم انتهایی نداشت.

بچه ها کسی نمیتونه تایپیک جدید باز کنه تحت عنوان تعویض بازی psvita میتونیم بازیا مونو دیگه با هم عوض کنیم

آقا واقعا احتیاج داریم حالا من مشکل مالی ندارم اما اینطوری هم نمیتونم هر بار بالای 100 پول بازی هاش و بدم کاش یه راهی بود که راحت اینکارو میکردیم

آقا واقعا احتیاج داریم حالا من مشکل مالی ندارم اما اینطوری هم نمیتونم هر بار بالای 100 پول بازی هاش و بدم کاش یه راهی بود که راحت اینکارو میکردیم

دوست من گفتم راهی نداره :( اجازه زدن تاپیک داده نمیشه :(
شما یه راه داری برای فروش ، تو امضا قرار بدی تا همه ببینند یا برای خرید اینجارو ببینی
بازار سنتر | محصولات | بازی ها | بازی های PS Vita
خودتو اذیت نکن :)
این سختی ها هیچوقت برای ماها باقی نمیمونه :):>

دوستان من مجددا چنتا سوال داشتم :

1. بازی های پولی موجود در ps net رو چطور باید بخریم با چه نوع کارتی ؟
2.الان قیمت این نوع کارتها چقدر هست و برای افزایش حساب اینترنتی برای خرید این جور بازیها از playstaion store چه کار باید کرد ؟
3.بازیهای دست دوم رو میشه استفاده کرد ؟ مشکلی در بازی آنلاین به وجود نمیاره ؟
4. یه بازی آرکید خوب میخواستم دوستان معرفی کنن که در واقع یع بازی باشه که توش چند بازی باشه !

ممنون از همه دوستان که پاسخ میدن و زحمت میکشن ! بسیار ممنون !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or