هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

براى من که وقتى خريدم سرش دو شاخه ى معمولى بود ولى اگه براى شما اينجورى طبيعيه که بايد تبديل بگيريد.
شارژ ويتا هم فک نکنم دفعه ى اول فرق بکنه و وقتى شارژش پره حدود 5ساعت ميشه باهاش بازى کرد و اگه باترى بيشترى ميخواى سونى يه باترى اضافى هم معرفى کرده که اون رو ميتونين جدا تهيه کنين.
ممنون .احتمال زیاد باید هخمون تبدیل بگیرم .
اونوقت مدت زمان شارژ کاملش چقدر هست یعنی چقدر طول می کشه کامل شارز بشه؟
سوال دیگه با ps3 هم می شه از طریق usb شارژ کرد؟
ممنون .احتمال زیاد باید هخمون تبدیل بگیرم .
اونوقت مدت زمان شارژ کاملش چقدر هست یعنی چقدر طول می کشه کامل شارز بشه؟
سوال دیگه با ps3 هم می شه از طریق usb شارژ کرد؟
زمان شارج ویتا 2 ساعت و 40 دقیقه هستش
با USB میشه اما کم کم ! توصیه نمیشه .... !

سلام:d
بتا کد چیه؟ میشه توضیح بدید.:-/
بتا کد ... کدی هست که برای شما فرستاده میشه در صورتی که ثبته نام کرده باشید تا بتونید یک بازی که هنوز 2 تا 4 ماه تا زمان عرضه مونده رو نسخه بتا بازی کنید . نسخه بتا نسخه نهایی بازی نیست و نسخه در حال ساخت هستش و اصولا برای تست هستش و شما میتونید با اون با انلاین بازی متید و ببینید بازی در چه حده و مشکلاتش چیه و در صورت لزوم به صورت FeedBack اونها رو گزارش بدید.

شما در مورد این تبدیلی که برای شارژر باید بگیرم اطلاعی ندارید؟
چون سر دو شاخه شارژرش حالتی هست که به اکثر پریزهای اینجا نمی خوره( خیلی از لپ تاپ ها به این صورت هست دو شاخه نازک که البته اکثر لپ تاپ ها تبدیل داره) برای ویتا تبدیل های معمولی جواب می ده؟ کلا الان سر شارژش موندم!!!

بتا کد ... کدی هست که برای شما فرستاده میشه در صورتی که ثبته نام کرده باشید تا بتونید یک بازی که هنوز 2 تا 4 ماه تا زمان عرضه مونده رو نسخه بتا بازی کنید . نسخه بتا نسخه نهایی بازی نیست و نسخه در حال ساخت هستش و اصولا برای تست هستش و شما میتونید با اون با انلاین بازی متید و ببینید بازی در چه حده و مشکلاتش چیه و در صورت لزوم به صورت FeedBack اونها رو گزارش بدید.

ممنون
کجا میشه ثبت نام کرد و چجوری میشه نسخه یه بتارو تهیه کرد؟مثلا بازی لیتل بیگ پلنیت;;)

ممنون
کجا میشه ثبت نام کرد و چجوری میشه نسخه یه بتارو تهیه کرد؟مثلا بازی لیتل بیگ پلنیت;;)
فعلا هیچی ! بازی lbp که فردا میاد ! بتاش هم 1 ماه پیش بود ... بتای PS All-Stars بود که ثبته نامش تموم شده حالا یک سری کی هفته دیگه به صورت رندوم میاد ...

شما در مورد این تبدیلی که برای شارژر باید بگیرم اطلاعی ندارید؟
چون سر دو شاخه شارژرش حالتی هست که به اکثر پریزهای اینجا نمی خوره( خیلی از لپ تاپ ها به این صورت هست دو شاخه نازک که البته اکثر لپ تاپ ها تبدیل داره) برای ویتا تبدیل های معمولی جواب می ده؟ کلا الان سر شارژش موندم!!!
والا من ایران نیستم ! نمیدونم پیریزتون چیه
اما یک تبدیل معمولی جواب میده .... اگر مشکلی بود الان دوستانی که ویتا دارن توی این بخش تعدادشون کم نیست . چیزی یا گله ای میکردن ... !
پس شما تبدیل رو بخر .... ویتا اداپتورش و سیستم برقیش چیزه عجیبه و خاصی نیست که به مشکل بخوری ... مثل گوش ایناس...پیریز میره تو از طرف دیگه با کابل USB به ویتا که شارج بشه.

سلام دوستان من یه اکانت3ماهه[h=3]PlayStation Plus[/h] رو گرفتم کدشو فقط تو ویتا زدم ایا فعال شده و یه سوال دیگه ایا میشه از بازی های
[h=1]سرویس PlayStation Mobile Store در ویتا استفاده کرد ////////////////////////////ممنون از همه[/h]

سلام دوستان من یه اکانت3ماههPlayStation Plus

رو گرفتم کدشو فقط تو ویتا زدم ایا فعال شده و یه سوال دیگه ایا میشه از بازی های
سرویس PlayStation Mobile Store در ویتا استفاده کرد ////////////////////////////ممنون از همه
Playstaion Mobile Store روی ویتا هم خواهد بود .... حالا تا ببینیم Performance بازیها و ساپورت در چه حد خواهد بود

سلام

اگر بخوام در ویتا 1 اکانت رجین 2 بسازم چجوری هست ( یک اکانت رجین 1 دارم)

اگر reset factory کنم و اکانت پاک بشه بازی هایی که خریدم از روی ویتا پاک میشه؟ چه اتفاقی کلا میفته اگر این کارو بکنم؟؟

چه کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون

سلام

اگر بخوام در ویتا 1 اکانت رجین 2 بسازم چجوری هست ( یک اکانت رجین 1 دارم)

اگر reset factory کنم و اکانت پاک بشه بازی هایی که خریدم از روی ویتا پاک میشه؟ چه اتفاقی کلا میفته اگر این کارو بکنم؟؟

چه کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون

اگه دستگاهتو Reset کنی. همه چیزت میپره یعنی باید از صفر شروع کنی البته اگه Back Up بگیری میتونی با اکانت قبلیت (رجیون 1) دوباره همه چیزو برگردونی ولی با اکانت جدید نمیشه.

نوامبر سرویس پلاس برای ویتا هم فعال میشه
و مطمئنا بسیاری از بازی هاش سونی به صورت مجانی برای اعضای پلاس میزاره
اولیش هم sound shape هست احتمالا با چند تا دیگه:d
ریمن و بقیه هم در هر ماه امکان داره مجانی باشه
من که سرویس پلاسم رو از الان فعال کردم...قیمتش هم عالیه
فعلا هم دیگه واسه ویتا احتمالا به جز یکی یا 2 تا دیگه بازی نمیگیرم تا سرویس پلاس را بیافته و از بازی های مجانی و تخفیف های ویژه ی پلاس استفاده کنم
قیمت این سرویس هم در حدود ماهی 15 تومن هستش
اگر کسی ps3 هم داشته باشه که واقعا می صرفه

دوستان کسی از اجرا کردن بازی های ps2در ویتا خبر نداره ایا همچین چیزی اتفاق می افته //
فعلا که همچین چیزی قرار نیست اتفاق بیفته ... احتمالش هم در حده 0.1 هست سونی هم قبلا گفته بود که هیچ برنامه ای برای اجرای بازی PS2 روی ویتا ندارن
میگم من این پلاس رو چجوری باید فعال کنم دوستان؟
باید مثل PSN کارت بخری و کد رو Redeem کنی ... اگر PS3 نداری الان فایده ای نداره ... وایسا تا ماه November

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or