اره می شه من خودم دانلود کردم و استفاده می کنم .
برو تو store بعد تو قسمت app بعد دانلودش کن .
اگه قیلنز شگن داری باید بری اونجایی که دوستان راهنمایی کردنبعد که دانلود کردم چیکار کنم؟:d
اگر ویتات 3g هست برو تو فضای باز یه جا که gps کار کنه...بار اول یکم طول میده!!شما چجوری از near استفاده میکنی واسه من ارور میده کار خاصی کردی؟![]()

از شانس من wifi ه...اگر ویتات 3g هست برو تو فضای باز یه جا که gps کار کنه...بار اول یکم طول میده!!
بعد راحت موقعیتت ثبت میشه و افرادی که تا یه فاصله ای در نزدیکی شما ویتا دارن رو نشون میده...
من در مورد ویتا وای-فای اطلاع ندارم چطوری موقعیتت رو باید ثبت کنی...فقط میدونم با نت ما یکم سخته من گوگل مپ ام با وای-فای خالی نمی تونه موقعیت ام رو تشخیص بده باید حتما gps رو روشن کنم![]()
تو خونه نمیشه مال من سیم نداره یعنی ایرانسل دارم ولی ساپورت نمیکنه میزنه اینولید فقط همراه... ساپورت میکنه که دوستم داره شما توش چی گذاشتی راستی جی پی اسش چجوری روشن میشهاگر ویتات 3g هست برو تو فضای باز یه جا که gps کار کنه...بار اول یکم طول میده!!
بعد راحت موقعیتت ثبت میشه و افرادی که تا یه فاصله ای در نزدیکی شما ویتا دارن رو نشون میده...
من در مورد ویتا وای-فای اطلاع ندارم چطوری موقعیتت رو باید ثبت کنی...فقط میدونم با نت ما یکم سخته من گوگل مپ ام با وای-فای خالی نمی تونه موقعیت ام رو تشخیص بده باید حتما gps رو روشن کنم![]()
مگه جی پی اس جزو مشخصات خود ویتا نیست؟؟!!!اگر ویتات 3g هست برو تو فضای باز یه جا که gps کار کنه...بار اول یکم طول میده!!
نه جی پی اس فقط تو مدل 3g هست تو ویکیپدی هم نوشتهمگه جی پی اس جزو مشخصات خود ویتا نیست؟؟!!!
تری جی چه ربطی به جی پی اس داره؟!
تازه،near که مربوط به جی پی اس است رو هر دو دارن!!!
سلام
دوستان یه مموری 4 دارم میخام با 32 عوض کنم باید چیکار کنم که بازیا و موزیک و ... پاک نشه و بتونم روی رم جدید انتقالشون بدم
ممنون
تو خونه که بار اول بعید میدونم!!!تو خونه نمیشه مال من سیم نداره یعنی ایرانسل دارم ولی ساپورت نمیکنه میزنه اینولید فقط همراه... ساپورت میکنه که دوستم داره شما توش چی گذاشتی راستی جی پی اسش چجوری روشن میشه
وقتي دستگاه رو أولين بار روشن كردي بايد طي مراحل كه مياد كشور انتخاب كني و در صورت نداشتن اكانت يكي بسازياقا من یه ps vita 3g regen 1 دارم
چطور میتونم اکانت بسازم که باش بتونم بازی دانلود کنم?
میگم من ریجن 1 دارم 3g
چه سیمکارتی ساپورت میکنه؟
بعد سیمکارت باید فقط data باشه؟