هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام من حدودا دوهفته پیش رفتم تو این سایت همه چیز رو وارد کردم 10 بار بازهم نیر و مپ هم مشکل داره چند روز پیشم اینکارو کردم تنها کاری که میکنه گوگل رو فارسی میکنی به خاطر سرعت اینترنت هست چون سرعتم خیلی پایینه ممنون میشم جواب بدین

شما چجوری از near استفاده میکنی واسه من ارور میده کار خاصی کردی؟:-/
اگر ویتات 3g هست برو تو فضای باز یه جا که gps کار کنه...بار اول یکم طول میده!!
بعد راحت موقعیتت ثبت میشه و افرادی که تا یه فاصله ای در نزدیکی شما ویتا دارن رو نشون میده...
من در مورد ویتا وای-فای اطلاع ندارم چطوری موقعیتت رو باید ثبت کنی...فقط میدونم با نت ما یکم سخته من گوگل مپ ام با وای-فای خالی نمی تونه موقعیت ام رو تشخیص بده باید حتما gps رو روشن کنم:-s

بعد راحت موقعیتت ثبت میشه و افرادی که تا یه فاصله ای در نزدیکی شما ویتا دارن رو نشون میده...
من در مورد ویتا وای-فای اطلاع ندارم چطوری موقعیتت رو باید ثبت کنی...فقط میدونم با نت ما یکم سخته من گوگل مپ ام با وای-فای خالی نمی تونه موقعیت ام رو تشخیص بده باید حتما gps رو روشن کنم:-s
از شانس من wifi ه...

تو خونه نمیشه مال من سیم نداره یعنی ایرانسل دارم ولی ساپورت نمیکنه میزنه اینولید فقط همراه... ساپورت میکنه که دوستم داره شما توش چی گذاشتی راستی جی پی اسش چجوری روشن میشه

مگه جی پی اس جزو مشخصات خود ویتا نیست؟؟!!!
تری جی چه ربطی به جی پی اس داره؟!
تازه،near که مربوط به جی پی اس است رو هر دو دارن!!!

تو خونه نمیشه مال من سیم نداره یعنی ایرانسل دارم ولی ساپورت نمیکنه میزنه اینولید فقط همراه... ساپورت میکنه که دوستم داره شما توش چی گذاشتی راستی جی پی اسش چجوری روشن میشه
تو خونه که بار اول بعید میدونم!!!
اگر وایرلس داشته باشی که تا نزدیکی خونه هم آنتن میده:d
gps رو هم برو تو settings بعد هم گزینه ی location data

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or