هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان من 2 تا سوال داشتم

1-اگر بزاریم کارتریج بازی توی دستگاه بمونه مثلا برای 1-2 هفته مشکلی پیش میاد؟
2-هی درپش قسمت بازیش رو برمی داریم می زارم خراب نمی شه؟

دوستان من اومدم برنامه ها و بازیهای ویتا رو که دانلود کردم ریختم تو کامپیوتر بعد اومدم اسماشون رو عوض کردم واسم خود بازی یا برنامه رو گذاشتم مثلا بازی escape plan رو که به صورت یه شماره تو کامپیوتر سیو میشه رو عوض کردم و نام خودش رو گذاشتم حالا میخوام این بازی یا بازیهای دیگه رو برگردونم به ویتا تا آخر کپی میشه و بعد ارور میده حالا میخوام از دوستان اگر نام این بازی رو به صورت شماره تو کامپیوترش سیو هست رو بهم بده تا اسمش این بازی رو (escape plan) برگردونم

سلام این اسم فایل دانلودی نسخه دمو بازی هستش ببین جواب میده برات ؟
LdTWRbDmSZGDZQCsjcwSnSUhrKbNcbSyCrAtqRUjvzHfyRwreanlirWeXwzxqIXh.pkg

دوستان من 2 تا سوال داشتم

1-اگر بزاریم کارتریج بازی توی دستگاه بمونه مثلا برای 1-2 هفته مشکلی پیش میاد؟
2-هی درپش قسمت بازیش رو برمی داریم می زارم خراب نمی شه؟

1- نه چه مشکلی پیش بیاد
2- خوب آره دیگه هی بازو بسته بشه دراز مدت ممکنه دندونه های ضامن در له بشند و درپوش ول کنه
کلا وقتی میخوای بازی کنی بزار توش و تا تمامش کردی خواستی چیزه دیگه بازی کنی در بیار
مثلا خود من از همون روز اول آنچارتدمو گذاشتم توش و هنوز در نیاوردم ... بازی دیگه درام ولی وقت ندارم:d

سلام این اسم فایل دانلودی نسخه دمو بازی هستش ببین جواب میده برات ؟
LdTWRbDmSZGDZQCsjcwSnSUhrKbNcbSyCrAtqRUjvzHfyRwreanlirWeXwzxqIXh.pkg
نه دوست عزیز این نیست مثلا یک شماره 8 رقمی هست اصلا این چیزی که نوشتی نیست لطفا یکی کمک کنه
آسم فولدر ها رو میگی ؟ تا اونجایی که به اسم وقیافه اینا میخوره ... به نظر میرسه این اسامی بر یک ترتیب خاصی در ارتباط با اکانتت درست میشه ... حالا به جز Escape plan چه چیز دیگه داری ... چون من ندارمش الان .
اگر حدسم درست باشه ... مجبوری همه رو از اول دانلود کنی !
کسی جواب منو نداد چرا ؟:(پرسیدم تو near کسیو که پیدا میکنه میشه باهاش ارتباط برقرار کرد؟
near نمیشه با کسی ارتباط برقرار کنی ... برای برقراری ارتباط از طریق Near شما بایستی افرادی که میشناسی رو از توی Friendz اد کنی و بعد میتونی با اون افراد توی near ارتباط بر قرار کنی .... برای هر شخص activity ها و gift و ... رو میشه شیر یا trade کرد .

کسی جواب منو نداد چرا ؟:(پرسیدم تو near کسیو که پیدا میکنه میشه باهاش ارتباط برقرار کرد؟
بله میشه!!!
من خودم با near سرچ کردم 1 نفر نزدیک ام ویتا داشت بعد از همون جا ادش کردم بعد که اون تایید کرد درخواست دوستی رو باهاش چت کردم:d
از طریق near میتونی درخواست دوستی بفرستی

بله میشه!!!
من خودم با near سرچ کردم 1 نفر نزدیک ام ویتا داشت بعد از همون جا ادش کردم بعد که اون تایید کرد درخواست دوستی رو باهاش چت کردم:d
از طریق near میتونی درخواست دوستی بفرستی
شما چجوری از near استفاده میکنی واسه من ارور میده کار خاصی کردی؟:-/

near من مثل بنز کار میکنه.قشنگ اسم محلمون هم اون بالا میزنه.یه 2 و 3 نفر هم تو اون نقشه میاد.
الان کاملا توجیه شدم چجوزی استفاده کنم!
خب برادر من منم میگم چیکار کردی که این بنز محترم اجرا میشه همون اول بنزو زدی که کار نکرد یه کاری کردی دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or