هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

کسی که کد لیتل بیگ پلنتو برای ویتا گرفته بهم بگه یه سوالی ازش داشتم
چطوری میتونم به کمپانی سازندشون یه ایمیل بزنم؟
بازی از SCEA هست ... با اونا میشه تماس گرفت - البته اگر About us توی سایت Littlebigplanet ویتا رو هم بزنی به این صفخه میرسه که تماس ها توش هست
Contact Us | Press Releases | About | Corporate - PlayStation.com

بازی از SCEA هست ... با اونا میشه تماس گرفت - البته اگر About us توی سایت Littlebigplanet ویتا رو هم بزنی به این صفخه میرسه که تماس ها توش هست
خیلی ممنون
اتفاقا همینجا یه ایمیل زدم فکر کردم سایت اختصاصی داره!

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

راستشو بخوای در به در دنبال کد بتا لیتل بیگ پلنت هستم متن نامه اینا هم این هست
Please do not reply to this system-generated message.*

Thank you for contacting Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA). We have received your question.

Our agents respond to emails in the order they are received. Depending on volume, we typically reply within 12 hours. We appreciate your patience.

Please note, our department only handles emails from North American residents. If you live outside of North America, we have regional support offices to better assist you. Please visit our Country Selector page and select your home region's support website: http://www.playstation.com/country-selector/

Sincerely,
SCEA Consumer Services

For immediate online support, please visit our PlayStation Knowledge Center at http://us.playstation.com/support 24 hours a day.

سلام
دوستان من دمو escape plan رو امروز دانلود کردم وقتی اجراش میکنم این ارور میده:an error has occurred in the following application. (C2-12828-1(
کسی میدونه مشکل از چیه؟

سلام
دوستان من دمو escape plan رو امروز دانلود کردم وقتی اجراش میکنم این ارور میده:an error has occurred in the following application. (C2-12828-1(
کسی میدونه مشکل از چیه؟
میتونی از بازی Backup بگیری و بعدش پاکش کنی و دوباره نصب کنی اما تعداد زیادی با این بازی دموش مشکل همین رو داشتن ! اگه حل نشدن که بیخیالش شو.
خیلی ممنون
اتفاقا همینجا یه ایمیل زدم فکر کردم سایت اختصاصی داره!

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

راستشو بخوای در به در دنبال کد بتا لیتل بیگ پلنت هستم متن نامه اینا هم این هست
Please do not reply to this system-generated message.*

Thank you for contacting Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA). We have received your question.

Our agents respond to emails in the order they are received. Depending on volume, we typically reply within 12 hours. We appreciate your patience.

Please note, our department only handles emails from North American residents. If you live outside of North America, we have regional support offices to better assist you. Please visit our Country Selector page and select your home region's support website: http://www.playstation.com/country-selector/

Sincerely,
SCEA Consumer Services

For immediate online support, please visit our PlayStation Knowledge Center at http://us.playstation.com/support 24 hours a day.
خب ...
فعلا منتظر جوابشون بمون ببین چی میشه
اما Beta رو به نظر بیخیال ! کداش محدود بوده ---- وایسا نسخه اصلیش بیاد حالش رو ببرکامل

سلام من ویتا از کانادا برام ارودن یه کارت psn 50 دلاری هم اوردن یه اکانت با united state هم ساختم ولی نمی دونم کارتمو چطوری اکتیو کنم ادرس اکتیو کردن رو هم us.palyststion.com/card داده لطفا کمکم کنید. خیلی ممنون می شم.

سلام من ویتا از کانادا برام ارودن یه کارت psn 50 دلاری هم اوردن یه اکانت با united state هم ساختم ولی نمی دونم کارتمو چطوری اکتیو کنم ادرس اکتیو کردن رو هم us.palyststion.com/card داده لطفا کمکم کنید. خیلی ممنون می شم.
اکانت باز کردی ؟
اول اکانت باز کن توی PSN و بعدش هم اون option توی ویتا رو بزن (همون دایره سه نقظه دار در پایین سمت راست ) بعدش هم بزن Redeem و کد رو وارد کن ....
البته من گمون میکنم :
اکانت کانادا و کارت PSN کانادا فقط با کانادا کار میکنه !
زمانی که اکانت رو میساختی بایستی کانادا میزاشتی ...
اگر ارور نداد موقع redeem که هیچی

دوستان ویتا رو نمیتونیم موقعی که خونه هستیم برقش رو فقط از همین usb شارجرش بگیریم ؟ یعنی تا وقتی که داخل برق هست دیگه از باتریش استفاده نشه ؟

دوستان ویتا رو نمیتونیم موقعی که خونه هستیم برقش رو فقط از همین usb شارجرش بگیریم ؟ یعنی تا وقتی که داخل برق هست دیگه از باتریش استفاده نشه ؟
نمیشه ... چون ویتا باطریش جدا نمیشه ! برای همین به usb بره یا برق شارج میشه ... توصیه میشه در هنگام شارج بازی نشه باهاش .... ممکنه به باطری مقداری در طوله دراز مدت صدمه وارد کنه ...

میشه بپرسم near کلا به چه دردی میخوره؟ یعنی نمیشه باهاش با کسی که پیدا میکنه ارتباط برقرار کرد چت کرد یا id شو دید add کرد؟پیدا میکنه اونایی که دارن بازی میکنن ولی نمیتونم ارتباطی باهاشون برقرار کنم!!میشه راهنمایی کنید اصلا میشه یا نه ؟البته مثلا واسه من دیروز پیدا کرد .نوشت 7نفر در نزدیکیه شما دارن بازی میکنن!!!ولی من بعید میدونم 2km من 7 نفر باشن!!واسه همین کنجکاوم باهاشون ارتباط برقرار کنم

میشه بپرسم near کلا به چه دردی میخوره؟ یعنی نمیشه باهاش با کسی که پیدا میکنه ارتباط برقرار کرد چت کرد یا id شو دید add کرد؟پیدا میکنه اونایی که دارن بازی میکنن ولی نمیتونم ارتباطی باهاشون برقرار کنم!!میشه راهنمایی کنید اصلا میشه یا نه ؟البته مثلا واسه من دیروز پیدا کرد .نوشت 7نفر در نزدیکیه شما دارن بازی میکنن!!!ولی من بعید میدونم 2km من 7 نفر باشن!!واسه همین کنجکاوم باهاشون ارتباط برقرار کنم
والا همین که شما رو پیدا کرده خدارو شکر کنید تو sky.... رفتین یا درست بود به هر حال فک کنم بشه

احتمالا از اون 7 نفر،6نفر ps3 داشتن!

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

سلام
یه سوال داشتم دیشب برام یه ps vita آووردند وقتی می خواستم به اینترنت وصل بشم قفل کرد منم بلد نبودم چیکار کنم وصلش کردم به کامپیوتر 5 دقیقه بعد که در آووردمش دیگه روشن نشد بعدم برا اولین بار گذاشتمش تو شارژ صبح که برش داشتم بازم روشن نشد می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم ؟این سوراخه که پایین دستگاست چیکار میکنه ؟میشه با اون restart ش کرد؟

سلام
یه سوال داشتم دیشب برام یه ps vita آووردند وقتی می خواستم به اینترنت وصل بشم قفل کرد منم بلد نبودم چیکار کنم وصلش کردم به کامپیوتر 5 دقیقه بعد که در آووردمش دیگه روشن نشد بعدم برا اولین بار گذاشتمش تو شارژ صبح که برش داشتم بازم روشن نشد می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟باید چیکار کنم ؟این سوراخه که پایین دستگاست چیکار میکنه ؟میشه با اون restart ش کرد؟
جاي نگراني نيست چون معلومه دستكاه هنگ كرده ! شما دكمه پاور رو 30 ثانيه نگه دار خودش ريست ميشه و از منوي recovery بوت ميشه همون گزينه اول رو انتخاب كن . يادت بمونه فريمور رو حتما اپديت كن

سلام
دوستان من اومدم برنامه ها و بازیهای ویتا رو که دانلود کردم ریختم تو کامپیوتر بعد اومدم اسماشون رو عوض کردم واسم خود بازی یا برنامه رو گذاشتم مثلا بازی escape plan رو که به صورت یه شماره تو کامپیوتر سیو میشه رو عوض کردم و نام خودش رو گذاشتم حالا میخوام این بازی یا بازیهای دیگه رو برگردونم به ویتا تا آخر کپی میشه و بعد ارور میده حالا میخوام از دوستان اگر نام این بازی رو به صورت شماره تو کامپیوترش سیو هست رو بهم بده تا اسمش این بازی رو (escape plan) برگردونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or