هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ویتا خیلی به زمان نیاز داره تا یه کنسولی جیبی خوب بشه و اگه سونیم خوب بتونه ساپورتش کنه الیته تو E3 امسال سونی فکر کنم بیاد زیاد روش وقت بزاره . ولی نمیدونم چرا خیلیا از دوستان که دیوانه وار عاشق سونی بودن و تعصب الکی و بی مورد رو سونی و PS3 داشتن بعد از خرید 1 ماهه سریع تصمیم به فروش ویتا گرفتن خیلی دوست دارم صادقانه بیان اینجا بگن تا همه دوستان بدونن .
عجله کردن!!!!!!!
اگر صبر کنین میبینین که بازی های خوبی در آینده واسه ویتا میاد:)
سونی چند تا انحصاری واسه ویتا بزنه قدرت کنسولش رو به همه نشون میده!!!!!

ویتا خیلی به زمان نیاز داره تا یه کنسولی جیبی خوب بشه و اگه سونیم خوب بتونه ساپورتش کنه الیته تو E3 امسال سونی فکر کنم بیاد زیاد روش وقت بزاره . ولی نمیدونم چرا خیلیا از دوستان که دیوانه وار عاشق سونی بودن و تعصب الکی و بی مورد رو سونی و PS3 داشتن بعد از خرید 1 ماهه سریع تصمیم به فروش ویتا گرفتن خیلی دوست دارم صادقانه بیان اینجا بگن تا همه دوستان بدونن .

آقا اسمش رو بگو منظورت منم ؟؟

10 بار گفتم این هم برای 11 ــمین بار

فشار مالی ؟ می دونی چیه ؟ وقتی فهمیدی بیا حرف بزن بعدش ــم

شما نه Ps3 داری الان نه Psv پس الکی نگو گلم ... تو بخش کنسولات هست ولی کوش ؟ کجاست ؟ PSN آیدی ؟ :| ? ... ??

مگه X360 نیاز به زمان نداشت ( اون موقع از هر 100 تاش 80 تاش می سوخت و HDMI نداشت ;) ؟؟ )

ما تعصب داریم

و جماعت پایرت خور یا به عبارتی ( حروم خور :| ) نیستیم ... ( شما کنسولی که راحت هک شه قبل از عرضه لیک بشه رو دوست دارید من نمی دونم دیگه این میشه کنسول برتر ) :| !

PS3 سال 2007 اومد تا 2008 چیز خواستی نداشت ( البته HDMI داشت و از هر 100 دستگاهش .. 80 دستگاهش نمی سوخت )

دوست عزیز اینجا جای این بحث ها نیست ...

می دونم منظورتون با من بود اومدم صادقانه جوابتون رو بدم

موفق باشید !

و جماعت پایرت خور یا به عبارتی ( حروم خور :| ) نیستیم ... ( شما کنسولی که راحت هک شه قبل از عرضه لیک بشه رو دوست دارید من نمی دونم دیگه این میشه کنسول برتر ) :| !
موقعی که با PS 1 PS 2 حروم خوری میکردی میدونی چه قدر باید کفاره ـش رو بدی ؟!
نزن جان هرکی دوس داری از این حرفا !
حروم خوری ؟!!!!
ویتا کپی خور شه اولین نفرم که بازی دزدی میریزم و طبق گذشته حروم خوری میکنم !لول !
اسم تاپیک مشکلات و سوالات ـه ! یعنی سوال پرسیده میشه و جواب گرفته میشه !
ویتا مشکلی نداره جز بی بازی ـی ! همین

موقعی که با PS 1 PS 2 حروم خوری میکردی میدونی چه قدر باید کفاره ـش رو بدی ؟!
نزن جان هرکی دوس داری از این حرفا !
حروم خوری ؟!!!!
ویتا کپی خور شه اولین نفرم که بازی دزدی میریزم و طبق گذشته حروم خوری میکنم !لول !

اسم تاپیک مشکلات و سوالات ـه ! یعنی سوال پرسیده میشه و جواب گرفته میشه !
ویتا مشکلی نداره جز بی بازی ـی ! همین

من که کلا از کپی بازی کردن بدم میاد ... حالا چه رو PSoNE ..

ببخشید مگه شما مثلا 6 سالت بود سنت قد میداد بری بازی اصل بخری ؟؟ آیا ؟؟ مملکتمون اینجوری بود هر بازی رو اصل می دونستیم

و به قول یکی از دوستان فهمیدیم ارزش یه بازی از یه ذرت مکزیکی بیشتره ..

شما برو هک کم حرفی نیست ولی ولی ولی .. این آقا معین منظورش بنده بود

( بله حروم فقط X کار Y کار حروم نیست )

وقتی بازی ساز شدی میلیونی سره بازیت خرج کردی اونموقع می خوای پولش رو چطور در بیاری ؟ با فروش دونه ــی 1000 تومن ؟؟ ! ؟؟

بعد از کی تاحالا مقایسه شده جزو سوالات و مشکلات ؟ اون هم با کنسول خانگی بی مربوط به سونی :| !

موفق باشید !

ببخشید مگه شما مثلا 6 سالت بود سنت قد میداد بری بازی اصل بخری ؟؟ آیا ؟؟ مملکتمون اینجوری بود هر بازی رو اصل می دونستیم

وقتی بازی ساز شدی میلیونی سره بازیت خرج کردی اونموقع می خوای پولش رو چطور در بیاری ؟ با فروش دونه ــی 1000 تومن ؟؟ ! ؟؟

بعد از کی تاحالا مقایسه شده جزو سوالات و مشکلات ؟ اون هم با کنسول خانگی بی مربوط به سونی :| !

موفق باشید !
عجب !
یعنی رو PS1 هم اریج میزدی ؟!
خوبه
این نظر تو ـه که باید بازی هارو اریج خرید و بازی کرد !
قرار نیست با این وضع موجود اریج خرید !
بازی 40 دلاری وقتی 125 هزار تومن میفروشن راهی نمیمونه جز کپی کردن !
امیدوارم گرفته باشی چی میگم !

من يك سوال داشتم فكر كنم به تاپيك مربوط نشه ولي حالا بگم
چرا كارت پي اس ان منو بازي سنتر نشون نميده يا شما ها مي تونين ببينيد من نمي نميتونم لطفا بگيد من تاحالا برا هر كيو ديدم اكانت امريكا نداشت يعني به خاطر اينكه اكلنتم اكريكاست نشون نميده

ما هزار بار گفتیم از این گوش میره از اون گوشم میره بیرون !!! اسم تاپیک رو بخونید بعدش بیایید پست بدید ! الان یک تاپیک بزنید در مورده خوبی بدی ویتا بحث کنید راحت که اینجا هم الکی از محدودش خارج نشه !

lشنيدم ويتا چنتا بازي دوربين مجاني داره حجمشون چقدر
3 تا مجانی هست که 250 تا 400 مگ هستش ... یکی هم دیشب امده که 2-4 دلاره و 400 مگ هم هستش

سلام یه راه پیدا کردم که وقتی ویتا تون هنگ میکنه چی کنین این راه با راه هایی که شما گفتین فرق داره
1. وقتی ویتا هنگ کرد و دکمه ی پی اس ابی موند ویتا رو به شارژ میزنیم و چراغ پی اس از ابی بنفش میشه

2. بعد از زدن به شارژ 10ثانیه صبر میکنیم و بعد دکمه های r +l+ پاور رو 30 ثانیه نگه میداریم و دکمه ی پی اس از بنفش به رنگ نارنجی تغییر کرده

3. حالا پاور رو نگه میداریم و دستگاه بالا میادو دیگه نمیرید تو ریکاوری
و با این روش همه ی اطلاعات سرجاشون میمونن بازی هاتون عکساتون حتی حساب پی اس انتون
موفق باشید

عجله کردن!!!!!!!
اگر صبر کنین میبینین که بازی های خوبی در آینده واسه ویتا میاد:)
سونی چند تا انحصاری واسه ویتا بزنه قدرت کنسولش رو به همه نشون میده!!!!!

دوست عزیز منم همین جور نظر شمارو دارم بالام گفتم نگا کنین .

خوب بتونه ساپورتش کنه الیته تو E3 امسال سونی فکر کنم بیاد زیاد روش وقت بزاره

آقا اسمش رو بگو منظورت منم ؟؟

10 بار گفتم این هم برای 11 ــمین بار

فشار مالی ؟ می دونی چیه ؟ وقتی فهمیدی بیا حرف بزن بعدش ــم

شما نه Ps3 داری الان نه Psv پس الکی نگو گلم ... تو بخش کنسولات هست ولی کوش ؟ کجاست ؟ PSN آیدی ؟ :| ? ... ??

مگه X360 نیاز به زمان نداشت ( اون موقع از هر 100 تاش 80 تاش می سوخت و HDMI نداشت ;) ؟؟ )

ما تعصب داریم

PS3 سال 2007 اومد تا 2008 چیز خواستی نداشت ( البته HDMI داشت و از هر 100 دستگاهش .. 80 دستگاهش نمی سوخت )

می دونم منظورتون با من بود اومدم صادقانه جوابتون رو بدم

موفق باشید !

خیلی خیلی ازتون ممنونم محمد جان که اومدین و صادقانه جواب سواله منو به عنوان یکی از دوستانیکه از 20 نفریکه میشناسم جواب داد . منظورم من مستقیم شخص جناب عالی نبود و من نه الان و نه هیچ وقت شخص خاصیو نه مطرح میکنم و نه خواهم کرد ، تازه اگه اون شخص دوست عزیزم محمد باشه . من اگه خاستی چند نفریو که مد نظرم بودو براتون نام کاربریشونو پ.خ میکنم تا بدونین حرف من فقط شخص شما نبوده پس الکی به خودتون نگیرین . شمام نیاز مالی داشتین ولی اون یکیا چی اونام یعنی نیاز مالی داشتن چه جالب میشه اگه اینجور باشه .

موفق باشید !

این حرفاتونم در مورد بازی اورجینال هرجا نزنین خوب ، مطمئنم مخالف زیاد داره این حرفاتون . پس به نفعتونه نگین . اینهمه وقت از ps1 تا ps2 مفتو مجانی بازی میکردین یا می کردن یا می کردیم این حرفا کجا بود شما اون موقع سنی نداشتین آیا والدین شما که برا شما همون دستگاهو فراهم کرده بودن اطلاعی نداشتن ایا نمیدونستن که دزدی این نیست که فقط از دیوار مردم بالا بری همین ویندوز کامپیوترت دزدیه جای دوری نمیرم مگه این گناه نیست ، مگه ارزش یه بازی معمولی حالا هر بازی که مد نظرته از ویندوزیکه یه دنیا تحول توشه و دنیارو متحول کرده یعنی بیشتر اون نروت اون وورد و .... همه اینارم حتما اورجینال نصب میکنی اره . اصلا همین اهنگایی که دانلود میکنی گوش می دی اونام حرومه چون داری اثرو می دزدی و پولیم بابتش نمیدی و راحت گوش می دی ، اها حواسم نبود تو از امریکا سفارش میدی اهنگای جنیفر - انریکو - اینا - شکیرا - سلنا - جاستینو براتون می فرستن اورجینال . سر بحثو باز نکن که هزاران تا دلیل دارم که داری گناه میکنی حالا تو این هیری ویری رفتی چسبیدی به بازی که نه ارزشی داره و نه چیزی بابا دست مریزاد مرد .
عجب !
یعنی رو PS1 هم اریج میزدی ؟!
خوبه
این نظر تو ـه که باید بازی هارو اریج خرید و بازی کرد !
قرار نیست با این وضع موجود اریج خرید !
بازی 40 دلاری وقتی 125 هزار تومن میفروشن راهی نمیمونه جز کپی کردن !
امیدوارم گرفته باشی چی میگم !
شما درست میگین منم جوابشو بالا دادم حالا مونده به منطق خودش .
ما هزار بار گفتیم از این گوش میره از اون گوشم میره بیرون !!! اسم تاپیک رو بخونید بعدش بیایید پست بدید ! الان یک تاپیک بزنید در مورده خوبی بدی ویتا بحث کنید راحت که اینجا هم الکی از محدودش خارج نشه !

دوست عزیز تاپیک برا حل مشکلات هستش و منم میخام بدونم مشکل ویتا چی هست که همه نخریده قصد فروشش رو دارن و جایی جز این تاپیکم موجود نیست و وقتشم نداشتم تاپیک جدا بزنم . ولی در کل مسئله به همین تاپیک مربوط میشد نه جا دیگه . چون به مزاج شما خوش نیومده که نمیشه بیانش نکرد که .

دوست عزیز منم همین جور نظر شمارو دارم بالام گفتم نگا کنین .

خوب بتونه ساپورتش کنه الیته تو E3 امسال سونی فکر کنم بیاد زیاد روش وقت بزاره

خیلی خیلی ازتون ممنونم محمد جان که اومدین و صادقانه جواب سواله منو به عنوان یکی از دوستانیکه از 20 نفریکه میشناسم جواب داد . منظورم من مستقیم شخص جناب عالی نبود و من نه الان و نه هیچ وقت شخص خاصیو نه مطرح میکنم و نه خواهم کرد ، تازه اگه اون شخص دوست عزیزم محمد باشه . من اگه خاستی چند نفریو که مد نظرم بودو براتون نام کاربریشونو پ.خ میکنم تا بدونین حرف من فقط شخص شما نبوده پس الکی به خودتون نگیرین . شمام نیاز مالی داشتین ولی اون یکیا چی اونام یعنی نیاز مالی داشتن چه جالب میشه اگه اینجور باشه .

این حرفاتونم در مورد بازی اورجینال هرجا نزنین خوب ، مطمئنم مخالف زیاد داره این حرفاتون . پس به نفعتونه نگین . اینهمه وقت از ps1 تا ps2 مفتو مجانی بازی میکردین یا می کردن یا می کردیم این حرفا کجا بود شما اون موقع سنی نداشتین آیا والدین شما که برا شما همون دستگاهو فراهم کرده بودن اطلاعی نداشتن ایا نمیدونستن که دزدی این نیست که فقط از دیوار مردم بالا بری همین ویندوز کامپیوترت دزدیه جای دوری نمیرم مگه این گناه نیست ، مگه ارزش یه بازی معمولی حالا هر بازی که مد نظرته از ویندوزیکه یه دنیا تحول توشه و دنیارو متحول کرده یعنی بیشتر اون نروت اون وورد و .... همه اینارم حتما اورجینال نصب میکنی اره . اصلا همین اهنگایی که دانلود میکنی گوش می دی اونام حرومه چون داری اثرو می دزدی و پولیم بابتش نمیدی و راحت گوش می دی ، اها حواسم نبود تو از امریکا سفارش میدی اهنگای جنیفر - انریکو - اینا - شکیرا - سلنا - جاستینو براتون می فرستن اورجینال . سر بحثو باز نکن که هزاران تا دلیل دارم که داری گناه میکنی حالا تو این هیری ویری رفتی چسبیدی به بازی که نه ارزشی داره و نه چیزی بابا دست مریزاد مرد .

شما درست میگین منم جوابشو بالا دادم حالا مونده به منطق خودش .

دوست عزیز تاپیک برا حل مشکلات هستش و منم میخام بدونم مشکل ویتا چی هست که همه نخریده قصد فروشش رو دارن و جایی جز این تاپیکم موجود نیست و وقتشم نداشتم تاپیک جدا بزنم . ولی در کل مسئله به همین تاپیک مربوط میشد نه جا دیگه . چون به مزاج شما خوش نیومده که نمیشه بیانش نکرد که .

حرفت اشتباست .. :دی :| :دی !

ویندوزم اورجیناله !

آهنگ ؟ گوش نمی دم ;) مگر کسی بذاره ..

اگر می شد همش رو خرید اورجینالش رو می خریدم عزیزه دلم ..

من گفنم 5 یا 6 سالم بود اوریج نمی دونستم چیه چون مملکتمون این رو یادمون داده بود از وقتی فهمیدم اوریج یعنی چه لب به بازی و دستگاه کپی نخواهم زد ( و نزدم ) اگر هم زدم به خاطر دوستان بوده مجبورم کرده ! ... !

ویندوزم اورجیناله !

من گفنم 5 یا 6 سالم بود اوریج نمی دونستم چیه چون مملکتمون این رو یادمون داده بود از وقتی فهمیدم اوریج یعنی چه لب به بازی و دستگاه کپی نخواهم زد ( و نزدم ) اگر هم زدم به خاطر دوستان بوده مجبورم کرده ! ... !
آفرین !!!:(|):(|)

ویندوزم اورجیناله !

ای امان از رفیق ناباب.

قدیما از لب زدن به سیگار شروع می شد این دور و زمونه از لب زدن به بازی کپی.

علم پیشرفت می کنه دیگه.

ای امان از رفیق ناباب.

قدیما از لب زدن به سیگار شروع می شد این دور و زمونه از لب زدن به بازی کپی.

علم پیشرفت می کنه دیگه.

لول. تاپیک به بیراهه رفت خفن. برای جلوگیری یه سوال میپرسم
ویتا لیریک(lyric) اهنگ نشون میده یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or