دوستان یه سوال ویتا ویبره نداره ؟
چون من اصلا تا حالا احساسش نکردم
اگه داره تنظیماتش کجاست ؟
گشتم ندیدم
گشتم ندیدم

دوستان یه سوال ویتا ویبره نداره ؟
گشتم ندیدم![]()
دستگاه گرم هم نیست و چیزیشم نشده ! 2بار هم اینطور شد تو 1 روز !!! چرا ؟ طبیعیه ؟ یا تا دیر نشده پس بدم ؟ بله ... اما شما ارور رو بنویس با شمارش ! تا راهنماییت کنیمhichki dar morede erroors psvita chizi midoone
کلا طبیعی که نیست ! و دستگاهیی که کار میکنه نباید توی یک محیط کوچک در بسته باشه! البته میتونه بوی کیفیت بوده باشه که با هوای گرم مخلوط شده ! جنس کیف از چی هست ؟ پلاستیکی دیگه !؟دوستان خسته نباشید، خدا قوت :d
میگم یه مشکل ! یه ویتا گرفتم 3g ریجن یک رم رم 8 گیگ 3روز کار کرده. 600 قیمیت خوبیه ؟
و اینکه،واسه دانلود از psn که دستگاه رو میزارم رو stand by و میزارم تو کیف،بعد از 30 مین میام میبینم بدن اینکه داق شه بوی پلاستیک سوخته میدهدستگاه گرم هم نیست و چیزیشم نشده ! 2بار هم اینطور شد تو 1 روز !!! چرا ؟ طبیعیه ؟ یا تا دیر نشده پس بدم ؟
باش که بازی میکنم و کار میکنم تو دستم حتی 4 ساعت اینجور نمیشه!!
بله پلاستیک هم توش بسیار بکار رفته ! پس احتمالا از کیفه،نه ؟کلا طبیعی که نیست ! و دستگاهیی که کار میکنه نباید توی یک محیط کوچک در بسته باشه! البته میتونه بوی کیفیت بوده باشه که با هوای گرم مخلوط شده ! جنس کیف از چی هست ؟ پلاستیکی دیگه !؟
دکمه On/Off رو 30 ثانیه نگه داریه مشکل فوری دارم
کنسولم روشن بود رم ويتا رو در آوردم پيام ری استارت داد بعد صفحه خاموش شد ديگه منو بالا نيومد هر دکمه ای رو زدم بی فایدست
اين هم بگم از اون موقع که صفحه پريد چراغ آبی دکمه PS روشنه حتی تو شارژ هم زدم نارنجی نشد،انگار کنسول هنگ کرده باشه
خدا رو سپاس میگمدرست شد،هر کاری کردم درست نمی شد،آخر سر گذاشتم همینجوری چراغش روشن باشه تا شارژش تموم بشه،بعد از ۱۲ ساعت تموم شد حالا هم زدم تو شارژ به سلامت داره شارژ می کنهدکمه On/Off رو 30 ثانیه نگه دار
والا انقدر دردسر و مشکلات VITA نداره واقعا !!!! سره PSP هم یادم نیست والا ..... ولی ویتا مشکلاتش زیاد نبود.به نظره من بدترین مشکل دز زمان عرضه تو تاریخ با 360 بود ! میزدی میسوزوند خودش رو !دوستان میگم سر PSP قبلی هم اینقدر دردسر مشکلات واسه مصرف کننده ها ایجاد شد؟
والا انقدر دردسر و مشکلات VITA نداره واقعا !!!! سره PSP هم یادم نیست والا ..... ولی ویتا مشکلاتش زیاد نبود.به نظره من بدترین مشکل دز زمان عرضه تو تاریخ با 360 بود ! میزدی میسوزوند خودش رو !