هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام،خسته نباشيد
تو رو خدا پاسخ اين پرسش رو یکی بده
من اومدم سفری کنم به رامسر از بد شانسیم تو بالکان ويلا نشستم داشتم آنچارتد می زدم که زدم رو استاپ کنسول رو گذاشتم رو بالشت برم قليون بچاقم که یهو کنسول از رو بالشت سور خورد اوفتاد زمينمم حری دلم ریخت دوبدذداسبمس دمدم سافمم بمما جمد جس و خال جزی رو صفحش اوفتاده
اسابم خورده چون من رو وسايلهایی که ازشون استفاده می کنم خيلی وسواس دارم
پرسشم اینه: آیا جایی هست که بشه رویه شیشه ای ویتارو تعويض کنه؟

والله تا اونجایی که اطلاع دارم هنوز جایی تو ایران واسه تعمیر ویتا ندیدم چه برسه به تعویض صفحه که کار فوق العاده حساس و سختی هستش!!!
اگر حاد نیست باهاش بساز ولی ایه چک کن ببین پیکسل سوخته درست نکرده باشه
چون با زمین خوردن ممکنه بعضی از پیکسل های صفحه نمایش آسیب ببینند.

سلام،خسته نباشيد
تو رو خدا پاسخ اين پرسش رو یکی بده
من اومدم سفری کنم به رامسر از بد شانسیم تو بالکان ويلا نشستم داشتم آنچارتد می زدم که زدم رو استاپ کنسول رو گذاشتم رو بالشت برم قليون بچاقم که یهو کنسول از رو بالشت سور خورد اوفتاد زمينمم حری دلم ریخت دوبدذداسبمس دمدم سافمم بمما جمد جس و خال جزی رو صفحش اوفتاده
اسابم خورده چون من رو وسايلهایی که ازشون استفاده می کنم خيلی وسواس دارم
پرسشم اینه: آیا جایی هست که بشه رویه شیشه ای ویتارو تعويض کنه؟
حتما باید از خش گیر صفحه استفاده کنی ... کلا قبلا هم اشاره کرده بودم بدنه ویتا و تصویرش اصلا در برابر ضربه محکم قوی نیست و میتونه بهش صدمه وارد بشه . فعلا هم نمیشه ویتات رو کاری کرد. کنسول تازه اومده و فقط هم نمایندگیهای رسمی تعمییرات رو انجام میدن .... اطمینان خاطر ندارم اما تا اونجایی که میدونم الان هم اتفاقی که برای ویتات افتاده توی محدوده گارنتیش نیست .

دوستان این برنامه music unlimated رو برای مجانیش رو دانلود کردم ....از استوری امریکا .....ولی میرم داخلش میگه این برای امریکا نیست
مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه اصلن یک خورده توضیح در مورد این برنامه بدید که بخرم یا نخرم نسخه پولیش رو..............

دوستان این برنامه music unlimated رو برای مجانیش رو دانلود کردم ....از استوری امریکا .....ولی میرم داخلش میگه این برای امریکا نیست
مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه اصلن یک خورده توضیح در مورد این برنامه بدید که بخرم یا نخرم نسخه پولیش رو..............

عزیزم ما تحریم هستیم و از روی IP ما مارو شناسایی میکنه و اجازه ورود نیمیده
من روی PS3 , روی ویتا اینو دارم که با هیچ کدوم نمیره و یاید از چیز پی ان و شیر کردن استفاده کنی :) که کلا نمی ارزه به دردسرش

آقا من ویتام در حال دانلود update بود ( دانلود اول نه نصب ) که یهو هنگ کرد :(( دیگه ام بالا نمی اد ، چی کار کنم ؟ :((:((
کممممممممممممممممممممککککککککککک:((

آقا من ویتام در حال دانلود update بود ( دانلود اول نه نصب ) که یهو هنگ کرد :(( دیگه ام بالا نمی اد ، چی کار کنم ؟ :((:((
کممممممممممممممممممممککککککککککک:((

نوره ابي نداره ? بزن به شارج ببين نورش home button روشن ميشه ؟
به هر حال ٣٠ ثانيه دستت رو روي دكمه خاموش و روشن فشار بده تا hard reset بشه بره روي منوي recovery . بالا اومد بعدش كه ok اما نشد برو تو recovery وfactory reset كنش

یه پرسش
آيا ويتا ريجن ۱ سيم کارت رايتل رو پشتيبانی می کنه؟

نه دوست عزیز

اون ها Lock هستند و از سیم کارت های

AT&T خود آمریکا پشتیبانی می کنه

بعضی ریجن 2 ــا هم همینطورن

بعضی از ریجن 2 ها هــم آنلاک هستند

موفق باشید !

دوستان برنامه اى واسه تقويت دوربين ويتا هست؟(همچين برنامه اى رو ايفون هست)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خیر -
ویتا هیچ برنامه ای به که صورت Third party یعنی غیره سونی عرضه یشه نداره .
در ضمن دوربین ویتا هم کلا VGA هست ! قوی تر کردنش هم چیزی رو بهبود نمیبخشه

نوره ابي نداره ? بزن به شارج ببين نورش home button روشن ميشه ؟
به هر حال ٣٠ ثانيه دستت رو روي دكمه خاموش و روشن فشار بده تا hard reset بشه بره روي منوي recovery . بالا اومد بعدش كه ok اما نشد برو تو recovery وfactory reset كنش

نه blue light of death نبود خوشبختانه ، چیز جدی ای هم نبود خوشبختانه الکی ترسیده بودم :d
من می خواستم باطریش تموم شه بعد روشنش کنم. شارژرم همرام نبود و با laptop باید شارژش می کردم و گویا با usb بیشتر شارژش طول می کشه !
خلاصه بعد از اینکه شارژش تموم شد زدم به USB که روشنش کنم اما نمی شد،تو recovery menu هم نمی رفت و چراغش "نارنجی" چشمک زن بود. نگو این یعنی اینکه شارژ واسه روشن شدن کمه و بیشتر باید صبر کنم ، خلاصه یه نیم ساعت یه ساعتی صبر کردم تا چشمکش قطع شد و روشن شد :d یه چیز جدیدم یاد گرفتیم !! امان از دست این دستگاههای جدید:d
آخه اصلا یعنی گی که کنسول نو باید update شه ؟؟!! از اینم که باطریو نمی شه در اورد خیلیییییی بدم میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or