هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ببخشید مگه ایرانسل 3g داره؟شاید همون edge منظورتونه؟فکر کنم فقط رایتل 3g داشته باشه:-/.با 3g هم میشه انلاین بازی کرد؟
یادتون باشه حتما نیاز به 3g نیست حتی edge و gprs . .............. رو هم پشتیبانی میکنه فقط با رایتل مثلا میشه انلاین بازی کرد اونم در اینده

من تو یه ویدئو دیدم یارو اومد از 2 متری به پشت و جلو و بغل انداخت رو اسفالت و بعد از هر دفعه که می انداختش قشنگ روشن میشد و کار میکرد. خواستی لینک میدم ببین. ولی معلوم نیس چرا ماله تو روشن نمیشه

اه من نمیتونم برم تو یوتوب نمیدونم چرا از وقتی content manager as... رو کامپیوترم نصب کردم دیگه قیلتژ شگنم کار نمیکنه تمام اعصابم ریخت بهم خوب نمیتونی ببری بزاری تو اپارات

رایتل الان چه سرعتی میده؟
من که تهرانی نیستم ولی دوستام میگن 128 و برای بازی انلاین تا جایی که حساب کردم حداقل باید 1 مگ بر ثانیه بده که بعید میدونم اگه این سر عت بده دنیا گلستان میشه ولی فکر کنم هر 12 ساعت باید براش 50 هزار تومن شارژ بخریم اگه دایم باشه که هر ما فک کنم یکو خورده ای بیاد بستگی به خودتون داره

---------- نوشته در 10:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 AM ارسال شده بود ----------

واسه منم افتاد رو آسفالت چند ساعت روشن نمیشد. بعد نمیدونم چی شد روشن شد.
حتما سیستم های امنیتی داره که فعال شدند!!! و دیدند ابا از اسیاب افتاد غیر فعال شدند یا اینکه یکم تکون خورد عقلش(پروسسور) رفت سر جاش اخه ویتا رو میبرن بیرون از این بلا ها سرش بیارن بچاره ویتا ی شما من پی اس پی م رو هم تا دم در خونمون نمیبرم!!

من که تهرانی نیستم ولی دوستام میگن 128 و برای بازی انلاین تا جایی که حساب کردم حداقل باید 1 مگ بر ثانیه بده که بعید میدونم اگه این سر عت بده دنیا گلستان میشه ولی فکر کنم هر 12 ساعت باید براش 50 هزار تومن شارژ بخریم اگه دایم باشه که هر ما فک کنم یکو خورده ای بیاد بستگی به خودتون داره

---------- نوشته در 10:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 AM ارسال شده بود ----------

حتما سیستم های امنیتی داره که فعال شدند!!! و دیدند ابا از اسیاب افتاد غیر فعال شدند یا اینکه یکم تکون خورد عقلش(پروسسور) رفت سر جاش اخه ویتا رو میبرن بیرون از این بلا ها سرش بیارن بچاره ویتا ی شما من پی اس پی م رو هم تا دم در خونمون نمیبرم!!

اتفاقا منم از وقتى که خريدم بىرون نبردمش. اون روز دوستم گير داد. ولى خب خدارو شکر چيزيش نشد تو اون چند ساعتى که خاموش بود داشتم دق ميکردم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

فرمور کنسول شما چه ورژنی هستش؟
راستی فریمور ps3 و vITA چی هست ؟ همه UPTODATE هستن یا ؟؟؟
سلام
هم PS3 من هم Vita من آخرین به آخرین ورژن آپدیت هستند...
PS3 Update 4.11
PS Vita 1.67
آکانت هم مشترک و ماله اروپا هستش
بازی هی خیلی دارم:)

دوستان مثه اینکه نرم افزار اجرای بازی های ps1 تو psn اومده. اونایی که دارن تست کنن ببینن چیه داستانش (تاپیک فعاله همینجا خبرو زدم . شرمنده)

ps1vita.jpg

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا منم از وقتى که خريدم بىرون نبردمش. اون روز دوستم گير داد. ولى خب خدارو شکر چيزيش نشد تو اون چند ساعتى که خاموش بود داشتم دق ميکردم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من اگه جات بودم خودکشی میکردم تو اون چند ساعت

سلام
هم PS3 من هم Vita من آخرین به آخرین ورژن آپدیت هستند...
PS3 Update 4.11
PS Vita 1.67
آکانت هم مشترک و ماله اروپا هستش
بازی هی خیلی دارم:)

دوستان مثه اینکه نرم افزار اجرای بازی های ps1 تو psn اومده. اونایی که دارن تست کنن ببینن چیه داستانش (تاپیک فعاله همینجا خبرو زدم . شرمنده)

ps1vita.jpg

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

من اگه جات بودم خودکشی میکردم تو اون چند ساعت
فعلا خبری از PS ONE نیست ... بیاد هم تحت فریمور جدید باید فعال سازی بشه ... نه از فریمور جدید خبری هست نه از بازی PS ONE روی PSN ویتا خبری هستش .

سلام،خسته نباشيد
تو رو خدا پاسخ اين پرسش رو یکی بده
من اومدم سفری کنم به رامسر از بد شانسیم تو بالکان ويلا نشستم داشتم آنچارتد می زدم که زدم رو استاپ کنسول رو گذاشتم رو بالشت برم قليون بچاقم که یهو کنسول از رو بالشت سور خورد اوفتاد زمينمم حری دلم ریخت دوبدذداسبمس دمدم سافمم بمما جمد جس و خال جزی رو صفحش اوفتاده
اسابم خورده چون من رو وسايلهایی که ازشون استفاده می کنم خيلی وسواس دارم
پرسشم اینه: آیا جایی هست که بشه رویه شیشه ای ویتارو تعويض کنه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or