هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

خیلیا که ریموت راحت بازی میکنن. یارو *********** 3 o MW3 o red dead o batman رو راحت بازی میکرد. حالا من خودم ps3 ندارم وگرنه ردیفش میکردم

نه بو ...
من تا الان هرچی تست کردم نتیجه نگرفتم
تازه تازه کار هم نیستم
نا سلامتی یه عمر داریم با تکنولوژی ور میریم
ولی انی ریموت پلی کلا بنطرم خرابه
ببینید انصافا دنیا برعکس شده :(
طرف کنسول هکی داره ریموت پلی میزنه راحت
ولی یکی مثل من همه چیزو ارجینال دارم ولی هیچ :(
ای .......................................................... دلمون ........................

یه سوال از کسانی که ویتای 3g دارن؛
از امکانات 3g چه استفاده ای میکنید؟!
در حال حاضر تنها به درد چک کردن فیسبـــوک،توئیت،اسکایپو نهایتا فرند ها میخوره و اصلا مناسب وبگردی و بازی آنلاین هم نیست تا سیم ها 3G عرضه بشه

در حال حاضر تنها به درد چک کردن فیسبـــوک،توئیت،اسکایپو نهایتا فرند ها میخوره و اصلا مناسب وبگردی و بازی آنلاین هم نیست تا سیم ها 3G عرضه بشه
بزودی که رایتل سرعت های جدید عرضه کنه درست میشه تازه وقتی ایفون رو هک کردن برای مسیج و اینا ویتا هک نمیشه من خودم 3g میگیرم

ویتا که هک بشه خیلی میکشه بالا !!
الان PSP 400 ـه !!
خوب منم نظرم همینه اگه بازیاش هک شه اولش یه 450 میکشن روش واگه 3g و بازیاش با هم هک شن 700 تومن میاد روش البته اینا قیمتای چند روز بعد از هک مگه خودتون قبل از عرضه ی جهانی ندیدین یک میلیون بود تازه اگه هک شه خود سونی یکم میکشه روش

خوب منم نظرم همینه اگه بازیاش هک شه اولش یه 450 میکشن روش واگه 3g و بازیاش با هم هک شن 700 تومن میاد روش البته اینا قیمتای چند روز بعد از هک مگه خودتون قبل از عرضه ی جهانی ندیدین یک میلیون بود تازه اگه هک شه خود سونی یکم میکشه روش
چه خبره رفیق!
سونی دیگه واسه چی بکشه رو قیمت کنسولش؟!
وقتی هک بشه فروش خود کنسول اونقدر زیاد میشه که سونی به فکر کاهش قیمت میوفته نه افزایش قیمت!
درصورتی هم که مغازه دار ها بخوان پول زور بگیرن مگه مغز ...خوردیم،خوب یجوری ردیفش میکنیم از خارج میگیرم کنسول رو.

چه خبره باو !!!
هک شده با هک نشده نهایت 100 تا اختلاف باید داشته باشن !!
اسلیم هک نشده الان 500 تاست هک شده 600 تا !!

نه بو ...
تازه تازه کار هم نیستم
ای .......................................................... دلمون ........................

فرمور کنسول شما چه ورژنی هستش؟

هیچ کمپانی هیچوقت رو قیمت دستگاش نمیکشه !
نه بو ...
تازه تازه کار هم نیستم
راستی فریمور ps3 و vITA چی هست ؟ همه UPTODATE هستن یا ؟؟؟

سلام دوستان
از هر سیمی می شه برای مدل 3g استفاده کرد یا حتما باید رایتل باشه؟
بعد این انلاک ها به صورت دستی انلاک می شن یا خود شرکت انلاکشون می کنه؟
امکانات مدل 3g فقط GPRS و نت هست یا مکالمه هم می شه باهاش کرد؟
ممنون

مکالمه نمیشه کرد
از خود شرکت انلاک هست
طبیعتا باید از هر سیمی بشه ولی بعضی بچه ها میگن رو همراه اول میشه ولی رو ایرانسل نمیشه و بعضی برعکس و بعضی میگن کلا مشکلی نداره
میشه با رایتل هم استفاده کرد

فعلا فقط با رايتل 3g جواب ميده و ايرانسل3g.
استفاده هاشم اصلا خوب نيست چون نه انلاين ميتوني بازي كني!!يعني سرعتش كمه.
نه اينترنتش از سايت هاي فارسي پشتيباني ميكنه.
پس به هيچ دردي نميخوره ديگه.
راستي اگه ميخواي ويتا بخري حواست باشه از اينايي كه از عراق وارد ميكنن نخري چون يا پيكسل سوخته داره يا هم خيلي هنگ ميكنه!!!
حتما از يه كس مطمئن بگير.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or