farzadwar
کاربر سایت
سلام
درست گفت دوستمون ویتا را از همه جوانب انداختند زمین هیچیش نشد واقعا شگفت انگیزه این ویتا

god of war و killzone برای ویتا عرضه میشه؟
من باهاش مخالفم سونی سیاست خوبی برای عرضه کالهاش داره. اینو بدون محصولات که قراره 20 سال دیگه هم عرضه بشه الان اماده داره کنسول به این پر قدرتی چه عجله ای بزار نینتندو هر چی داره رو کنه فقط کافی یک گاد اف وار وارد بازار کنه کار نینتندو تمومه کی فکرشو می کرد بعد از ویتا سونی پی اس پی جدید بده بیرون e1000 اگر اشتباه نکنم خوب می بینی هیچوقت سونی تو محصولاتش شکست نخورده که بخواد کسی نصیحتش کنه . اگه قرار باشه اول کار سونی بیاد کلی بازی بده بیرون شما هم هر بازی را 2 روزه بری اخر سالی سه تا گاد اف وارم بزنه کمه که. پس میاد رو حسابی که خودشون میکنند بطور مثال میگه 7 سال باید این کنسول فروش داشته باشه تا psp3 بیاد تو این 7 سال اگر قرار باشه بگفته این اقا سونی عمل کنه خارج از هزینه های سنگینی که برای گیم باید پر داخت کنه دیگه با این انبوه گیمی که ویتا خواهد داشت کی دیگه psp3 می خره پس میاد عین پی اس پی هشت سال بهترین کنسول دستی جهان بود تو این هشت سال 2 تا هم بیشتر گاد اف وار براش ساخته نشد خیلی از بازی ها هم براش ساخته نشد مثل resident evil. Devil May Cry و... حالا شما حساب کنه بیاد رزنت اویل انحصاری ویتا رو با قابلیتهای دستگاه داره بده بیرون بنظرت چی میشه نینتدونه به خاک و خون کشیده میشه سونی عزیزم نمیاد که قصه پول جیب مردم بکنه که پولاشون حیفو میل نکنن تازه برای سونی بهتر هم هست تا چیز بدتر نباشه بهتر معنا نمیگیره باید همه ببنند نینتندو چی که قدر ویتا را بدونند.ولی بنظر من تعداد گیم هایی که واسه ویتا عرضه خواهد شد خیلی بیشتر از پی اس پی خواهد بود شاید به جرات بگم به پای کنسول های خانگی از حجم گیمو میگم برسه واقعا ویتا در یک کلمه میگم هیولاست.نقد سایت VG247 به سونی درباره ی کنسول ویتا
واقعا حرف دلمو زده دمش گرم
حیف کپی هستش و نمی شه براش تاپیک زد.
فقط سونی می تواند PS Vita را نجات دهد اما چندان هم سخت نیست!
شما باهاش موافق نیستید.
دوستان نمیدونم واقعا چی بگم
یا من بلد نیستم یا اصلا نمیشه
بابا من نزدیک 20 تا دیسک PS3 ارجینال دارم جدید و قدیم و یه عالمه بازی دانلودی و .....
هیچکودومو نمیتونم بای Rimot PLAY بازی کنم
اصلا تا حالا هیچی رو نیورده
یکی که باهاش تونسه بازی کنه اسم بازی و روش کامل اجراشو بگه
تنضیمات خاصی داره
والله من هم ADD کردم و هم تو ریموت پلی بودم ولی بازم ارور میده اااا![]()
درسته مشکل داره و جالبیش هم اینکه که سونی تا الان خیلی زیاد روش کار نکرده ! البته منظورم این هست که اپدیتی برای بهودش نداره اما خب قاعدتا داره روش کار میکنه !دوستان نمیدونم واقعا چی بگم
یا من بلد نیستم یا اصلا نمیشه
بابا من نزدیک 20 تا دیسک PS3 ارجینال دارم جدید و قدیم و یه عالمه بازی دانلودی و .....
هیچکودومو نمیتونم بای Rimot PLAY بازی کنم
اصلا تا حالا هیچی رو نیورده
یکی که باهاش تونسه بازی کنه اسم بازی و روش کامل اجراشو بگه
تنضیمات خاصی داره
والله من هم ADD کردم و هم تو ریموت پلی بودم ولی بازم ارور میده اااا![]()
سونی گفته ! :dاصلا کی گفته میشه Remote Play کرد بازی های Ps3 رو ؟؟
درسته مشکل داره و جالبیش هم اینکه که سونی تا الان خیلی زیاد روش کار نکرده ! البته منظورم این هست که اپدیتی برای بهودش نداره اما خب قاعدتا داره روش کار میکنه !
در ضمن KillZone 3 اجرا میشه !
سونی گفته ! :d
به نظرم یه مشکلی که این ریموت پلی داره این هست که ویتا وایرلسش n هست اگه وایرلس ps3 هم n بود هم سرعت و هم بردش بیشتر میشد و شاید عملکرد ریموت پلی بهتر میشد و لگ نداشت!!!!درسته مشکل داره و جالبیش هم اینکه که سونی تا الان خیلی زیاد روش کار نکرده ! البته منظورم این هست که اپدیتی برای بهودش نداره اما خب قاعدتا داره روش کار میکنه !
در ضمن KillZone 3 اجرا میشه !
سونی گفته ! :d
بیاد هم فایده ای نداره .... البته من منظورم از اومدنش نبود که بشینم بازی کن ! چون بعدش ارور داد ... خیلی گیر میکرد ...سلام
میدونم شما قبلا گفتید کیل زون 3 اجرا میشه ولی دیشب من گذاشتم و تستش کردم نیومد
شما چجوری اجرا کردی
ممنون میشم توضیح بدید![]()
هرچیزی امکان داره !بچه ها امکان اومدن red dead رو ویتا چه جوریاس ؟ احتمال پورت کردنش هم نیست ؟
قبلا هم یک سری تو نت خونده بودم که ظاهرا با بازیهای هک شده PS3 میشه باهاشون Remote play رو زد ! البته دلیلش رو نمیدونم !يه ويدئو ديدم طرف با ريموت رد دد ميزد خيلي توپ و بي لگ ولي فك كنم هك كرده بود ps3 رو
ولي خيلي باحال بود
هرچند جای این سوال اینجا نیست اما احتمال خیلی کمه R بیاد این بازی رو برای ویتا بده ... چیزی که R رو روی دوران PSP بیش از پیش محبوب کرده بود سری GTA بود که بیرون داد و به احتمال زیاد هم اولین کاری که بکنه اینه که بیاد و یک GTA جدید برای ویتا بسازه .... البته این نظره شخصی هستشبچه ها امکان اومدن red dead رو ویتا چه جوریاس ؟ احتمال پورت کردنش هم نیست ؟
بچه ها امکان اومدن red dead رو ویتا چه جوریاس ؟ احتمال پورت کردنش هم نیست ؟
يه ويدئو ديدم طرف با ريموت رد دد ميزد خيلي توپ و بي لگ ولي فك كنم هك كرده بود ps3 رو
ولي خيلي باحال بود