هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

PS VITA عزیز اینجا تاپیک در مورده سوالات پیرامون مشکلات ویتا هست نه پست نقد !
بقیه دوستان هم خواهشا بحث قیمت و بازیها رو تو تاپیک مربوطه خودش ادامه بدین.
از دوستان معذرت می خوام ولی خدا وکلی اگه e3 بازی خوب براش معرفی نشه ...... دیگه ادامه نمی دم

دوستان چند تا سوال :
تا حالا ایرادی داشته ویتا ؟
ریجن هاش از لحاظ انبوه بودن بازی و ... فرقی هم داره ؟
گرافیکش بالا هست یا نه ؟
اینجوری که شنیدم نه بازیه زیاد و جالبی داره نه به درد میخوره اما کرمم گرفته گوشیمو بفروشم و یا ویتا بخرم یا XBOX . البته PS3 هم دارم و از شما نظر میخوام .
ممنون .

---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

نه ویتا مثل ps3 نیست که بشه این حرکت رو انجام داد
شما بازی رو فقط با همون اکانت که باهاش بازی رو خریدی میتونی رو ویتا بازی کنی...اگه بی خیال تروفی بشی میتونین هر دوتاتون یه اکانت مشترک واسه ویتا داشته باشین

مرسی از پاسخ دوست عزیز
اما تو store نوشته که این بازی روی 2 کنسول خانگی و 2 کنسول دستی قابل اجراست
گیچ شدم نمیدونم چه کار باید کرد؟

دوستان چند تا سوال :
تا حالا ایرادی داشته ویتا ؟
ریجن هاش از لحاظ انبوه بودن بازی و ... فرقی هم داره ؟
گرافیکش بالا هست یا نه ؟
اینجوری که شنیدم نه بازیه زیاد و جالبی داره نه به درد میخوره اما کرمم گرفته گوشیمو بفروشم و یا ویتا بخرم یا XBOX . البته PS3 هم دارم و از شما نظر میخوام .
ممنون .
ایراد نداشته ! ظاهرا بعضی ها صفحه و پاسخ گوییش اشکلال داشته از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ... اما خیلی کمخ
گرافیکش در میان بازیهای دستی در بالاترین حده ممکنه هستش در حال حاضر
والا هر کسی نظره شخصیش داره .... به نظره من که بازیهای خوبی داره ! تازه اول راهشم هم هست و بازیهای خوبی در زمان عرضه داشته ...
مرسی از پاسخ دوست عزیز
اما تو store نوشته که این بازی روی 2 کنسول خانگی و 2 کنسول دستی قابل اجراست
گیچ شدم نمیدونم چه کار باید کرد؟
کنسول خانگی ؟؟؟ بازیهای ویتا روی خودش اجرا میشه نه کنسول خانگی . بازیهای ویتا هم با یک اکانت کار میکنه روی هر ویتا ....

دوستان ویتای من از دستم افتاد رو آسفالت.... با روی ال سی دی ش. الان روشن نمیشه. چی کار کنم؟ تعمیراتش هست؟:d

من تو یه ویدئو دیدم یارو اومد از 2 متری به پشت و جلو و بغل انداخت رو اسفالت و بعد از هر دفعه که می انداختش قشنگ روشن میشد و کار میکرد. خواستی لینک میدم ببین. ولی معلوم نیس چرا ماله تو روشن نمیشه

من تو یه ویدئو دیدم یارو اومد از 2 متری به پشت و جلو و بغل انداخت رو اسفالت و بعد از هر دفعه که می انداختش قشنگ روشن میشد و کار میکرد. خواستی لینک میدم ببین. ولی معلوم نیس چرا ماله تو روشن نمیشه

حتما بد اسیب دیده که بالا نمیاد اصلا .

در store انگلیس زیر هر بازی از ویتا در مورد قوانین این رو نوشته بود!
ویتا مثل ps3 نیست سیستمش...که یه نفر بازی رو بخره و بعد بازی رو بر روی 2 تا ps3 با 100 تا اکانت هم اجرا بشه :dو تروفی بگیری!!!!!!
سونی چون قصد داره همه ی بازی های ویتا رو به صورت دیجیتالی عرضه کنه اگر این کارو نمی کرد ضرر میکرد!!!!!
هر خریدی که از استور میکنی فقط با همون اکانت که باهاش خرید کردی کار میکنه حالا چه بازی و چه نرم افزار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or