هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بچه ها یه سوال داشتم... الان من ویتام رو آپدیت کنم؟ یا منتظر بمونم ببینم خبری از هک میشه یا نه...
هک نمیشه آپ کن. تقریبا ویتا 5 سال که اومده به نظر خودت کسی میتونه هکش کنه؟ اگه می شد حداقل یه شایعه ای میگفتن دربارش.تو آپدیتش کن. اگه کپی خور شد من یه روشی بت میگم که همه ی آپدیتش بپرونی.

هک نمیشه آپ کن. تقریبا ویتا 5 سال که اومده به نظر خودت کسی میتونه هکش کنه؟ اگه می شد حداقل یه شایعه ای میگفتن دربارش.تو آپدیتش کن. اگه کپی خور شد من یه روشی بت میگم که همه ی آپدیتش بپرونی.
الان راهی وجود نداره که بتونی بازی های psp رو اجرا کنی؟

خود ویتا که بازی نداره ! اگه بشه بازی های psp رو راحت بازی کنی که خوبه!

آخرین ویرایش:
شایعه که زیاده ولی انگار خبری از هک نیست واقعا. مرسی از جواب.

الان راهی وجود نداره که بتونی بازی های psp رو اجرا کنی؟

خود ویتا که بازی نداره ! اگه بشه بازی های psp رو راحت بازی کنی که خوبه!
فکر کنم یه راهی هست برای اجرای بازی های psp ولی من psp دارم. بیشتر برای بازی های خود ویتا میخواستم ببینم خبری از هکش هست یا نه.

Last edited by a moderator:
فکر کنم یه راهی هست برای اجرای بازی های psp ولی من psp دارم. بیشتر برای بازی های خود ویتا میخواستم ببینم خبری از هکش هست یا نه.
دوستانی که اطلاع دارن که اجرای بازی های psp روی ویتا قابل انجامه لطفا راهنمایی کنن...

• Like
Reactions: se.phi.roth
درجواب دوستمون بگم که اولا که ویتا هک نخواهد شد اما برای بخش psp هر چند ماهی یه روش میاد که نباید آپدیت کرد. اما میبخشید میشه بگید چجوری میتونید آپدیت رو بپرونید؟ شما جز کارمندهای سونی هستید؟؟؟

دوستانی که اطلاع دارن که اجرای بازی های psp روی ویتا قابل انجامه لطفا راهنمایی کنن...
هک بازیهای پی اس پی رو ویتا قابل انجام هست و بنده خودم اینکار رو سه چهار باری انجام دادم که هر روش مربوط به یه فریمور میشه. در حال حاضر هم برای اجراش باید یه ps3 اورجینال خور داشته باشید. درضمن تو این روش کنسول رو نباید آپدیت کنید و همچنین قید بازی آنلاین رو هم باید بزنید. البته اینم بگم که بازی های پی اس پی غیر چند مورد مابقی رو ویتا خیلی لذتی ندارند مگرینکه بازی مورد علاقتون باشه.

درجواب دوستمون بگم که اولا که ویتا هک نخواهد شد
آخه میدونی، تقریباً برای هر کنسولی همین حرف رو میزدن. من یادمه سر PSP GO هم همین اوضاع بود ولی خوشبختانه اون زود هک شد. نیست Sony کلاً Vita رو ول کرده، دیگه کلاً کسی روش کار نمیکنه :( من بیشتر برای این پرسیدم، چون چند تا بازی هست که میخوام روی کنسول دستی بازیش کنم... و واقعاً زور داره 20 - 30 دلار پول براش بدی در صورتی که میشه روی PS3 و مجانی بازی کرد. منم واقعاً دوست دارم روی Vita بازیشون کنم...
به هر حال... من که آپدیت میکنم. ولی امیدوارم که هک شه!

آخه میدونی، تقریباً برای هر کنسولی همین حرف رو میزدن. من یادمه سر PSP GO هم همین اوضاع بود ولی خوشبختانه اون زود هک شد. نیست Sony کلاً Vita رو ول کرده، دیگه کلاً کسی روش کار نمیکنه :( من بیشتر برای این پرسیدم، چون چند تا بازی هست که میخوام روی کنسول دستی بازیش کنم... و واقعاً زور داره 20 - 30 دلار پول براش بدی در صورتی که میشه روی PS3 و مجانی بازی کرد. منم واقعاً دوست دارم روی Vita بازیشون کنم...
به هر حال... من که آپدیت میکنم. ولی امیدوارم که هک شه!
خب از تخفیف هایی که میدن استفاده کن!
من یادمه اکثر بازی هامو از رو تخفیف ها میگرفتم خیلی به صرفه بود

بچه ها یه سوال داشتم... الان من ویتام رو آپدیت کنم؟ یا منتظر بمونم ببینم خبری از هک میشه یا نه...
آپدیت نکن...یه دانگل داره میاد به اسم کبرا بلک فین که با اون میتونی بازی رو تو میکرو اس دی بریزی و با استفاده از شبیه ساز کارتریج اونرو اجرا کنی.

Sent from my MT11i using Tapatalk

اگه سیستم عامل ویتات 3.51 یا 3.52 یا 3.55 هست راحت میتونی PSPرو اجرا کنی... برو اینجا
hackinformer.com/PlayStationGuide/PSV/tutorials/how_to_install_tnv_bubble_without_exploitgame.html

در ضمن ویتات باید حتما اکتیو سیستم باشه

برادر بارها و بارها گفتم این کنسول هیچ هکی براش صورت نگرفته چه بازی های خودش چه بازی های psp!
حالا اگر میخواهید بن دایم بشید برید هک های غیر معتبر انجام بدید همه سایت های که در این باره اگر حرفی میزنند همه فیکه
هک PSP عرضه شده و کاملا عملیه..فقط باید ویتات سیستم اکتیو باشه و سیستم عامل هم3.55به پایین

اگه سیستم عامل ویتات 3.51 یا 3.52 یا 3.55 هست راحت میتونی PSPرو اجرا کنی... برو اینجا
hackinformer.com/PlayStationGuide/PSV/tutorials/how_to_install_tnv_bubble_without_exploitgame.html

در ضمن ویتات باید حتما اکتیو سیستم باشه

ممنون
فقط لطفا بگو منظورت از اکتیو سیستم چیه...

آپدیت نکن...یه دانگل داره میاد به اسم کبرا بلک فین که با اون میتونی بازی رو تو میکرو اس دی بریزی و با استفاده از شبیه ساز کارتریج اونرو اجرا کنی.

یعنی واقعا امیدی هست...؟ اونقدر حرف های ضد و نقیض در مورد هک ویتا هست که آدم واقعا گیج میشه.

سلام دوستان.
عزیزان، آیا PS VITA هک شده؟ آیا شبیه ساز این کنسول برای PC طراحی شده؟ آیا PPSSPP قادر به اجرای بازی های PS VITA هست؟
ممنون می شم پاسخ بدید.
1-هک نشده
2-شبیه ساز ندارد فقط با دستگاه ارجینال و کاتریج اصلی یا خرید از PSN میشه بازی کرد.(بازیهای رایگان خوبی برای + توی این چند ماهه داشته)
3-خیر اون شبیه ساز برای PSP هست و ربطی به ویتا نداره.معماری و ساختار ویتا کاملا از PSP متفاوت است.

یعنی واقعا امیدی هست...؟ اونقدر حرف های ضد و نقیض در مورد هک ویتا هست که آدم واقعا گیج میشه.
بالاخره که هک میشههه..ولی این دستگاه جدید که گفتم الان تازه یه خرده فروشی تو چین شروع به فروشش کرده که تا ممکنه یکم طول بکشه تا به ایران بیاد
cobra-blackfin.com
اسم سایت عرضه کنندش هست که سفارش میگیره ..یه دونه فیلم هم از نحوه عملکرد دستگاه تو یوتوب هست

مثل اینکه سونی کاری کرده که دیگه با ایمیل و جیمیل نشه فایل ها رو دامپ کرد پس دوستانی که میخوان هک psp. رو انجام بدن هرچه زود تر از طریق
gmx.com
ایمیل بسازن و روی ویتا سینگ این شن و اقدام به هک psp بکنن و الا ممکنه تا چند روز دیگه سونی کاری کنه که از طریق اینم نشه کاری کرد.

• Like
Reactions: se.phi.roth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or