هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

با سلام خدمت دوستان عزیز ...
بازی های psp روی ویتا قابل اجرا هستند یا خیر ؟ ( مخصوصا Metal_Gear_Solid_Portable_Ops_Plus / Metal_Gear_Solid_Portable_Ops )
بهترین مدل ویتا چی هست ؟ آیا ویتا هک پایدار مانند psp داره یا خیر ؟
------------------------------------------------------------------------------
بهترین مدل psp که هک پایدار میشه چی هست ؟ آیا psp بازی های ویتا را اجرا میکنه ؟
با سپاس .

• Like
Reactions: Sega_genesis
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
بازی های psp روی ویتا قابل اجرا هستند یا خیر ؟ ( مخصوصا Metal_Gear_Solid_Portable_Ops_Plus / Metal_Gear_Solid_Portable_Ops )
بهترین مدل ویتا چی هست ؟ آیا ویتا هک پایدار مانند psp داره یا خیر ؟
------------------------------------------------------------------------------
بهترین مدل psp که هک پایدار میشه چی هست ؟ آیا psp بازی های ویتا را اجرا میکنه ؟
با سپاس .
سلام
بله بازیهای psp روی ویتا چه با خرید از استور و چه به صورت کپی خور قابل اجرا هستن، اون دو عنوان هم قابل اجرا هستن، البته نمیدونم رو استور قانونی هستن یا نه.
psp بازی ویتا اجرا نمیکنه، مگرینکه یه روزی بیاد ps3 بازیهای ps4 رو اجرا کنه.:d
موفق باشید.

سلام
بله بازیهای psp روی ویتا چه با خرید از استور و چه به صورت کپی خور قابل اجرا هستن، اون دو عنوان هم قابل اجرا هستن، البته نمیدونم رو استور قانونی هستن یا نه.
psp بازی ویتا اجرا نمیکنه، مگرینکه یه روزی بیاد ps3 بازیهای ps4 رو اجرا کنه.:d
موفق باشید.
دستت درد نکنه عزیز جان ...:">
فقط به عشق همون دو عنوان عاشق این کنسول قابل حمل شدم :x
بهترین مدل ویتا چیه ؟ کپی خور یا هکش چگونه هست ( هکش پایدار هست ، تمامی عنوان های حال حاضر رو اجرا میکنه یا ...) :-/
لوازم مورد نیاز چیزی لازم داره یا همراهش هست ( مثلا - رم یا چیزه دیگه ..)
:-?

آخرین ویرایش:
سلام
این کنسول هک نشده و نخواهد شد
اگر قصد خرید دارید بهتره نسخه اسلیم رو تهیه کنید
و همچنین یک رم 16 حداقل لازم دارید
سلام ...
تفاوت ویتا ی اسلیم با فتش در چیه ؟
درضمن این درسته که میگن اگه رم وارد کنسول کنی دیگه از رم خودش نمیشه استفاده کرد ( رم داخلی ) l-)
پس چرا تو انجمن مباحثی در این زمینه دوستان نوشتن ( هک / کپی خور )
بعد مرجعی هست که بازی های ویتا رو تا به امروز لیست کرده باشه !

سلام ...
تفاوت ویتا ی اسلیم با فتش در چیه ؟
درضمن این درسته که میگن اگه رم وارد کنسول کنی دیگه از رم خودش نمیشه استفاده کرد ( رم داخلی ) l-)
پس چرا تو انجمن مباحثی در این زمینه دوستان نوشتن ( هک / کپی خور )
بعد مرجعی هست که بازی های ویتا رو تا به امروز لیست کرده باشه !
سلام همانطور که دوستمون پاسختون رو دادن، کلا ویتا اسلیم خوش دست تر هست. بازی های psp رو ویتا خوب و راحت اجرا میشه، اما خب در مقایسه با بازیهای اصلی ویتا کیفیت پایین تری دارن، که طبیعیه، اما همچنان بازیهای تاپ psp رو ویتا ارزش بازی دارن به خصوص با کنترل مخصوص ویتا و اینکه از تاچ ویتام میتونین کمک بگیرین، راجع به هکشم الان دیگه راحت شده، راحت با خرید بازی اکسپلویت میشه ویتا رو هک کرد و علاوه بر بازیهای psp امولاتور سایر کنسول ها رو هم روش اجرا کرد.

سلام همانطور که دوستمون پاسختون رو دادن، کلا ویتا اسلیم خوش دست تر هست. بازی های psp رو ویتا خوب و راحت اجرا میشه، اما خب در مقایسه با بازیهای اصلی ویتا کیفیت پایین تری دارن، که طبیعیه، اما همچنان بازیهای تاپ psp رو ویتا ارزش بازی دارن به خصوص با کنترل مخصوص ویتا و اینکه از تاچ ویتام میتونین کمک بگیرین، راجع به هکشم الان دیگه راحت شده، راحت با خرید بازی اکسپلویت میشه ویتا رو هک کرد و علاوه بر بازیهای psp امولاتور سایر کنسول ها رو هم روش اجرا کرد.
سلام ، خیلی مچکر برای راهنمایی . . .
پس ویتا هم هک میشه ولی با دردسر ( چون مانی کمیاب شده ، یا با ما تو جدال هست =(()
بیشترین درد من همون دو عنوان کوجیما هست که عرض کردم ، با شبیه ساز PPSSPPWindows64 روی رایانه اجرا کردم فاجعه بود 30 ثانیه طول میکشید تا ریلود کنه اسلحش رو اسنیک ، روی ps3 هم با شبیه سازش اجرا کردم همون طوری بود و بعد از 5 دقیقه بازی صفحه سیاه میشد
روی ویتا یه موقع اینجوری نباشه اگه هست برم همون psp بگیرم ، راستی بهترین مدل psp چی هست ، و بهترین فروشگاه اینترنتی برای خرید کنسول دستی ، متسفانه فروشگاه بازی سنتر نداره . . .
---------------------------------------------------------------------------
مسعود عزیز برای راهنمایی ممنون :-*

تفاوت اسلیم با فت روی کاغذ اینه که در فت LCD از نوع AMOLED هست و کیفیت رنگ مسلما بهتری داره ولی اسلیم دارای آنالوگ بهتر و یک گیگ حافظه داخلی و حدودا دو ساعت بیشتر باطری نگه میداره
از لحاظ خوش دست بودن هم من اسلیم نداشتم و اصلا ندیدم چه شکلیه ولی بر طبق اتفاق نظر دوستان اسلیم به نظر خوش دست تر و مشتری پسند تره
در رابطه با مسله رم هم زیاد مهم نیست که از رم خودش استفاده کنه یا نه چون یک گیگ دردی رو دوا نمی کنه
در رابطه با هک هم فعلا در حد اجرای برخی بازی های PSP هست که به نظرم با توجه به این که بازی های PSP با کیفیت بسیار بد در حد رزولوشن خودش روی ویتا اجرا میشه اصلا ارزش نداره بخاطرش ویتا رو هک کنید
بهترین مرجع لیست بازی های ویتا هم خود استور پلی استیشن هست که دانلود بازی ها رو با بهترین و پرسرعت ترین لینک در اختیار مشتری میگذارد
سلام . . .
ممنون پوریا جان ، شما تجربه خوبی از کنسول دستی های سونی دارید چون هم psp دارید و هم ویتا بازم از شما تشکر میکنم برای راهنمای
فقط چگونه میشه توی این بازار جنگل مانند رم خوب / یا اصلی پیدا کرد ، آیا راهی برای تشخیص داره در هنگام خرید ؟

• Like
Reactions: alisantori
سلام . . .
ممنون پوریا جان ، شما تجربه خوبی از کنسول دستی های سونی دارید چون هم psp دارید و هم ویتا بازم از شما تشکر میکنم برای راهنمای
فقط چگونه میشه توی این بازار جنگل مانند رم خوب / یا اصلی پیدا کرد ، آیا راهی برای تشخیص داره در هنگام خرید ؟

رم ویتا ..رم مخصوصه .. نیازی نیست نگران این مورد باشید

رم ویتا ..رم مخصوصه .. نیازی نیست نگران این مورد باشید
سلام...
مسلما همینطور هست ( که رم به خصوصی داره ) یعنی تقلبی نداره !؟
یکی از دوستان خودم که این کنسول دستی با تمام محتویاتش رو داشت می گفت یکی از راه های تشخیص اصلی از تقلبی این هست که وقتی رم را وارد کنسول میکنی باید بری قسمت فرمت رم اگه اونجا نوشته باشه " ناشناخته" یعنی تقلبی هست چنین حرکتی صحت داره یا خیر ؟

سلام...
مسلما همینطور هست ( که رم به خصوصی داره ) یعنی تقلبی نداره !؟
یکی از دوستان خودم که این کنسول دستی با تمام محتویاتش رو داشت می گفت یکی از راه های تشخیص اصلی از تقلبی این هست که وقتی رم را وارد کنسول میکنی باید بری قسمت فرمت رم اگه اونجا نوشته باشه " ناشناخته" یعنی تقلبی هست چنین حرکتی صحت داره یا خیر ؟

دستگاه اصلا رم های دیگه رو شناسایی نمیکنه ...

روی خود رم مخصوص هم نوشته ...

Sony
Ps vita
با ارم پلی استیشن

سلام
من بازی dissidia final fantasy رو از استور پلی استیشن خریدم ولی تروفی اصلا نداشت کیفیتش هم خیلی بد و با رزولوشن PSP بود که واقعا از خریدش پشیمونم

خوب روشون زده بازی psp بازی ها که ریمستر نیستن که ..مثل بازی های ps1

اتفاقا در مورد همین dissidia میخواستم بپرسم ... dissidia ۱۲ هم برای ویتا در دسترسه یا فقط همون dissidia هست؟

من اون نسخه ای که lightning حضور داره رو گرفتم فکر کنم اون یکی هم باشه فقط یه بازی valkyria chronicle 2 در استور امریکا نیست ولی تو اروپا هست که من اکانتم نمی خوره

من اکانتم ریجن ۱ هست ..ولی اونی که لایتینگ توشه رو توی استور پیدا نمیکنم ...

فکر کنم باید تویه قسمت جستجو final fantasy dissidia 012 رو سرچ کنید اگر اشتباه نکنم

من خودم خریدمش 8 دلار و بله گرافیک گیم پلی پایینی داره ولی وقتی کیفیت فیلم هاش رو میخواد نشون بده خیلی گرافیک میره بالا و مخصوصا روی ویتا اصلا یه وضعیه که نگو و نپرس
من که راضیم
راستی حالا که داریش بیا یه دست انلاین بازی کنیم:d

سلام
میتونم با دسته PS4 با ویتا بازی کنم بدون اینکه PS4 داشته باشم؟ یا باید PS4 هم داشته باشم تا کار کنه
سوال دومم هم اینه که میتونم از psn یه اواتار مال PS3 یا PS4رو بخرم و بذارم رو ویتا؟خودم PS3 یا PS4 ندارم
باید همون بازی رو داشته باشیم تا بتونیم بذاریم رو ویتا؟ من یه اوتار از بازی های خود ویتا خریدم ولی اون بازی نداشتم, نتونستم بذارم به این دلیله که اون بازی رو نداشتم؟
(این BlazBlue Chrono Phantasma Extrend خیلی عالیه خیلی:x فقط حیف که فقط یه کوچولو پیشرفت کردم راه درازی دارم فکر کنم یه سال طول بکشه تا یاد بگیرم:d بیچاره پدر ویتام در اومد ولی سعی میکنم راحت بازی کنم تا به راحت بازی کردن عادت بدم خودمو ولی بعضی وقتا نمیشه باید عین دیوونه ها دکمه بزنی:d تایمینگاش منو کشته:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or