سلام دوستان من سالهاست از psp استفاده می کنم ولی فقط تو این یکی دو سال اخیر که مودم وایرلس گرفتیم باش به اینترنت وصل شدم تازه فقط هم می تونستم باش وبگردی کنم وگرنه بقیه امکاناتش نظیر ps store یا update دستگاه از طریق شبکه ممکن نبود . و ارور dns می داد. حالا من قصد دارم تا سال دیگه psp مو بازنشسته کنم احتمالا یه ps vita بخرم حالا سوالم اینه می خواستم بدونم کسایی که ps vita دارن ایا با مشکل وصل شدن به ps store یا update دستگاه از طریق wifi رو دارن ؟ منظورم همون ارور هایی مثل DNS ERROR تو psp هستش ؟؟
درود
دوستان بنده هم امروز یه vita slim خریدم .
یه سوال دارم ! دفعه اول برای شارژ چه قدر باید تو شارژ باشه ؟ اصلا تفاوتی داره دفعه اول با دفعه های بعد؟
اون وقت یه سوال دیگه !همین که شارژ شدش بکنش
خیلی وقته دوران باطری هایی که شارژ دفعه اول داشتن به پایان رسیده
اون وقت یه سوال دیگه !
این چه جوری بازی هاشو با pc دانلود کنم ؟
روشش مثل PS4 هست ، pr0xy ست می کنید توی دستگاه لینک دانلود رو کپی می کنید ، دانلود می کنید و جایگزین می کنید
آموزش PS4 اش رو ببینید راحت می تونید روی PSV هم پیادش کنید
ممنون بابت پاسختون عزیز
اینم اکی شد با psx download helper راحت دارم دانلودا رو انجام میدم .
فقط تو ریموت پلی این r2 و l2 و r3 و l3 دقیقا روش درست استفادش چیه ؟
میدونم که باید از تاچ پشت کنسول استفاده شه ! ولی بعضی وقتا مثلا r2 یا l1 رو میزنم مجبورم صد بار دستم رو بالا پایین کنم تا جاشو تشخیص بدم و شدید اعصاب خرد کنه
اگه اشتباه نکم باید دکمه ی پاورش رو ۱۵ ثانیه نگه داریسلام!
دوستان وقتی ویتا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟؟؟(خیلی وقته باهاش کار نکردم...اون قدیما میزدمش به شارژ، بعد پاورش رو میگرفتم و ... بقیش رو یادم نیست.... میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟)
ممنون