سلام دوستان خوبید؟؟؟
خوشم میاد تا هستم توی تاپیک هیچ کسی جواب نمی ده .... تا میرم همه لشگر کشی می کنن به تاپیک
در جواب دوست عزیز Hunter lord باید بگم که
marc the geek نقد نمی کنه بررسی میکنه .نظر شخصیش رو داده ما هم کاری به اون نداریم
از حق نگذریم بررسی های کاملی داره هم نوع تروفی هارو توضیح میده هم به همجای بازی میره و هم اونجا رو توضیح میده
در ضمن شاید بازی های ps nowابتدا کمتر از بیستا بوده ولی الان خیلی زیاد شده (من الان مسافرتم .برگشتم لینک و سند و عکس و آدرس رو تقدیمتون می کنم)
در جواب اون یکی دوست عزیز Triangels باید بگم که
اولا ps now رو سونی تبلیغ نکرد چون نسخه ی آزمایشی بود ... عقل سلیم هم می گه برای چیزی که نسخه ی اولیه هست وهنوز آینده ی نامشخصی داره نباید تبلیغ کرد..منم از طرف سونی معذرت می خوام از شما به خاطر این که سونی باهاتون مشورت ننمود:d:d.
بعدشم همونطور که بالا اشاره کردم اجازه بدید دوستان من از سفر بیام بعدش به این بحث بپردازیم چون ادامه ی این بحث تا زمانی که من مدرکی(یا هرچیز دیگه ای ) نشون ندم فقط زمان بر هستش و بدونن نتیجه
در ضمن من نه اینجا اینترنت درست حسابی دارم نه قند شکن....
البته اگه اساتید صلاح دیدند می توانند بحث کنند تا سطح اطلاعات بالا برود
نه اصلا پنج تا دلیل داره
1.کیفیت بدنه بشدت پائین اومده.یعنی دستگاه موندگاری کمتری داره و بدنش راحت خراش می خوره چون پلاستیک بازیافتی هستش
2.نوع صفحه ی psv slim مانند زد اولترا هستش یعنی تمایل نسبتا بالایی به رنگ سبز داره البته با این فرق که نه تراکم پیکسلی زد اولترا رو داره نه تکنولوژیش رو
3.یکی از اصلی ترین دلایل فروش خوب psv slim قیمت بصرفش بوده اما اینجا ایرانه موضوع بر عکسه psv orginal خیلی به صرفه تره
4.متأسفانه وزن دستگاه پایین اومده و مثل psv orginal خوب توی دست نیستش کنسول بازیه اسمارت فون نیستش
5.همچنین شارژش در ازای کیفیتش بالا تر اومده ولی زیاد فرق نمی کنه چون آدم که نمی خواد با ویتا کونگ فو تو آ کار کنه و اون 1 گیگ حافظه ی داخلی با اضافه شدن کارت حافظه خاجی غیر فعال میشه
کلا تو ویدئو همه چیز خوبه ولی تو واقعیت مشکلات مشخص میشن
- - -ویرایش - - -
نه اصلا پنج تا دلیل داره
1.کیفیت بدنه بشدت پائین اومده.یعنی دستگاه موندگاری کمتری داره و بدنش راحت خراش می خوره چون پلاستیک بازیافتی هستش
2.نوع صفحه ی psv slim مانند زد اولترا هستش یعنی تمایل نسبتا بالایی به رنگ سبز داره البته با این فرق که نه تراکم پیکسلی زد اولترا رو داره نه تکنولوژیش رو
3.یکی از اصلی ترین دلایل فروش خوب psv slim قیمت بصرفش بوده اما اینجا ایرانه موضوع بر عکسه psv orginal خیلی به صرفه تره
4.متأسفانه وزن دستگاه پایین اومده و مثل psv orginal خوب توی دست نیستش کنسول بازیه اسمارت فون نیستش
5.همچنین شارژش در ازای کیفیتش بالا تر اومده ولی زیاد فرق نمی کنه چون آدم که نمی خواد با ویتا کونگ فو تو آ کار کنه و اون 1 گیگ حافظه ی داخلی با اضافه شدن کارت حافظه خاجی غیر فعال میشه
کلا تو ویدئو همه چیز خوبه ولی تو واقعیت مشکلات مشخص میشن