پلاس که معمولا 1 ماه 1 ماه هست .رفقا مرسی که جواب سوالارو میدین ممنون واقعا.یه سوال دیگه داشتم بازیهای رایگان پلاس امریکا چندم ماه معرفی میشن؟این ماه چه بازیهایی بوده؟
سلام خدمت دوستان
psvita من ورژن 2.61 هست و تو سایتهای مختلف حتی تو قسمت تاپیک هک هم که الان بسته شده هک مطرح شده و بازیاش هم هست تو سایت Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO هست.حالا اگه آموزش کامل یا راه مطمنی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
بالاخره بهم گفت متشکریم بفرمایید اینم لینک دانلود ISO شما، منم خوشحال شدم :excited:لینک رو دانلود کردم توش یه نوت بود، نوت رو باز کردم توش یه لینک دانلود دیگه بود
لینک دانلود رو باز کردم نوشت بفرمایید دانلود کنید اما قبلش باید بازم آفر پر کنید
از اون خنده دار تر اومدند سیستم عامل iOS رو اونم IOSSS !!!!! رو روی ویتا نصب کردند
بعد با آنالوگشم بازی های اپل رو بازی میکنن
کلا چند بار بچه ها در مورده این سایته سوال کرده بودن !ممنون دوست عزیز
ولی من حتی ویدیوش هم از یوتیوپ دیدم از اول تا اجرای بازی بازم کسی از کار اینا سر در نمیاره :d
هنگ کردهدوستان کمکم کنید فوریییی!!! بازی wipeout دموشو از پی اس استور دانلود کردم نصب شد روش که زدم رف تو بازی حالا عکس اول بازی گیر کرده و هیچ دکمه ایش کار نمیکنه تا خاموشش کنم چه خاکی به سرم بریزممم???
اینطوری که میگی به نظر میرسه هنگ کرددوسته عزیز الان ویتا صفه سیاه شده و فقط چراغ ابیش روشنه!!!!اینم بگم شارج نداشت کم داشت بخاطر اونه اره??زدم شارج نارنجی نشد!!الان گذاشتم. کلا شارجش خالی شه بعد بزنم شارج
mmmاخه ۳۰ ثانیه نگه داشتم هنوز سیاه مونده!!! صفحه سیاهه اصلا نوتیفکیشن دیده نمیشه
آقا کلا بیخیال این سایت ها بشید بابا فیکن...وقتتون رو تلف میکنن ارزش ندارن من پارسال اینها بود یه مدت رفتم تو کار اینها به جایی نرسیدم..بچه ها این یه سایته که آفر پر میکنید ،پوینت میگیرید و با پوینتش PSN Card:
Points2shop - Earn Points for Free Rewards
تاپیک سایت تو IGN:
A way to earn Free PSN Cards, Microsoft Points, or Games | IGN Boards
یه سایت مشابه دیگه:
PrizeRebel.com | Earn Points for Free Rewards and Money
یه برنامه مشابه اینا بنام JunoWallet بود که خیلی خوب کار میکرد اما متاسفانه این سایت ها یا به IP ایران ایراد میگرفتند یا به پاراکسی، شماهام اگر وقت داشتید یه تست بکنید اگر نتیجه بده ارزش روزی یه ساعت وقت گذاشتن رو داره.
آقا کلا بیخیال این سایت ها بشید بابا فیکن...وقتتون رو تلف میکنن ارزش ندارن من پارسال اینها بود یه مدت رفتم تو کار اینها به جایی نرسیدم..