هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از جوابت دوست عزیز ولی من شنیدم hd هستش حالا جایی سراغ دارید من برم دنبالش

از منم میشنوی نرو سمتش ، مشکلات و دردسر زیاد داره ، پشتیبانی و گارانتی هم واسش تو ایران نیست و اگه خراب بشه تعمیرکار پیدا نمیکنی که بتونه درستش کنه
ولی فروشگاه DC داشت یه زمانی

سلام

دوستان من هر کاری میکنم دستگاهم رو به تلویزیون های معمولی (سه فیش متصل نمیشه) ستا کال تا حالا گرفتم اما نشمه با hdmi وصل میشه اما با av نه لطفآ راهنمای کنید

ببخشید نمیتونم تایبک باز کنم مجبور شذم اینجا بست بدم_1-من فریمور دستگاهم 3.55 هست هک شده اگه ابدت کنم به 4.40 بازم کبی خوره؟ مشکل براش بیش نمیاد؟
2-یه دونه ps3 250 اسلیم کبی خور هست تمیزه 1 تومن بردارم خوبه؟فقط سریع تر جواب بدید ممنون میشم

سلام

دوستان من هر کاری میکنم دستگاهم رو به تلویزیون های معمولی (سه فیش متصل نمیشه) ستا کال تا حالا گرفتم اما نشمه با hdmi وصل میشه اما با av نه لطفآ راهنمای کنید

ببخشید نمیتونم تایبک باز کنم مجبور شذم اینجا بست بدم_1-من فریمور دستگاهم 3.55 هست هک شده اگه ابدت کنم به 4.40 بازم کبی خوره؟ مشکل براش بیش نمیاد؟
2-یه دونه ps3 250 اسلیم کبی خور هست تمیزه 1 تومن بردارم خوبه؟فقط سریع تر جواب بدید ممنون میشم

سلام
بخش اول :

نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه

واسه بخش دوم سوالتون هم نیازی به تاپیک زدن نیست ، تو تاپیک زیر بپرسید:
[h=3]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*[/h]

cooling fan برای ps3 fat چه مدل هایی هست، از کجا میشه گرفت؟

همه مدله تو بازار پیدا میشه ولی شما حداقل باید سایز 15 اینچ تهیه کنید برای قرار دادن زیر کنسولتون
اگه دنبال فن هایی که رو کنسولتون بسته بشن هستید نرید سمتش بهتره چون تو بازار نایاب هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or