سلام من چون نصف شب بیشتر بازی میکنم میخوام یه هدفن بخرم برای ps3
تا 100 تومن چی خوبه ؟ اصلا میشه صدارو از تلویزیون نشنید و فقط از هدفن شنید؟
دوست عزیز منم ال سیدی سامسونگ دارم ولی فکر کنم خروجی هدفن نداره! خود پلی 3 چی ؟ میشه بهش هدفن وصل کرد؟ چجوری؟بله میشه!!!
من خودم هدست رو به تلویزیون میزنم!ال سی دی دارم واقعا هم راضی هستم!
میتونید کریتیو یا لاجی بگیرید!!!
البته من دیپ بیس ها کریتیو رو بیشتر قبول دارم و با خروجی های تی وی واقعا صدای شفافی میده
اگر توو این رنج قیمت بتونید یه بی سیم هم بگیرید دیگه چه بهتر!
---------- نوشته در 04:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 PM ارسال شده بود ----------
من خودم یه سوال داشتم از دوستانی که در این مورد تجربه داشتن و دارن
الان دسته اوریج پلی 3 حداقل 120 هستش!
اگر بخوام برای بازی هایی مثل فیفا و آل استار یه دسته اضاف از نوع درجه بگیریم (قیمت پایین)جوابگو هستن؟!
یا اینکه بعد از مدت کوتاهی خراب میشن؟!شوکش زیاد مهم نیست و شاید در یک ما بخوایم چند ساعتی دونفره بازی کنیم!
(120تا خیلی والاا توو این گرونی)
بله ميشه از دو طريق:دوست عزیز منم ال سیدی سامسونگ دارم ولی فکر کنم خروجی هدفن نداره! خود پلی 3 چی ؟ میشه بهش هدفن وصل کرد؟ چجوری؟
آقا درود بر شمابله ميشه از دو طريق:
فقط شما ميتوني از هدست بلوتوث و يا هدست سوني كه خودش ي usb داره كه به كنسول وصل ميشه استفاده كني
در ضمن بعيد ميدونم lcd ها خروجي هدفون نداشته باشند!
كيفيت صداي مدل elite خيلي خيلي بهتره ولي يه مشكل داره خراب شدنشه و توي ايران گارانتي نداره ناگهاني ديگه روشن نميشه و ps3 نميشناستش . مال دوست من (مدل elite) چند هفته پيش خراب شد و درست نشدسلام
کسی میدونه چقدر تفاوت کیفیت بین هدست های سونی هست؟؟(او دوتا که برای PS3 اومده)
اصلا از لحاظ صدا با هم فرق میکنن یا فقط شکلشون متفاوته؟؟؟
دوست عزیز من خیلی اصلاعات زیادی ندارم ولی چون امروز توپخونه بودم یه چیزایی قیمت گرفتم.
من خودم یه سوال داشتم از دوستانی که در این مورد تجربه داشتن و دارن
الان دسته اوریج پلی 3 حداقل 120 هستش!
اگر بخوام برای بازی هایی مثل فیفا و آل استار یه دسته اضاف از نوع درجه بگیریم (قیمت پایین)جوابگو هستن؟!
یا اینکه بعد از مدت کوتاهی خراب میشن؟!شوکش زیاد مهم نیست و شاید در یک ما بخوایم چند ساعتی دونفره بازی کنیم!
(120تا خیلی والاا توو این گرونی)
نه عزیز فکر نکم ربطی داشته باشه کابل HDMI یا کابل 3 فیشه کنسول فقط تصویر و اطلاعات رو میگیرن و نمایش میدن.!ميشه يكي كمك كنه بگه اين دير لود شدن تصوير بازي ربطي به كابل اچ دي داره يا چيز ديگه ؟؟؟