هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من چون نصف شب بیشتر بازی میکنم میخوام یه هدفن بخرم برای ps3
تا 100 تومن چی خوبه ؟ اصلا میشه صدارو از تلویزیون نشنید و فقط از هدفن شنید؟

سلام من چون نصف شب بیشتر بازی میکنم میخوام یه هدفن بخرم برای ps3
تا 100 تومن چی خوبه ؟ اصلا میشه صدارو از تلویزیون نشنید و فقط از هدفن شنید؟

بله میشه!!!
من خودم هدست رو به تلویزیون میزنم!ال سی دی دارم واقعا هم راضی هستم!
میتونید کریتیو یا لاجی بگیرید!!!
البته من دیپ بیس ها کریتیو رو بیشتر قبول دارم و با خروجی های تی وی واقعا صدای شفافی میده

اگر توو این رنج قیمت بتونید یه بی سیم هم بگیرید دیگه چه بهتر!

---------- نوشته در 04:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 PM ارسال شده بود ----------

من خودم یه سوال داشتم از دوستانی که در این مورد تجربه داشتن و دارن
الان دسته اوریج پلی 3 حداقل 120 هستش!
اگر بخوام برای بازی هایی مثل فیفا و آل استار یه دسته اضاف از نوع درجه بگیریم (قیمت پایین)جوابگو هستن؟!
یا اینکه بعد از مدت کوتاهی خراب میشن؟!شوکش زیاد مهم نیست و شاید در یک ما بخوایم چند ساعتی دونفره بازی کنیم!
(120تا خیلی والاا توو این گرونی)

بله میشه!!!
من خودم هدست رو به تلویزیون میزنم!ال سی دی دارم واقعا هم راضی هستم!
میتونید کریتیو یا لاجی بگیرید!!!
البته من دیپ بیس ها کریتیو رو بیشتر قبول دارم و با خروجی های تی وی واقعا صدای شفافی میده

اگر توو این رنج قیمت بتونید یه بی سیم هم بگیرید دیگه چه بهتر!

---------- نوشته در 04:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 PM ارسال شده بود ----------

اگر بخوام برای بازی هایی مثل فیفا و آل استار یه دسته اضاف از نوع درجه بگیریم (قیمت پایین)جوابگو هستن؟!
یا اینکه بعد از مدت کوتاهی خراب میشن؟!شوکش زیاد مهم نیست و شاید در یک ما بخوایم چند ساعتی دونفره بازی کنیم!
دوست عزیز منم ال سیدی سامسونگ دارم ولی فکر کنم خروجی هدفن نداره! خود پلی 3 چی ؟ میشه بهش هدفن وصل کرد؟ چجوری؟

دوست عزیز منم ال سیدی سامسونگ دارم ولی فکر کنم خروجی هدفن نداره! خود پلی 3 چی ؟ میشه بهش هدفن وصل کرد؟ چجوری؟
بله ميشه از دو طريق:
فقط شما ميتوني از هدست بلوتوث و يا هدست سوني كه خودش ي usb داره كه به كنسول وصل ميشه استفاده كني
در ضمن بعيد ميدونم lcd ها خروجي هدفون نداشته باشند!

بله ميشه از دو طريق:
فقط شما ميتوني از هدست بلوتوث و يا هدست سوني كه خودش ي usb داره كه به كنسول وصل ميشه استفاده كني
در ضمن بعيد ميدونم lcd ها خروجي هدفون نداشته باشند!
آقا درود بر شما
این جمله آخرت باعث شد برم همه سوراخای ال سیدیو تست کنم! یکیش واسه هدفن بود..کارم با هدفن معمولی راه افتاد..تشکر ممنون

سلام
کسی میدونه چقدر تفاوت کیفیت بین هدست های سونی هست؟؟(او دوتا که برای PS3 اومده)
اصلا از لحاظ صدا با هم فرق میکنن یا فقط شکلشون متفاوته؟؟؟

سلام
کسی میدونه چقدر تفاوت کیفیت بین هدست های سونی هست؟؟(او دوتا که برای PS3 اومده)
اصلا از لحاظ صدا با هم فرق میکنن یا فقط شکلشون متفاوته؟؟؟
كيفيت صداي مدل elite خيلي خيلي بهتره ولي يه مشكل داره خراب شدنشه و توي ايران گارانتي نداره ناگهاني ديگه روشن نميشه و ps3 نميشناستش . مال دوست من (مدل elite) چند هفته پيش خراب شد و درست نشد

آخرین ویرایش:

دوست عزیز من خیلی اصلاعات زیادی ندارم ولی چون امروز توپخونه بودم یه چیزایی قیمت گرفتم.
همه این چیز هایی که میگم DS III هستن.
دسته اورجینال 120 الی 140 بود. یه مدل بود 80 و دیگری 60 تومن.
مرده بهم گفت 80تومنی جنسش خوبه و زود خراب نمیشه. ولی در مورد 60 تومنی گفت اصلا بدرد نمیخوره چون بعد از یه مدتی مشکل شارژ نشدن پیدا میکنه و......
حالا اگه چند روز دیگه میرم توپخونه. برات کمی قیمت و... میگرم اگر هم خودت مارک یا چیز های دیگه مد نظرت هست بهم بگو تا قیمت بگیرم.

ميشه يكي كمك كنه بگه اين دير لود شدن تصوير بازي ربطي به كابل اچ دي داره يا چيز ديگه ؟؟؟
نه عزیز فکر نکم ربطی داشته باشه کابل HDMI یا کابل 3 فیشه کنسول فقط تصویر و اطلاعات رو میگیرن و نمایش میدن.!
شایدم کابل از داخل خرابه و یا.....

سلام به همه عزیزان
من دو تا دسته دارم که هر دوشون باسه خودشون کار می کنند. کافیه که روشن کنم اونا رو. همین طوری یا بالا و پایین میرن(آنالوگ چپ) یا دکمه های L1/R1 و L2/R2 شون کار می کنند.
من الان دو تا دسته جدید گرفتم که از شانس بد من هنوز 3 ماه نشده یکیشون مرتب پایین میاد ( آنالوگ چپ) یکیشون هم انگاری قسمت شارژش خرابه !!!( اینا اصل نبودن دو تاش شو 110 هزار تومن)
می خواستم بدونم اون دو تا دسته اول که اصل خودش بودن، قابل تعمیر هست ؟
ارزش تعمیر کردن داره ؟
قیمت دسته اصل چقدره ؟
ممنون از پاسخ های شما

یک سوال من میخوهم هارد بخرم باسه ps3 فرقی میکنه چه نوع هاردی بخرم مثلا هاردی هست که بهتر باشه مثلا سرعت بهتری داشته باشه لطفا یکم راهنمایی کنید

کمممممممممممممممممممممممک

من دسته PS3یم وقتی دکمه PS رو میزنم همه چراقاش چشمک میزنه و دستگاه اصلا نمیشناستش چیکار کنم؟ کابلشم وصل کردم اما تاثیری نداشت الانم یه 20 دقیقه ای هست همینجوری داره چشمک میزنه

دوستان یه سوالی دارم.
.
من یه هارد 40 گیگ PS3 دارم...
بعد از مدتها وصلش کردم به لب تابم
و اصلا فضا و درایوش و نمایش نمیده...
ولی هارد و کامل لب تابم میشناسه می خوام بدونم برای اینکه بتونم از صحت و سلامت هاردش با خبر بشم..
باید چطوری تستش بکنم؟
باید چی کار بکنم؟
بفهمم سالم هستش؟
می خواستم بفروشمش؟
شک کردم شاید خراب شده باشه.
این هاردرم وقتی یه هارد 500 براش گرفتم درش آوردم و گذاشتمش تو یه قاب و سالم نگهش داشتم و تا الان دست نزدم.
کسی می دونه تکلیف سالم بودنش و از کجا میشه فهمید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or