هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از یه دست تیکن 2 نفره بازی کردن میفهمی دسته ی ps2 بصرفه هست یا نه:d
دسته ی ps2 یک بار مصرفه.
اگه دیگه خیلی با احتیاط بازی کنی شاید بتونی یه فیفا هم بعد از تیکن بزنی.

دسته ى اصل بخرى واست خوب کار ميکنه. ولى کلا دسته ى ps3 خيلى خفنه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

*^▁^*

ما کشتی هایی که با دسته ی ps3 میگیریم اگه 1 صدمشو با ps2 بگیریم ...در کل کسی که دسته ی ps3 رفته تو دستش دیگه نمیتونه با دسته ی ps2 بازی کنه.
داداش هر چه قدر پول بدى همون قد هم اش ميخورى در ضمن ادم دسته ى ps2 ميگيره که باهاش بازى هاى دو نفره رو انجام بده نه که همه ى بازى ها رو با اون انجام بده

دسته Ps3 کجا دسته Ps2 کجا

مگه کلوپه که دسته Ps2 می خوایید بخرید ؟؟ !!

داداش مثلا شما می خواهید کالاف 5 نفره بازی کنید می روید 5 تا دسته PS3 میگیرید خداتومن یا 5 دسته PS2 که مفت براتون می یوفته

من هم قبول دارم دسته PS3 خیلی بهتره ولی موشکل ما پول;)

تاپیکو که خاک گرفته امید وارم یکی جواب بده.

من میخوام یه پلی 3 بخرم منتها برام سؤاله که کابل و ایناش چجوریه؟ تبدیل داره مث 360 که بشه به مانیتور معمولی وصل کرد؟ کلا چه خروجی هایی میشه ازش گرفت؟

ممنون پیشاپیش

تاپیکو که خاک گرفته امید وارم یکی جواب بده.

من میخوام یه پلی 3 بخرم منتها برام سؤاله که کابل و ایناش چجوریه؟ تبدیل داره مث 360 که بشه به مانیتور معمولی وصل کرد؟ کلا چه خروجی هایی میشه ازش گرفت؟

ممنون پیشاپیش

یه کابل AV (سه فیش سفید زرد قرمز) تو جعبش هست با اون میتونی به هر نوع تلویزیونی وصل کنی
یه کابل هم هست به اسم HDMI (جنس خوبش گرونه ولی میشه ارزونشم گرفت کار راه بندازه) این تصویر های HD و FULL HD بهت میده که قابلیت انتقال صدا و تصویر توسط یه کابل رو داره
تبدیلش برای مانیتور معمولی نیست باید VGA BOX بگیری (بعید میدونم پیدا بشه) تبدیلش به DVI هست که باید یع کابل HDMI به DVI بخری تصویر توسط اون کابل به مانیتورت وصل بشه و توسط کابل 3 فیش داخل جعبه هم صدا رو به اسپیکر انتقال بدی
یه نوع فیش هم هست به اسم COMPONENT که تو تلویزیون های LCD و LED به کار میره کیفیتش مثل HDMI هست
بهترین نوع خروجی گرفتن ازش با کابل HDMI هستش

سلام ببخشید در مورد این هدست PS3 STERIO HEASSET همونی که بزرگ است ایا ارزش + صدای خوبی داره بخرم و ایا اندازه ی دوره سرش بزرگ کوچیک میشود ؟

من دارم بسیار عالیه

سایزش بزرگ و کوچیک میشه ... !

کلا کیفیتی تو اون داره من دیگه تلویزیونم کاملا Mute ــه ... !

اگر 2 نفره باشید 2 تای از این داشته باشید و Voice بدید کیفیت صدا به صورت وحشتناکی عالی میشه !

دوستان هدست خوب سراغ دارید که بشه باهاش صدای بازی رو شنید و کار voice رو هم انجام بده؟ ( به غیر از هدست سونی )

ps3wirelessheadsets500.png

فکر کنم تنها هدستی باشه که هم میشه صدای بازی رو باهاش شنید و هم چت کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or