هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه اکانت دارم قبلا رو یه سیستم دیگه اکتیو بوده و هنوزم هست. به اون کنسول دسترسی ندارم میشه دی اکتیوش کنم از اون کنسول .بعد رو کنسول خودم اکتیوش کنم. راهی نداره بشه انجام داد این کار رو?
از تنظیمات یا درخواست به psn پشتیبانی چیزی . امکانش هست?

یه اکانت دارم قبلا رو یه سیستم دیگه اکتیو بوده و هنوزم هست. به اون کنسول دسترسی ندارم میشه دی اکتیوش کنم از اون کنسول .بعد رو کنسول خودم اکتیوش کنم. راهی نداره بشه انجام داد این کار رو?
از تنظیمات یا درخواست به psn پشتیبانی چیزی . امکانش هست?
اکانت رو وارد کنید یه اخطار میاد که روی دستگاه دیگه ای اکتیوه میخواید اکتیو روی این دستگاه منتقل بشه شما هم چنج رو میزنید و اکتیو میشه

• Like
Reactions: raiden1
اکانت رو وارد کنید یه اخطار میاد که روی دستگاه دیگه ای اکتیوه میخواید اکتیو روی این دستگاه منتقل بشه شما هم چنج رو میزنید و اکتیو میشه
من داخل اکانتم گیم قانونی دارم و وقتی می خوام دانلود بزنم. میگه رو کنسول دیگه اکتیو هست و اول اون دستگاه رو غیر فعال کنید و سیستم خودتون رو اکتیو کنید . الان یه راهنما قدم به قدم از سیستم میگید دقیقا چیکار کنم?

تو سیستم اکتیو هم میرم همین پیغام رو میده . می تونم ریست پسورد کنم ? بعد رو این کنسول اکتیو میشه?

Last edited by a moderator:
من داخل اکانتم گیم قانونی دارم و وقتی می خوام دانلود بزنم. میگه رو کنسول دیگه اکتیو هست و اول اون دستگاه رو غیر فعال کنید و سیستم خودتون رو اکتیو کنید . الان یه راهنما قدم به قدم از سیستم میگید دقیقا چیکار کنم?
در بعضی موارد شما نمیتونید اینکارو انجام بدید
باید از سایت با کامپیوتر یا موبایل وارد حسابتون بشید و از قسمت اکانت دی اکتیو کنید

• Like
وارد حساب شدم کدوم قسمت برم برا فعال سازی? البته اکانت رو رو سیستم پلی 3 اینطوری شده .و رو پلی 4 هم فعاله قسمت پلی 3 به این صورت شده .
فقط میتونید دی اکتیو کنید وقتی دی اکتیو کردید(از devices) میتونید با کنسولتون اکتیو کنید

سلام دوستان من کنسولو به مانیتور وصل میکنم اما مانیتور اسپیکر نداره چطوری میتونم صدا بگیرم؟با یه دستگاه دیگه؟چی وصل کنم خوبه؟
منم این مشکل داشتم ببین مانیتورت ورودی صدا نداره اسپیکر وصل کن مستقیم بهش راحت

• Like
منم این مشکل داشتم ببین مانیتورت ورودی صدا نداره اسپیکر وصل کن مستقیم بهش راحت
انجام دادم . حالا یه سوال دارم از کجا بفهمم کسی دیگه ای از اکانت استفاده میکنه? نشون میده? قسمتی هست بشه اطلاعات رو دید? یا اینکه از رو سیستمی که خریدم احتمال اینکه شیر کنن بازی رو از طریق اکانت خودشون هست?

وارد حساب شدم کدوم قسمت برم برا فعال سازی? البته اکانت رو رو سیستم پلی 3 اینطوری شده .و رو پلی 4 هم فعاله قسمت پلی 3 به این صورت شده .
Sign In: Sony Entertainment Network

برو اینجا، وارد اکانتت شو بعدش اینجا نوشته De Active All بزن و بعدش روی دستگاه خودت اکتیو کن

upload_2018-1-15_17-44-41.png

• Like
Sign In: Sony Entertainment Network

برو اینجا، وارد اکانتت شو بعدش اینجا نوشته De Active All بزن و بعدش روی دستگاه خودت اکتیو کن

View attachment 83328
اوکی کردم. فقط یه سوال ?اونم اینکه اگه رمز رو ریست کنم میشه رمز ورود با PS3 با PS4 با همین اکانت متفاوت باشه ? دوم اینکه ایتمی هم هست بشه فعالیت و عمل کرد و ورود خروج رو دید? اطمینان برا اینکه مطمعن بشم کسی جز خودم استفاده نکرده .

اوکی کردم. فقط یه سوال ?اونم اینکه اگه رمز رو ریست کنم میشه رمز ورود با PS3 با PS4 با همین اکانت متفاوت باشه ? دوم اینکه ایتمی هم هست بشه فعالیت و عمل کرد و ورود خروج رو دید? اطمینان برا اینکه مطمعن بشم کسی جز خودم استفاده نکرده .

نه باید یکی باشه پسوردشون یعنی 2 تاش ریست میشه

میشه براش رمز دو مرحله ای بزاری به محض اینکه اکانت دیگه بخاد وارد شه SMS میاد به شماره ای که بهش دادی

• Like
نه باید یکی باشه پسوردشون یعنی 2 تاش ریست میشه

میشه براش رمز دو مرحله ای بزاری به محض اینکه اکانت دیگه بخاد وارد شه SMS میاد به شماره ای که بهش دادی
چطور رمز دو مرحله ای بزارم? از کجا برم تنظیم کنم?
یه سوال دارم من یه سری بازی قدیمی می خواستم بخرم از استور قبلا رو استور بود الان سرچ هم میزنم نیست. امکان داره پلی استور پاکش کرده? یا ارشیو دارن ? بخوام راهی هست پیدا کنم و خرید کنم?

چطور رمز دو مرحله ای بزارم? از کجا برم تنظیم کنم?
یه سوال دارم من یه سری بازی قدیمی می خواستم بخرم از استور قبلا رو استور بود الان سرچ هم میزنم نیست. امکان داره پلی استور پاکش کرده? یا ارشیو دارن ? بخوام راهی هست پیدا کنم و خرید کنم?

upload_2018-1-15_22-30-28.png
این قسمت

مثلا چه بازهایی میخای بخری که نیست؟

Attachments

• upload_2018-1-15_22-28-40.png
    upload_2018-1-15_22-28-40.png
    33.3 KB · مشاهده: 16
  • Like
View attachment 83337
این قسمت

مثلا چه بازهایی میخای بخری که نیست؟
یه سری بازی ارکیدی بود یادمه .مینی گیم بود .
مثل shock troopers برای neo geo که رو استور تا پارسال بود مینی گیم هست. یا green Bert remake .
اگر لینک ازش داری تو استور باز هم هست .بنویسم.

دوستان من اگر یک هارد اکسترنال بخرم و دو پارتیشنش کنم میتونم یک پارتیشن رو برای Ps4 استفاده کنم و از اونیکی پارتیشن به صورت معمولی روی کامپیوتر استفاده کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or