اکانت رو وارد کنید یه اخطار میاد که روی دستگاه دیگه ای اکتیوه میخواید اکتیو روی این دستگاه منتقل بشه شما هم چنج رو میزنید و اکتیو میشهیه اکانت دارم قبلا رو یه سیستم دیگه اکتیو بوده و هنوزم هست. به اون کنسول دسترسی ندارم میشه دی اکتیوش کنم از اون کنسول .بعد رو کنسول خودم اکتیوش کنم. راهی نداره بشه انجام داد این کار رو?
از تنظیمات یا درخواست به psn پشتیبانی چیزی . امکانش هست?
من داخل اکانتم گیم قانونی دارم و وقتی می خوام دانلود بزنم. میگه رو کنسول دیگه اکتیو هست و اول اون دستگاه رو غیر فعال کنید و سیستم خودتون رو اکتیو کنید . الان یه راهنما قدم به قدم از سیستم میگید دقیقا چیکار کنم?اکانت رو وارد کنید یه اخطار میاد که روی دستگاه دیگه ای اکتیوه میخواید اکتیو روی این دستگاه منتقل بشه شما هم چنج رو میزنید و اکتیو میشه
در بعضی موارد شما نمیتونید اینکارو انجام بدیدمن داخل اکانتم گیم قانونی دارم و وقتی می خوام دانلود بزنم. میگه رو کنسول دیگه اکتیو هست و اول اون دستگاه رو غیر فعال کنید و سیستم خودتون رو اکتیو کنید . الان یه راهنما قدم به قدم از سیستم میگید دقیقا چیکار کنم?
فقط میتونید دی اکتیو کنید وقتی دی اکتیو کردید(از devices) میتونید با کنسولتون اکتیو کنیدوارد حساب شدم کدوم قسمت برم برا فعال سازی? البته اکانت رو رو سیستم پلی 3 اینطوری شده .و رو پلی 4 هم فعاله قسمت پلی 3 به این صورت شده .
منم این مشکل داشتم ببین مانیتورت ورودی صدا نداره اسپیکر وصل کن مستقیم بهش راحتسلام دوستان من کنسولو به مانیتور وصل میکنم اما مانیتور اسپیکر نداره چطوری میتونم صدا بگیرم؟با یه دستگاه دیگه؟چی وصل کنم خوبه؟
انجام دادم . حالا یه سوال دارم از کجا بفهمم کسی دیگه ای از اکانت استفاده میکنه? نشون میده? قسمتی هست بشه اطلاعات رو دید? یا اینکه از رو سیستمی که خریدم احتمال اینکه شیر کنن بازی رو از طریق اکانت خودشون هست?منم این مشکل داشتم ببین مانیتورت ورودی صدا نداره اسپیکر وصل کن مستقیم بهش راحت
Sign In: Sony Entertainment Networkوارد حساب شدم کدوم قسمت برم برا فعال سازی? البته اکانت رو رو سیستم پلی 3 اینطوری شده .و رو پلی 4 هم فعاله قسمت پلی 3 به این صورت شده .
اوکی کردم. فقط یه سوال ?اونم اینکه اگه رمز رو ریست کنم میشه رمز ورود با PS3 با PS4 با همین اکانت متفاوت باشه ? دوم اینکه ایتمی هم هست بشه فعالیت و عمل کرد و ورود خروج رو دید? اطمینان برا اینکه مطمعن بشم کسی جز خودم استفاده نکرده .Sign In: Sony Entertainment Network
برو اینجا، وارد اکانتت شو بعدش اینجا نوشته De Active All بزن و بعدش روی دستگاه خودت اکتیو کن
View attachment 83328
اوکی کردم. فقط یه سوال ?اونم اینکه اگه رمز رو ریست کنم میشه رمز ورود با PS3 با PS4 با همین اکانت متفاوت باشه ? دوم اینکه ایتمی هم هست بشه فعالیت و عمل کرد و ورود خروج رو دید? اطمینان برا اینکه مطمعن بشم کسی جز خودم استفاده نکرده .
چطور رمز دو مرحله ای بزارم? از کجا برم تنظیم کنم?نه باید یکی باشه پسوردشون یعنی 2 تاش ریست میشه
میشه براش رمز دو مرحله ای بزاری به محض اینکه اکانت دیگه بخاد وارد شه SMS میاد به شماره ای که بهش دادی
یه سری بازی ارکیدی بود یادمه .مینی گیم بود .