هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام من کنسول رو بردم یک نفر برام پلاس یک ساله ریخت از کجا بدونم اون کد پلاس من رو برا خودش یا کسی دیگه نزنه؟ جای خاصی هست از کنسول ببینم چه کسی وارد شده؟ و اگر خودم خواستم شخصی با پلاسم بازی کنه تاثیر داره روی کندی بازی من یعنی بازی من کند میشه؟
سلام
از گیفت کارت ها یا پلاس کارت ها فقط یک بار میشه استفاده کرد یعنی به محض اینکه کد رو با اکانت شما وارد کرد دیگه غیر قابل استفاده میشه
بعد از شیرکردن پلاس و در واقع اکانتتون هم هیچ کندی سرعتی به وجود نمیاد

• Like
Reactions: farzadplang
دوستان برای ps4 میشه مود گرافیکی ریخت؟ مثلا بازی gtav نسخه ps4 میشه براش ماشینای بروز ریخت؟ چطوری و با کدوم پچ؟
ماد ها 99% فقط برای پی سی هستن بجز یه تعداد بازی محدود که بیشترشونم برای bethesda هستن (مثل فال اوت 4 و...) که اونا هم تازه محدودیت زیادی دارن
یکی از بزرگترین ضعف کنسولا نسبت به پی سی همین یک مورده

• Like
Reactions: rezaa2016
سلام
من VR گرفتم اما شیشه هاش انگار یک جوریه، انگار روش یک تلقی چیزینه
یا مثلا انگار روش روغن ریخته
مال همه اینجوریه یا مال من مشکل داره؟

دوستان زمانی که از هارد اکسترنال به عنوان هارد اصلی استفاده میکنید یعنی تمام اپ و بازی هارو روش نصب میکنید ازگه کنسول عوض کنید و داخل کنسول جدید همون اکانت قبلی رو بزنید هارد کار میکنه یا باید فرمت بشه و روز از نو ؟!!

دوستان زمانی که از هارد اکسترنال به عنوان هارد اصلی استفاده میکنید یعنی تمام اپ و بازی هارو روش نصب میکنید ازگه کنسول عوض کنید و داخل کنسول جدید همون اکانت قبلی رو بزنید هارد کار میکنه یا باید فرمت بشه و روز از نو ؟!!
هارد کار میکنه نیازی به فرمت نیست

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
سلام دوستان من کنسولو به مانیتور وصل میکنم اما مانیتور اسپیکر نداره چطوری میتونم صدا بگیرم؟با یه دستگاه دیگه؟چی وصل کنم خوبه؟
هندزفری یا هدست. (فکر کنم اسپیکرم میتونید به دسته وصل کنید ولی اسپیکر با سیم که زیاد جالب نمیشه درمورد بلوتوثیا هم اطلاعی ندارم)
یا یه مانیتور بگیرید که اسپیکر داخلی داشته باشه

• Like
Reactions: hancock shadow
موقع نصب بازی آنچارتد کالکشن ادیشن با خود کنسول بعد از اینکه 3 ونیم گیگش دانلود میشه و به 99 درصد میرسه ارور cannot install میده چه کاری میشه کرد؟
آخرین آپدیت رو کنسول نصبه وهمین محتوا رو پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم همین ارور میده فضای کافی هم تو کنسول موجوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or