J. Constantine
کاربر سایت
دوستان بهترین راه برای جلوگیری از هک شدن اکانت چیه؟ من این چند وقته بازی دیجیتالی زیاد خریدم یکم نگرانم!
تشکر.
دوستان بهترین راه برای جلوگیری از هک شدن اکانت چیه؟ من این چند وقته بازی دیجیتالی زیاد خریدم یکم نگرانم!تشکر.
یه هارد اکسترنال داشتم که قبلا حتی چندتا فیلم هم روش تماشا کردم.و یه فلش مموری هم داشتم که با اون هم اطلاعات رو منتقل میکردم.الان از یو اس بی فقط واسه شارژ دسته میتونم استفاده کنم.هارد اکسترنال که اصلا تغییرش ندادم همونه که همیشه بود....ولی الان اونم نمیشناسه.مهمترین علتش فرمت فلش هست که باید به FAT30 تغییر کنه، چنتا فلش امتحان کردی اینطوری بودن؟

ممنون عزیزازاهنماییتسلام دوست عزیز
شک نکن همون معمولی رو بخرید که بهترین کاره
ولی میمونه slim یا معمولی .که زیاد تفاوتی نداره قیمتشون
pro بیشتر بدرد کسایی میخوره که TV 4K دارند
معمولی بخرید و لذتشو ببرید.
آقا یه سوال دیگه: میتونم بعدا شماره ای که وارد کردمو عوض کنم؟ یا تا تهه دنیا این میمونه! تشکر.گزاشتن رمز دو مرحله ای بهترین راهشه، توی تنظیمات امنیتی اکانت میتونی پیداش کنی
آقا یه سوال دیگه: میتونم بعدا شماره ای که وارد کردمو عوض کنم؟ یا تا تهه دنیا این میمونه! تشکر.
الان چرا خو اونوخ؟من نزاشتم این رمزو ولی معلومه که میشه عوض کرد![]()
الان چرا خو اونوخ؟چرا نزاشتی؟
![]()
بله ps4 معمولی هم با یک آپدیت HDR براش میاددوستان ps4 اسلیم هم از HDR پشتیبانی میکنه؟
اگه فقط قیمت واستون مهمه و به زیبایی اهمیت نمیدین اسلیم و اگر میخواین کنسول زیبا با اسکین های مختلف داشته باشید معمولیاسلیم بگیریم یا معمولی به نظرتون؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk