هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام یکی از اقوام پلی 4 داره با این مشخصات که تو عکس میبیند چقدر ازش بخرم؟ و چجوری بفهمم کنسول تعمیر یا مشکلی نداره؟
ریجن 2 سری 1116 جت بلک 500گیگ
رو کنسول قسمت براقش محافظ زده
پایه شارژر داره
دو دسته
پایه نگهدارنده
سه تا بازی که تو عکس مشخصه
شش ماه هم استفاده کرده
z612g36qwh4rm2azo6hc.jpg

اینی که میگم نظر من هست، قیمت ممکنه کمتر یا بیشتر باشه.
بازی ها
Gta 120
Pes 17 170
Pes 16 80 می ارزه
دسته اضافه اگه سالم باشه حدود 120 می ارزه
شارژر و پایه با هم حدود 170 می ارزه، نوش حدود 220 تا 250 هست
خود کنسول هم به شرط سالمی 750 می ارزه
الان مدلای 500 گیگ قدیمی نوش اگه باشه حدود 900 تا 950 هست حتی مدلای سری جدید 500 گیگش زیر یک میلیون پیدا میشه.
در کل همش حدود 1400 می ارزه ولی کسی با این قیمت نمی خره، درسته لوازم جانبی زیاد داره ولی ملت بیشتر نو میخرند تا دسته دو.
کلا کنسول دسته دو بخوای بفروشی تا مفت ندی کسی نمیخره و بیشتر ترجیح میدن نو رو گرون بخرن.
برا همین شما اگه رودربایستی نداری ببرین یه مغازه بگین اینارو چند برمیداری فکر نکنم مغازه دار بیشتر از 1.2 میلیون برداره اینطوری شما هم میتونی حدود 1.3 ازش برداری.
تعمیر هم اگه پشت کنسول یه سری پیچ هست که روش برچسب خورده اگه کنسول باز شده باشه اونا هم کنده شده دیگه در ضمن پیچ ها شم یجوریه که اگه باز شده باشه معلوم میشه.

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NINJѦ and yar_66
اینی که میگم نظر من هست، قیمت ممکنه کمتر یا بیشتر باشه.
بازی ها
Gta 120
Pes 17 170
Pes 16 80 می ارزه
دسته اضافه اگه سالم باشه حدود 120 می ارزه
شارژر و پایه با هم حدود 170 می ارزه، نوش حدود 220 تا 250 هست
خود کنسول هم به شرط سالمی 750 می ارزه
الان مدلای 500 گیگ قدیمی نوش اگه باشه حدود 900 تا 950 هست حتی مدلای سری جدید 500 گیگش زیر یک میلیون پیدا میشه.
در کل همش حدود 1400 می ارزه ولی کسی با این قیمت نمی خره، درسته لوازم جانبی زیاد داره ولی ملت بیشتر نو میخرند تا دسته دو.
کلا کنسول دسته دو بخوای بفروشی تا مفت ندی کسی نمیخره و بیشتر ترجیح میدن نو رو گرون بخرن.
برا همین شما اگه رودربایستی نداری ببرین یه مغازه بگین اینارو چند برمیداری فکر نکنم مغازه دار بیشتر از 1.2 میلیون برداره اینطوری شما هم میتونی حدود 1.3 ازش برداری.
تعمیر هم اگه پشت کنسول یه سری پیچ هست که روش برچسب خورده اگه کنسول باز شده باشه اونا هم کنده شده دیگه در ضمن پیچ ها شم یجوریه که اگه باز شده باشه معلوم میشه.

ممنون بابت جوابگویی اخه خودش گفت 1 میلیون بردار من گفتم 900 و الان سر 950 توافق کردیم راستی pes 2016 نداره 2015 هستش ک فکرنکنم بیشتر30 بخرنش پس به نفعهمه بخرم ازش از دیشب هم روشنه مشکلی پیش نیومده اخرین اپدیت هم انجام دادم.
راستی مانیتور هم w2261vp الجی گرفتم این قابلیت hdr که تو اپدیت اومده روش جواب میده؟

• Like
Reactions: ahmadmdp
ممنون بابت جوابگویی اخه خودش گفت 1 میلیون بردار من گفتم 900 و الان سر 950 توافق کردیم راستی pes 2016 نداره 2015 هستش ک فکرنکنم بیشتر30 بخرنش پس به نفعهمه بخرم ازش از دیشب هم روشنه مشکلی پیش نیومده اخرین اپدیت هم انجام دادم.
راستی مانیتور هم w2261vp الجی گرفتم این قابلیت hdr که تو اپدیت اومده روش جواب میده؟
این قیمتایی که گفتم بر حسب قیمتای تو دیوار بود
میگم دسته دو مفت برمیدارن خودم میخواستم یکی بفروشم اینقدر قیمتای مفت میدادن بیخیال شدم از اخر مجانی دادن به پسر عمم
1 تومن خوبه مبارک باشه
نمیدونم والا تو این جا سوال کن
بحث و گفت و گو برای خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

• Like
Reactions: yar_66
این قیمتایی که گفتم بر حسب قیمتای تو دیوار بود
میگم دسته دو مفت برمیدارن خودم میخواستم یکی بفروشم اینقدر قیمتای مفت میدادن بیخیال شدم از اخر مجانی دادن به پسر عمم
1 تومن خوبه مبارک باشه
نمیدونم والا تو این جا سوال کن
بحث و گفت و گو برای خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

متاسفانه تو دیوار خیلی ها قیمت فضایی میدن اوکی ممنون

• Like
Reactions: ahmadmdp
چن روزیه وسط دانلود اپدیتا میره رو cannot download و متوقف میشه بعد که resume میزنم راه میفته و دوباره بعد از نیم ساعت میگه cannot download :|:|:|
حدود 150 گیگ free space دارم. فک کردم شاید لیست دانلودام زیاده clear کردم همشو ولی بازم مشکل داره!

راه حل؟؟

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده هارد دستگاهه من همون هاردی هستش که از اول روش بوده اما نمی دونم چرا نوشته که فقط 210 گیگش قابل استفادس مشکلش چیه ؟ چطور درست می شه ؟ این اواخر کنسول چند بار به خاطر قطعی برق خاموش شده احتمال داره مال همین باشه؟
لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه

چن روزیه وسط دانلود اپدیتا میره رو cannot download و متوقف میشه بعد که resume میزنم راه میفته و دوباره بعد از نیم ساعت میگه cannot download :|:|:|
حدود 150 گیگ free space دارم. فک کردم شاید لیست دانلودام زیاده clear کردم همشو ولی بازم مشکل داره!

راه حل؟؟
با psx بریز
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده هارد دستگاهه من همون هاردی هستش که از اول روش بوده اما نمی دونم چرا نوشته که فقط 210 گیگش قابل استفادس مشکلش چیه ؟ چطور درست می شه ؟ این اواخر کنسول چند بار به خاطر قطعی برق خاموش شده احتمال داره مال همین باشه؟
لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه
این مشکل زمانی پیش میاد که شما زیاد بازی ریختی و پاک کردی در اصطلاح هارد فراگمنشن شده
راه حلی هم نداره متاسفانه فقط فرمت کامل
البته شاید ریبیلد دیتا بیس از سیف مود جواب بده

با psx بریز

این مشکل زمانی پیش میاد که شما زیاد بازی ریختی و پاک کردی در اصطلاح هارد فراگمنشن شده
راه حلی هم نداره متاسفانه فقط فرمت کامل
البته شاید ریبیلد دیتا بیس از سیف مود جواب بده
ممنون به خاطر راهنمایی دوست عزیز فقط یه سوال داشتم من الان اگه هاردو فرمت کنم بازی هایی که به صورت هکی خریده بودم می پره ؟ اگه ریبلد کنم چی بازم می پره ؟ و اگه ممکنه بگید چطور باید وارد حالت سیف مود بشم و ریبلد کنم
ممنون

ممنون به خاطر راهنمایی دوست عزیز فقط یه سوال داشتم من الان اگه هاردو فرمت کنم بازی هایی که به صورت هکی خریده بودم می پره ؟ اگه ریبلد کنم چی بازم می پره ؟ و اگه ممکنه بگید چطور باید وارد حالت سیف مود بشم و ریبلد کنم
ممنون
اره ميپره بازي هاي هكي
ولي ريبيلد چيزي رو پاك نميكنه
كنسول رو خاموش كن كليد پاور رو ٧ ثاينه بگير ي منو باز ميشه گزينه ريبيلد ديتا بيس رو بزن

• Like
Reactions: amir hosein 14

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or