هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود،عرض ادب
دوستان در ابتدا اميدوارم سئوالم رو جاي درستي مطرح كرده باشم
دوستان بازي ديجيتالي خوبه يا نه؟
يا بهتر بگم ارزش داره كنسول با ظرفيت هارد بيشتر بگيرم كه بعدا به مشكل نخورم؟
بازي ديجيتالي رو كه اول بايد دانلود كرد هر بازي ٣٠ ٤٠ گيگ حجمشه كه خود اين كلي هزينه دانلود روي دوش ما ميزاره!از اون ور بايد هزينه لاينسس يا خريد بازي رو هم داد در اخر بعد از اينكه اون بازي رو انجام دادي و از اون بازي خسته شدي ديگه امكان فروش بازي مثل ديسك فيزيكي رو نداريم!
پس چرا خيليا بجاي خريد بازي فيزيكي رو به بازي ديجيتال ميارن؟
ممنون
الان دیسک فیفا بخوام بخرم 240 تومن باید بدم ولی دیروز با 85 تومن یه ظرفیت سه خریدم با 4000 تومن هم دو تا بسته سه ساعته نامحدود ایرانسل خریدم دانلودش کردم رفت و با psx ریختم رو کنسول .
خیلی ها هم از این اکانت هکیا میخرن بیست سی تا بازی توشه 100 تومن .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: fazel1989
با کامپیوتر تو سایت سونی به اکانت لاگین کنید و قسمت والت کیف پول رو حذف کنید .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام ممنون از شما
میرم تو اکانت اصلیم اما چیزی برای حذف وجود نداره تو قسمت اکانت و بخش والتش
این عکس از داشبورد
ijsp_10-3-2016_11-25-32_am.jpg

سلام دوستان من رمز پلی استیشنمو دسلام دوستان من رمز پلی استیشنمو دارم فقط میخواستم ببینم کجا میتونم برم تو پروفایلم ببینم تاریخ تولد چی زدم یعنی کامل تو منو های اکانتم میتونم برم فقط میخوام ببینم نمایشش کودوم بخشه ارم فقط میخواستم ببینم کجا میتونم برم تو پروفایلم ببینم تاریخ تولد چی زدم یعنی کامل تو منو های اکانتم میتونم برم فقط میخوام ببینم نمایشش کودوم بخشه

درود
دوستان من امروز بازار بودم تو آینده قصد خرید داشتم رفتم که یه قیمتی بگیرم
نظرم بیشتر روی PS4 Slim بود بعد با یه آشنا اونجا حرف میزدم میگفت اکثر این فروشنده ها اصن کنسول اسلیم رو ندارن و پیشنهاد کرد که باندل 1 ترای آنچارتد 4 رو بگیرم که قیمتش هم تقریبا برابر بود اسلیم 500 گیگی. (بعضی جاها باندل اسلیم آنچارتد 4 رو تقریبا به همون قیمت پیدا کردم)
الان من دو به شک شدم که پی اس 4 قدیمی رو بخرم (باندل 1 ترای آنچارتد) یا اسلیم جدید رو؟ میخواستم نظر دوستان رو بدونم اینجا

درود
دوستان من امروز بازار بودم تو آینده قصد خرید داشتم رفتم که یه قیمتی بگیرم
نظرم بیشتر روی PS4 Slim بود بعد با یه آشنا اونجا حرف میزدم میگفت اکثر این فروشنده ها اصن کنسول اسلیم رو ندارن و پیشنهاد کرد که باندل 1 ترای آنچارتد 4 رو بگیرم که قیمتش هم تقریبا برابر بود اسلیم 500 گیگی. (بعضی جاها باندل اسلیم آنچارتد 4 رو تقریبا به همون قیمت پیدا کردم)
الان من دو به شک شدم که پی اس 4 قدیمی رو بخرم (باندل 1 ترای آنچارتد) یا اسلیم جدید رو؟ میخواستم نظر دوستان رو بدونم اینجا
من اگه بودم باندل انچارتد میخریدم
هم فاله هم تماشا
اسلیم فقط سبک تر شده، کوچک تر وسردتر
در ضمن اگه باندل نخوای بگیری، 1 ترا حدود 1 میلون اک پیدا میشه.
چند روز پیش 500 گیگ تا 950 هم دیدم

Sent from my E6633 using Tapatalk

من اگه بودم باندل انچارتد میخریدم
هم فاله هم تماشا
اسلیم فقط سبک تر شده، کوچک تر وسردتر
در ضمن اگه باندل نخوای بگیری، 1 ترا حدود 1 میلون اک پیدا میشه.
چند روز پیش 500 گیگ تا 950 هم دیدم

خب اسلیم هم باندل آنچارتد 4 رو داشت
باندل هم نگیرم بازی آنچارتد 4 رو حتما میگیرم کنار کنسول

خب اسلیم هم باندل آنچارتد 4 رو داشت
باندل هم نگیرم بازی آنچارتد 4 رو حتما میگیرم کنار کنسول
اها فکر کردم اون باندل لیمیتد انچارتد رو میگی که ظاهرش فرق میکنه ابیه.
به اینا که نمیشه گفت باندل یه بازی داره فقط توش

اها فکر کردم اون باندل لیمیتد انچارتد رو میگی که ظاهرش فرق میکنه ابیه.
به اینا که نمیشه گفت باندل یه بازی داره فقط توش

اها اونی که شما میگی پس اون باندلی هست که رو خود بدنه کنسول هم طرح داره. نه من از اون طرحش خوشم نمیاد بگیرم معمولیش رو میگیرم با یه بازی فقط
الان سوال من هنوز هست که کدوم کنسول رو بگیرم؟؟

• Like
Reactions: ahmadmdp
اها اونی که شما میگی پس اون باندلی هست که رو خود بدنه کنسول هم طرح داره. نه من از اون طرحش خوشم نمیاد بگیرم معمولیش رو میگیرم با یه بازی فقط
الان سوال من هنوز هست که کدوم کنسول رو بگیرم؟؟
والا اگه قیمتش یکیه slim رو بگیری بهتره دیگه

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

• Like
Reactions: Blood Brothers
سلام دوستان من یه سوال داشتم من بازیهای هکی یا همون ترکیبی میگرفتم فقط بخاطر اینکه توی ظرفیتهای 3 بازیهای قانونی نمیشد بازی رو توی اکانت خودت بازی کرد ولی شنیدم که جدیدا بعد اپدیت 4 مثل اینکه بازیهای ظرفیت 3 رو هم به شرط اتصال به اینترنت تو اکانت یا همون یوزر خودمم میتونم بازی کنم میخواستم بدونم راسته یا نه چطوره ؟ ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمائیم کنه

اقا من تازه ps4 خریدم. چنتا سوال داشتم اگه میشه جواب بدید:
1)با اکانت های ظرفیت 3 که فقط میشه انلاین بازی کرد لازمه پلاس حتما داشته باشیم یا همین ب نت وصل باشیم کافیه؟
2)من الان یه اکانت رو بخرم که پلاس یه ساله داره اگه اون اکانت رو تو دستگام وارد کنم برای همه ی پروفایلام پلاس میاد؟ یه جا همینجا خونده بودم اینطوریه
لطفا شفاف جواب بدید که کامل بفهمم مرسی

Sent from my LT26i using Tapatalk

اقا من تازه ps4 خریدم. چنتا سوال داشتم اگه میشه جواب بدید:
1)با اکانت های ظرفیت 3 که فقط میشه انلاین بازی کرد لازمه پلاس حتما داشته باشیم یا همین ب نت وصل باشیم کافیه؟
2)من الان یه اکانت رو بخرم که پلاس یه ساله داره اگه اون اکانت رو تو دستگام وارد کنم برای همه ی پروفایلام پلاس میاد؟ یه جا همینجا خونده بودم اینطوریه
لطفا شفاف جواب بدید که کامل بفهمم مرسی

Sent from my LT26i using Tapatalk
1.فقط نت میخواد پلاس نمیخواد
2.اگر اکانت رو اکتیو کنی(همون ظرفیت 2) اره واسه همه میاد

دوستان :کنسول من اتوماتیک شروع به رکورد میکنه!
تنظیماتی برای غیر فعال کردنش داره؟
داخل تنظیمات شرینگ ندیدم!
همه همینجورین

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: db07 and GreatLord
بچه ها اگه ظرفیت سه رو خریده باشم واردش بشم بعد سویچ کنم رو اکانت خودم میتونم بازی رو رو اکانت خودم اجرا کنم؟؟ اگه نه بازی رو رو اکانت ظرفیت سه اجرا کنم بعد سویچ کنم تروفی ها واسه اکانت خودم ثبت میشه؟؟؟ تاکید میکنم سویچ یوزر نه لاگ اوت شم بعد رو اکانت خودم ساین این شم. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم :دی

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or