هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من از زمانی که اپدیت کردم تصویز اصلا ثابت نمیشه هی برفکی و قطع و وصل میشه میشه دوباره اپدیت کنم کنسول رو چجوری این مشکل رفع میشه

یکی منو کمک بکنه دارم دیونه میشم روی حالت سیف مود نمیره با این اپدیت یا من یاد ندارم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////

Last edited by a moderator:
من از زمانی که اپدیت کردم تصویز اصلا ثابت نمیشه هی برفکی و قطع و وصل میشه میشه دوباره اپدیت کنم کنسول رو چجوری این مشکل رفع میشه
سلام...
آپدیت از روی فلش نصب کردید یا از کنسول؟

یا آپدیت کنسول رو اشتباه دانلود کردید یا فایل بد دانلود شده... در هر صورت دوباره دانلود کنید
میشه دوباره اپدیت کنم و نصب کنم من که الان هرچی میزنم میگه این اخرین ورژن هست و نمیتونم دوباره اپ کنم روی حالت سیف مود هم نمیره چجوریه میره روی حالت سیف مود و اینکه اگه اون اپدیت 600 مگی رو نصب کنم مشکلی ÷یش میاد یا نه؟

میشه دوباره اپدیت کنم و نصب کنم من که الان هرچی میزنم میگه این اخرین ورژن هست و نمیتونم دوباره اپ کنم روی حالت سیف مود هم نمیره چجوریه میره روی حالت سیف مود و اینکه اگه اون اپدیت 600 مگی رو نصب کنم مشکلی ÷یش میاد یا نه؟
باید حتما وارد سیف مود بشید...
دکمه پاور کنسول رو وقتی کنسول خاموشه نگه دارید تا 3 تا بوق بشنوید بعد وارد سیف مود میشه... Initialize PS4 (Reinstall System Software)

• Like
Reactions: rezab
دوستان این بازی بلک اوپس 3 نیاز به آپدیتی چیزی داره ؟! من میرم تو بازی تو منو ها فقط گزینه زامبی فعاله ! باقی گزینه ها غیر فعالن چرا ؟! ممنون میشم یکی توضیح بده باید چیکار کنم

سلام
میخوایم یکی از پروفایل های داخل دستگاهم رو sub acount کنم ، اما مرحله ی آخرش مشخصات کارت اعتباری و اینا میخواد که هرچی میزنم ایراد میگیره
چه راهی برای این قضیه هستش ؟

سلام من و دوستم فیفا 17 رو به صورت قانونی خریدیم
من اکانت طرفیت 3 فیفا رو لوگین میکنم و بعد سوویچ یوزر میکنم رو اکانت اصلی خودم و میتونم راحت بازی کنم با توجه به اینکه اکانتی که بازی فیفا 17 داخلشه هم لوگینه
میخواستم ببینم آیا مشکلی نداره همزمان 2 اکانت در کنسول لوگین باشه؟ امکان بن وجود نداره؟

درود،عرض ادب
دوستان در ابتدا اميدوارم سئوالم رو جاي درستي مطرح كرده باشم
دوستان بازي ديجيتالي خوبه يا نه؟
يا بهتر بگم ارزش داره كنسول با ظرفيت هارد بيشتر بگيرم كه بعدا به مشكل نخورم؟
بازي ديجيتالي رو كه اول بايد دانلود كرد هر بازي ٣٠ ٤٠ گيگ حجمشه كه خود اين كلي هزينه دانلود روي دوش ما ميزاره!از اون ور بايد هزينه لاينسس يا خريد بازي رو هم داد در اخر بعد از اينكه اون بازي رو انجام دادي و از اون بازي خسته شدي ديگه امكان فروش بازي مثل ديسك فيزيكي رو نداريم!
پس چرا خيليا بجاي خريد بازي فيزيكي رو به بازي ديجيتال ميارن؟
ممنون

باید حتما وارد سیف مود بشید...
دکمه پاور کنسول رو وقتی کنسول خاموشه نگه دارید تا 3 تا بوق بشنوید بعد وارد سیف مود میشه... Initialize PS4 (Reinstall System Software)
پس از داخل منو خود کنسول نمیشه دوباره نصب کرد الان زمانی که روی حالت سیف مود میره مگه چراغ نارنحی نمیشه مگه ؟ و اینکه اگه اون اپدیت دیگه رو بریزم چه مشکلاتی به وجود میاره؟

درود،عرض ادب
بازي ديجيتالي رو كه اول بايد دانلود كرد هر بازي ٣٠ ٤٠ گيگ حجمشه كه خود اين كلي هزينه دانلود روي دوش ما ميزاره!از اون ور بايد هزينه لاينسس يا خريد بازي رو هم داد در اخر بعد از اينكه اون بازي رو انجام دادي و از اون بازي خسته شدي ديگه امكان فروش بازي مثل ديسك فيزيكي رو نداريم!
ممنون
در مورد هارد بله هر چی ظرفیتش بالا تر باشه بهتره و ضرر نداره البته بعدا خودت میتونی ظرفیت هاردت رو افزایش بدی که دردسرش زیاده
در مورد خرید بازی های دیجیتال هم دلیل اولش تخفیفاتیه که تو استور هست مثلا من خودم درگون ایج رو 8 دلار خریدم دلیل دوم هم دزدی دیسک فروشاست بعضی بازی ها در زمان عرضه قیمت دیسکشون نزدیک 250 تومنه که مسلما خرید دیجیتالی ارزونتر در میاد موقع تعویض هم کلی میزنن تو سر بازیت و مفت ازت برمیدارن یه مثال از دزدیشون اینه که بعضی دیسک فروشا بازی 20 دلاری رو با قیمت 200 میکنن پاچه آدم

سلام.
سوال داشتم در مورد psx. هرکار میکنم نمیتونم لینک بازی و یا اپدیت ها رو استخراج کنم. همه ی کارها رو هم طبق توضیحات انجام میدم.
لب تاب و کنسول از طریق وای فای به مودم وصل اند. برنامه رو باز میکنم ، ip و port رو طبق اعدادی که داده میدم به proxy کنسول. اما کنسول که به وای فای خونه وصله dns اش رو تغییر دادم در غیر اینصورت خیلی از قسمت هاشfailed میشه وقتی test internet connection میزنم. حالا میرم تو قسمت دانلودام resume که میزنم جای یدونه لینک 2تا نمایش میده توی psx و وقتی هم کپی میکنم تو idm (هر کدوم) مثلا اپدیت 3 گیگه میزنه 2 مگ!!
مشکل از کجاست؟

پ.ن: راستی وقتی وارد psx میشم و start رو میزنم مینویسه
the remote server return an error:403 forbidden
اینو که مینویسه اوکی رو میزنم و ادامه میدم.

آخرین ویرایش:
درود،عرض ادب
ممنون

به نظرم بستگی به بازی فرق داره دیجیتالی یا فیزیکی بگیری

مثلا یه بازی مثل فیفا 17 اومده، دیسک روز اول 240 تومن، ولی همینو شریکی بگیری نفری 100 تومن میشه ولی مثلا یه بازی دیگه مثل Until Dawn که یه بازی سینگل پلیر و بازی رو تموم کنی دیگه ارزشی نداره، بهتره اینطوری دیسک بگیری و بعدا با یه مقدار ضرر بفروشی

هزینه دیتا هم زیاد نمیشه خیلی راه ها برای دانلود یا خرید دیتا هست

• Like
Reactions: fazel1989
سلام
میخوایم یکی از پروفایل های داخل دستگاهم رو sub acount کنم ، اما مرحله ی آخرش مشخصات کارت اعتباری و اینا میخواد که هرچی میزنم ایراد میگیره
چه راهی برای این قضیه هستش ؟
با کامپیوتر تو سایت سونی به اکانت لاگین کنید و قسمت والت کیف پول رو حذف کنید .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or