هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان تاحالا کسی موفق شده با ساپورت psn چت کنه؟
واسه من رو این صفحه میمونه :
our average wait time is 10 minutes

بله من صحبت کردم

شما مطمعنی تو زمان اداریشون زنگ میزنی؟ تو همونجا ساعتای اداریشون رو نوشته

یه بارم با شیلتر شکن امتحان کن خدا را چه دیدی یهویی دیدی به IP دارن گیر میدن :| بدبختن دیگه :|

دوستان PS4 ریجن 2 مدل Cuh1003/B01 که تولید 2013 هستش دسته دوم میخوام بگیرم.طرف میگه سالمه و تضمینی هستش. حالا من سوال دارم دستگاه های 2013 میگن مشکل داره حالا این ارزش داره بخرم یا نه چون تولید 2013 هست میترسم مشکل داشته باشه و خراب بشه راهنمایی کنید لطفا؟

نخر :D نخر :D

اگر فکر میکنی میخوای با ترس و فلان بخریش نخری بهتره :D البته بگم کنسول که هیچیش نباید باشه مگر اینکه صاحب اصلیش Savage باشه و کنسولای ایراد دار تاحالا نشنیده بودم فقط شاید ممکنه صدای فنش زیاد باشه

ولی کلا اگه چیزی میخوای بخری که همش ترس داشته باشی که ممکنه چیزیش بشه نخری بهتره اینجوری کوفتت میشه :D

بله من صحبت کردم

شما مطمعنی تو زمان اداریشون زنگ میزنی؟ تو همونجا ساعتای اداریشون رو نوشته

یه بارم با شیلتر شکن امتحان کن خدا را چه دیدی یهویی دیدی به IP دارن گیر میدن :| بدبختن دیگه :|

نخر :D نخر :D

اگر فکر میکنی میخوای با ترس و فلان بخریش نخری بهتره :D البته بگم کنسول که هیچیش نباید باشه مگر اینکه صاحب اصلیش Savage باشه و کنسولای ایراد دار تاحالا نشنیده بودم فقط شاید ممکنه صدای فنش زیاد باشه

ولی کلا اگه چیزی میخوای بخری که همش ترس داشته باشی که ممکنه چیزیش بشه نخری بهتره اینجوری کوفتت میشه :D

بدون فندق شکن ک اصن نمیشه مینویسه کشورتون جز محدوده نیست...
با فندق شکنم رو اون صفحه گیر میکنه که گفتم

دوستان دادم از دبی برام کنسول پلی ۴ بیارن ....میگن وقتی واسه اولین بار روشن میشه یه چیزهایییی نشون میده که بار های بعدی تکرار نمیشه ...میشه بهم بگین واسه اولین بار چی نشون میده
مثل گوشی موبایل هست میگه دسته رو وصل کن زبان انتخاب کن و... چیز خاصی نیست بعدام میشه تغییرشون بدی
دوستان اینجا یه مغازه هست که با روش کرک کردن اکانت و این روشها که میگه
با قیمت خیلی پاییین اکانت میفروشه که رو بعضی ها کلی بازی دیجیتالی هست و بعد با ریختن دیتاش بازی فعال میکنه و .... که خودتون در جریان هستین
...
یه سوال ؟ ایا ممکنه بازی ها بن بشن ؟ یا حتی کنسول بن بشه ؟
کلا خطرات این روش بازی ریختن رو بم بگید ممنون
من خودم کلا با این روش بازی میکنم
ببین احتمال بن شدن بازی و کنسول هست
بازی حدود 40-50 درصد و کنسول حدود 10 درصد
اگر به بازاری که خرید و فروش دیسک دوس دوم توش راحته دسترسی داری حتما دیسک بخر

سلام یکی کنسول مدل 1116 داره که روش اسکین جی تی ای زده و تک دسته هست با یه بازی فیزیکی پی اس 2016 و 7 تا دیجیتالی که میگه 250 پول داده ریخته و بازیهاش ویچر 3 فیفا 16 جی تی ای فالوت 4 و...هست میگه 800 و بدون بازی فیزیکی 750 الان ارزش داره بخرم یا قیمتها پایینتر میاد ؟ راستی مانیتور من w2261vp هست ولی hdmi خراب شده فقط با dvi میتونم تصویر بگیرم با دسته و هندزفری میشه صدا بازی گرفت دیگه نرم تبدیل بخرم؟موقع تست کنسول به چی دقت کنم ممنون دوستان

درود بر اساتید
من یه دستگاه PS4 گرفتم. تا الان گیم رو فقط روی پی سی بازی میکردم. اطلاعات چندانی از PS4 ندارم. ممنون میشم. اگر کسی میدونه به این سئوالات بنده پاسخ بده
1- فروشنده 10 تا بازی واسم کپی کرده از جمله PES 2017 و FIFA 16 این بازیها رو میشه آپدیت کرد؟ الان میگن پیس رئال مادرید رو نداره، اینا رو چطور میشه اپدیت کرد؟
2- این بازی ها که فروشنده واسم ریخته همه آفلاین هستند؟ اگر بخوام در کنار اینها یه دیسک هم بخرم و مثلا همون فوتبال رو آنلاین بازی کنم چطوریاس؟
3- واسه خود دستگاه احتیاج به اکانت خاصی هست!؟ یعنی من باید یوزر داشته باشم واسه استفاده از دستگاه؟
4- از کجا بفهمم دستگاهم ساخت چه سالی هست!؟ و اینکه آیا آپدیت بکنم دستگاهم رو یا نه ؟

سلام
تا اخر هفته میخوام ps4 بخرم فقط یه سوال بدجور ذهنمو مشغول کرده
دلیل اصلی خرید ps4 برای بازی فیفا17 هست اونم به صورت انلاین
من باید پس مثلا 200 تومن جدا بازی فیفا17 رو بخرم بعد 200 تومن هم جدا بدم psn یه ساله بخرم ؟
بعد اینایی که میگن میدن بیرون براشون ده تا بازی میریزه چطوریه ؟ شنیدم اینا به اینترنت وصل باشه ps4 کنسول قفل میشه ! درسته ؟ یا فقط بازی هایی که بیرون ریخته قفل میشه وبرای فیفا17 که خریدم مشکلی پیش نمیاد که ؟

باو واقعا این ساپورتشون اعصابمو خورد کرده میشه یکی لینک بده شاید جای اشتباهی میرم :|
سلام...

اکانت آمریکا :
Chat is available:
Monday - Saturday, 6AM - 10PM, PST
Sunday, 8AM - 8PM, PST

از این لینک آخره صفحه(( پایین ))) زیره NEED SOME EXTRA HELP گزینه لایو چت رو بزنید

https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Support-tips

• Like
Reactions: rezab
دوستان یک مشکل عجیب با دانلود بعضی بازی ها با ps4 دارم8-| مثل درایو کلاب...قبلا 16 گیگش رو دانلود کرده بودم...بعد اومدم زدم ادامش از 4 گیگ شروع کرد:|...بعد از این که از 4 گیگ رفت رو 9 گیگ...شب بعدی اصلا دانلود نمی شد...دیگه هیچی زدم حذفش کردم از اول دارم دانلود میکنم....فقط وفقط با همین یک بازی این مشکل رو دارم...درست بشو هم نیست..چاره اش هم اینه یک دفعه دانلود بشه. که با این سرعت نت نمی تونم:(

دوستان یک مشکل عجیب با دانلود بعضی بازی ها با ps4 دارم8-| مثل درایو کلاب...قبلا 16 گیگش رو دانلود کرده بودم...بعد اومدم زدم ادامش از 4 گیگ شروع کرد:|...بعد از این که از 4 گیگ رفت رو 9 گیگ...شب بعدی اصلا دانلود نمی شد...دیگه هیچی زدم حذفش کردم از اول دارم دانلود میکنم....فقط وفقط با همین یک بازی این مشکل رو دارم...درست بشو هم نیست..چاره اش هم اینه یک دفعه دانلود بشه. که با این سرعت نت نمی تونم:(
دانلود فایل حجیم با کنسول تو ایران اشتباهه
با کامپیوتر دانلود کن و انتقال بده به کنسول
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

اقا یکی از رفقام از دیشب بهم میگه دیسکو میزاره تو کنسول صدا میده !! موقع چرخیدن صدا میده..واسه من عجیبه همچین چیزی چون اصلا پیش نیومده واسم تو این چند سال
ایا این مشکل داره کنسولش؟؟ بازی انچارتد و فیفا رو میگه گذاشتم نصب کنم اینطور شده..دلیل این موضوع چیه !؟
بهش گفتم شاید داره نصب میکنه بازیو اینطوره اما نگرانه ..از چند نفر مغازه دارم پرسیده نمیدونستن دلیلشو...تازه خریده کنسولو

سلام من می خوام پلی استیشن 4 بگیرم که قبل خرید تعدادی سوال دارم
1- پلی استیشن 4 نیاز به اینترنت دائمی داره؟
2- امکانش هست بازی اورجینال رو یه هارد ریخت بعد به دستگار وصل کرد بازی کرد؟
3- ریجن 1 یا 2 یا 3 تفاوت در چیه؟
4- یه بازی ریجن 3 با دستگاه ریجن 2 هم سازگار ؟
5- آیا واقعا یه دستگاه یک گیگ نیاز یا 500 گیگ کافیه؟
6- اینترنت باشه بازی های ساده میشه دانلود کرد یا بازی های سنگین هم میشه؟
7 بازی دانلودی میشه رو یه هارد هم ریخت؟
8- بازی دانلودی امکانش هست از جایی دیگه ریخت رو هارد؟

سلام دوستان
دوستان من یه ps4 داشتم اولین سری کنسول ها بود
یه مشتری دست به نقد خوب پیدا کردم با قیمت 1ملیون 100 فروختم کنسولم :D
حالا سوالم اینه میخوام دوباره کنسول بخرم
ولی 2 دلم مدل اسلیم بخرم یا وایسم pro بیاد من توانایی خرید تلویزیون 4k ندارم
تا 20 ابانم باید صبر کنم واسه pro که واسم سخته بدون کنسول باشم
حالا pro به جز 4k توانایی دیگه داره یا نه ؟کدومو بگیرم ؟

دوستان این PS4 که من خریدم رنگش از بالا نگاه میکنی یه جوریه از بیشتر زاویه ها نمیدونم انگار سفید حالت خاک مانند با سیاه دور لبه LED هست. فقط عمود دیده نمیشه عکسشو گذاشتم میخواستم ببینم طبیعی هست این؟ دستگاه رو نو هم گرفتم ولی روز اول یادم نمیاد اینطوری بود. یه مقدار خورده تو ذوقم از این بابت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or