mostafawarcraf
کاربر سایت
با سلام دوستان من یک اکانت اروپا دارم یک اکانت آمریکا هم تازه ساختم امکان نداره تروفی هایی که رو اون اکانت دارم همراه با سیو ها به این جدیده منتقل کنم؟
راهنمای جامع خرید PS4 [پست اول حتما خوانده شود]سلام
خب دوستان کنکور رو دادم میخوام ps4 بگیرم سوال راجع به خرید داشتم ازتون . من ps3 دارم و اکانتم ریجن 2 هست چون تروفیام رو اکانتمه برام مهمه که تو ps4 هم با همین آیدی بازی کنم حالا میخوام بدونم که ps4 باید ریجن 2 بخرم برا این قضیه یا مثل ps3 کلن فرقی نمی کنه .
یه چیز دیگه این که قضیه این 1216 a و مابقی اعداد و حروف چیه ؟ ممنون
با سلام دوستان من یک اکانت اروپا دارم یک اکانت آمریکا هم تازه ساختم امکان نداره تروفی هایی که رو اون اکانت دارم همراه با سیو ها به این جدیده منتقل کنم؟

سلامسلام
خب دوستان کنکور رو دادم میخوام ps4 بگیرم سوال راجع به خرید داشتم ازتون . من ps3 دارم و اکانتم ریجن 2 هست چون تروفیام رو اکانتمه برام مهمه که تو ps4 هم با همین آیدی بازی کنم حالا میخوام بدونم که ps4 باید ریجن 2 بخرم برا این قضیه یا مثل ps3 کلن فرقی نمی کنه .
یه چیز دیگه این که قضیه این 1216 a و مابقی اعداد و حروف چیه ؟ ممنون
سلام دوستان یه سوال داشتم
میخواستم بدونم اگر مثلا من با یه اکانت ترکیبی بازی NFS (مثلا ریجن ۱) رو بیارم رو کنسول بازی کنم بعد که بازی قفل شد میتونم باز یه اکانت NFS (ریجن ۱) بگیرم و ادامه بدم بازی رو یعنی سیو هام از دست نره ؟ ممنون میشم در رابطه با این سیو تو اینجور اکانتا که بازی هاشون قفل میشن توضیح بدید. ممنون.
شوخی میکنی دیگه؟سلام
دوستان استور تخفیف های خوبی زده.
به نظرتون the last of us هشت دلار می ارزه؟
دوستان دوتاسوال داشتم ازتون . این Gift card هایی که برای خرید توی استور میخریم تاریخ انقضا یا مهلت استفاده داره یا نه ؟
سوال بعد اینه که گیفت کاردها برای خرید بدون داشتن اکانت پلاس کار میکنن یا خیر ؟
اکانت های هکی هستش که بازی ها را روی دستگاه میریزن و به صورت افلاین می تونن بازی کنند.اگر انلاین بشن احتمال بن شدن دستگاه هستشدوستان یه چند سالی هست که از بازی با کنسول و ... کشیدم بیرون
یکی از آشنایان دیروز زنگ زد که میخواد ps4 بگیره بازی 40ت
یه چندجا هم دیدم نموشتن بازی کپی دیجیتال
ماجرا چیه؟ اکانت کرک هست؟
برای وارد کردن اکانت باید آنلاین بود! پس همون اول کار هم احتمال بن شدن دستگاه وجود داره!اکانت های هکی هستش که بازی ها را روی دستگاه میریزن و به صورت افلاین می تونن بازی کنند.اگر انلاین بشن احتمال بن شدن دستگاه هستش
هر بازی 40 تومان زیاده.بازی 20 تومان می تونه بریزه
برای وارد کردن اکانت باید آنلاین بود! پس همون اول کار هم احتمال بن شدن دستگاه وجود داره!
تو هر کنسول هم 16 اکانت مهمان میشه داشت پس اگه بعد از چندوقت بازی جدیدی روی کنسول نصب بشه باید اکانت های قبلی پاک بشه تا PSN کنسول بن نکنه؟
تو هر اکانت هکی معمولا چندتا بازی هست. اگه 5 تا بازی تو اکانت باشه 100ت قیمتش میشه؟