milad.ps4
کاربر سایت
ممنون داداش من هر 3 کنسول رو فقط تو یه اکانت دارم واقعا قبل از اومدن امنیت 2 گانه ادم به شک میفته که هک نشهبرای هر ۳ کنسول کار میکنه در صورتی یک یوزر باشه
هنوز نیومده .
ممنون داداش من هر 3 کنسول رو فقط تو یه اکانت دارم واقعا قبل از اومدن امنیت 2 گانه ادم به شک میفته که هک نشهبرای هر ۳ کنسول کار میکنه در صورتی یک یوزر باشه
هنوز نیومده .
سلام دوست عزیزرفقا به طرز عجيبي سرعت دانلود و ابلودم ن ٢-٣ روزي ميشه نوسان داره
تو ps4كه تست كانكشن ميزنم كانكشن دانلود و ابلود بالا و بايين ميشه
هربار كه ميزنم يه سرعتي نشون ميده كه اكثرا افتضاحه
كسي ميتونه كمك كنه ?
اسيا تك ميكه نويز دارم راسته? راه حلي بديد ممنون ميشم
تایم اوت نداری؟رفقا به طرز عجيبي سرعت دانلود و ابلودم ن ٢-٣ روزي ميشه نوسان داره
تو ps4كه تست كانكشن ميزنم كانكشن دانلود و ابلود بالا و بايين ميشه
هربار كه ميزنم يه سرعتي نشون ميده كه اكثرا افتضاحه
كسي ميتونه كمك كنه ?
اسيا تك ميكه نويز دارم راسته? راه حلي بديد ممنون ميشم
واي فاي رو كلا قط كردمسلام دوست عزیز
یک بار پسورد مودم وایرلست رو عوض کن و قبل از اینکه پسورد جدید رو روی دستگاه جانبی ( موبایل ، تلوزیون ، تبلت ، لپ تاپ و ... ) وارد کنی تست سرعت بگیر ببین چطوره . من احتمال میدم از دستگاه های هست که همزمان با شما به نت شما وصل هستند .
لطفا نتیجه کار رو بگو تا در نهایت مشکل رو حل کنیم
سلام دوستان
من میخوام یک کنسول Ps4 بخرم و بصورت آفلاین بازی کنم چندتا سوال داشتم
ببخشید سوالام زیاده اما ممنون میشم جواب کامل بهم بدهید
1- بازیها بر روی خود دستگته ریخته میشه یا هارد اکسترنال؟
2- ریجن دستگاه بر روی ریجن دستگاه تاثیر داره؟ منظور در واقع اینکه اگر ریجن 1 بگیرم همه بازیهای دیگر ریجن هارو هم میتونم داشته باشم؟
3- کدوم ریجن بازیهاش در ایران بیشتر و قیمتش مناسبتر هست؟
4- تفاوت ریجنها در چه موضوعیه اساساً؟
5- این دستگاهی که دوستان اشاره کردند "اسم رمزی نسل فعلی ارتقا یافته NEO میباشد" چه زمانی به بازار می آید چون تی وی من 4k هست؟!
6- کدوم مدل رو بخرم 1216A یا 1216B و یا مدلی غیر اینها مثل 1206 1215 1116؟؟؟ دلیل این اعدا چیه؟ تاریخ ساخته یا چیز دیگریست؟
7- از کجا خرید کنم که هم مطمئن باشه و هم قیمتش مناسب باشه.
8- برای گرفتن بازی باید دستگاه هم حتما باشه؟؟
9- برای پخش بلوری باید ریچن دستگاه و دیسک یکسان باشد؟ ریچنی هست که تمام دیسکهارو پخش کنه؟
10- درخصوص نصب بازی روی دستگاه چه نکاتی باید مدنظر داشت؟ ریجن دستگاه و اکنت (ظرفیت ۳ و2و ۱) باید یکی باشه و ..... ؟
11- (ظرفیت ۳ و2و ۱) چی هست!؟
به آخرین ورژن حدود 280 مگابایتسلام دوستان من ps4 دوستمو گرفتم و میخوام به psn وصل شم ورژن کنسول 3.15 هست میخوام بدونم چقدر اپدیت میخواد به ورژن جدید.مرسی
تنها چیزی که میتونم بگم تا e3 صبر کنسلام دوستان
من قصد خرید PS4 دارم اما با شایعان نئو دو دل شدم .
پی سی که دارم الان جوابگو هست و بیشتر به خاطر PSN و انحصاریا میخوام بگیرم.
پیشنهادتون چیه .؟ صبر کنم تا e3 یا همینو بگیرم فوقش اگر نسخه بهتری اومد عوضش کنم ؟
1.من بیشتر از 12 ساعت مداوم هم روشن بوده دستگام و مشکلی نداشته...سیستم خنک کنندگیش خوبه نگران نباش!دوستان من هنگام استفاده از ps4 تا چند ساعت میتونم پی در پی بازی کنم و واسه کنسول مشکلی پیش نیاد؟؟
استفاده از محافظ ممکنه مشکلی پیش بیاره یامستقیم وصل کنم بهتره؟؟؟؟
بعد اینکه اگه نقاط ایمنی باشه که باید رعایت کنیم بگین ه عنوان مثال از طریق اینترنت کنسول رو ابدیت نکنین که ممکنه به علت سرعت کم غلط دانلود کنه
سلام دوستان
من قصد خرید PS4 دارم اما با شایعان نئو دو دل شدم .
پی سی که دارم الان جوابگو هست و بیشتر به خاطر PSN و انحصاریا میخوام بگیرم.
پیشنهادتون چیه .؟ صبر کنم تا e3 یا همینو بگیرم فوقش اگر نسخه بهتری اومد عوضش کنم ؟