با تشکر از جوابتان١.هركدوم ارزون اره
٢. هيچ منبع اي نيست كه قراره كنسول هك بشه هك هم بشه قيمتش خيلي بيشتر ميشه
بنظرم تا ٢٧-٢٨ خرداد صبر كن ببين كنسول ٤.٥ كي مياد
کنسول 4.5 دیگه چیه؟
با تشکر از جوابتان١.هركدوم ارزون اره
٢. هيچ منبع اي نيست كه قراره كنسول هك بشه هك هم بشه قيمتش خيلي بيشتر ميشه
بنظرم تا ٢٧-٢٨ خرداد صبر كن ببين كنسول ٤.٥ كي مياد
نسل جديد كنسول كه مدتي شايعه شده قرار وارد بازار بشهبا تشکر از جوابتان
کنسول 4.5 دیگه چیه؟
بله ارزش صبر كردن رو دارهبه نظر شما الان قید خریدشو بزنم و تا اخر خرداد منتظر بشم
پس صبر میکنمبله ارزش صبر كردن رو داره
بله سخت افزار ظاهرا خيلي قوي تر شدهاین کنسول 4.5 فرقی با ps4 داره یعنی از نظر سخت افزاری؟
نسل جديد كنسول كه مدتي شايعه شده قرار وارد بازار بشه
بله سخت افزار ظاهرا خيلي قوي تر شده

بنده گفتم شایعه شده و ظاهرا قراره معرفی بشهدوست عزیز شما چه منبع موثقی داری راجع این اطلاعات غلطی که میدی ؟؟![]()

الان Uncharted 4 اومده و دیگه هیچ بازی نمونده که پاک نکنم و فضا هم ندارم 
شما بهتره دانلود ها را با psx انجام بدین که هر موقع خواستین پاک کنین و دوباره نصب کنینبچه ها کمک خواهشا...
شما الان مشکل فضا ندارید روی PS4تون؟ من الان به شدت با کمبود جا مواجه شدم و نمیخوام بازی های رو پاک کنم. بیشتر هم به خاطر DLCـها. الان بازی Batman: Arkham Knightـم با همه DLCـهاش حدود 70 گیگ جا گرفته و یا The Evil Within حدود 63 گیگ. اصلاً راهی نداره که خود بازی رو پاک کنم بدون اینکه update بازی ها و یا DLCـهاشون پاک نشه. این Until Dawn یه update 8 گیگی داشت. راهی نداره اونو نگه دارم مثلا؟ تا دوباره مجبور نشم که دانلود کنمالان Uncharted 4 اومده و دیگه هیچ بازی نمونده که پاک نکنم و فضا هم ندارم
شماها این مشکل رو ندارید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
هرچی اسکرین شات و گیم پلی از بازی ها داری پاک کن خودش کلی میشهبچه ها کمک خواهشا...
شما الان مشکل فضا ندارید روی PS4تون؟ من الان به شدت با کمبود جا مواجه شدم و نمیخوام بازی های رو پاک کنم. بیشتر هم به خاطر DLCـها. الان بازی Batman: Arkham Knightـم با همه DLCـهاش حدود 70 گیگ جا گرفته و یا The Evil Within حدود 63 گیگ. اصلاً راهی نداره که خود بازی رو پاک کنم بدون اینکه update بازی ها و یا DLCـهاشون پاک نشه. این Until Dawn یه update 8 گیگی داشت. راهی نداره اونو نگه دارم مثلا؟ تا دوباره مجبور نشم که دانلود کنمالان Uncharted 4 اومده و دیگه هیچ بازی نمونده که پاک نکنم و فضا هم ندارم
علیک سلامسلام خدمت دوستان.من چند ماه پیش کالاف رو خریدم رجین 2 و کلی بازی کردم.الان دوباره میخوام بازی رو از یکی از دوستام بخرم که رجین 1 هستش
آیا لول آنلاین و لول کمپین صفر میشه برام؟فکر کنم فقط کمپین صفر بشه درسته؟با تشکر
داداش هاردتو عوض کن یه دو ترا بنداز راحت شوبچه ها کمک خواهشا...