هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان یه سوالی داشتم من الان اکانت اصلیم اکتیو پرایمری نیس ، اگه یه اکانت دیگه بسازم اکتیو پرایمریش کنم پلاس رو این اکانت جدیده بخرم اونوقت پلاس رو اکانت اصلیم شیر میشه ؟!

سلام دوستان یه سوالی داشتم من الان اکانت اصلیم اکتیو پرایمری نیس ، اگه یه اکانت دیگه بسازم اکتیو پرایمریش کنم پلاس رو این اکانت جدیده بخرم اونوقت پلاس رو اکانت اصلیم شیر میشه ؟!
درود بله

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

سلام دوستان یه سوال داشتم
میشه توی ps4 از v#p#n استفاده کرد ؟؟؟ و چطوری باید بریزمش تو کنسول
چون هر وقت میخوام بازی با کنسول دانلود کنم ارور cannot download میده حالا میخوام با v#p#n امتحان کنم شاید درست شد
اینترنتمم ADSL2+ و از صبانت میگیرم

سلام دوستان یه سوال داشتم
میشه توی ps4 از v#p#n استفاده کرد ؟؟؟ و چطوری باید بریزمش تو کنسول
چون هر وقت میخوام بازی با کنسول دانلود کنم ارور cannot download میده حالا میخوام با v#p#n امتحان کنم شاید درست شد
اینترنتمم ADSL2+ و از صبانت میگیرم

سلام..

شما دو راه دارید :

1.یک آی پی پ ر و ک س ی با پورت 443 روی تنطیمات کنسول اعمال کنید

2.برنامه PSX رو باز کرده و اگر و ی پ ی ا ن یا هر پروگرام ف ی ل ت ر ش ک ن دیگری دارید روی پی سی یا لپ تاپ اجرا کنید..

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من میخوام بازی رو که رو ps4 نصب کردم پاک کنم . سوالم اینه که اگه بازی رو پاک کنم سیو های بازیم پاک نمیشه ؟؟؟؟ و اگر دوباره نصب کنم میتونم بدون مشکل با استفاده از همون سیو ها ادامه بازی رو برم؟؟؟

سلام..
خیر پا ک نمیشه.البته اگر فقط دیتا رو پاک کنید...

- - -ویرایش - - -

سلام این اکانت های هکی رو اگه فقط آفلاین بازی کنیم که مشکلی پیش نمیاد؟

سلام...
خیر. اما اگر کنسول رو حتی آفلاین هم آپدیت کنید امکان قفل شدن بازی هست.البته مطمعن نیستم.
در هر صورت آفلاین مشکلی نداره

ممنون ولی من زیاد از این چیزا سر در نمیارم
آی پی ادرس با پورت 443 از کجا بیارم شما یکی شو میشه بگید ؟؟
و اینکه وقتی برنامه psx رو باز کردم باید با کابل لن کامپیوتر به ps4 وصل بتشه ؟؟ و فقط باید تو کامپیوترم فی ل تر شکن رو فعال کنم ؟؟

ممنون ولی من زیاد از این چیزا سر در نمیارم
آی پی ادرس با پورت 443 از کجا بیارم شما یکی شو میشه بگید ؟؟
و اینکه وقتی برنامه psx رو باز کردم باید با کابل لن کامپیوتر به ps4 وصل بتشه ؟؟ و فقط باید تو کامپیوترم فی ل تر شکن رو فعال کنم ؟؟

معمولا اس اس ا.ل پ ر و ک س ی ه ا روزانه تام اوت میشن.بهتره از همون PSX استفاده کنید.
در مورد PSX هم به همون روالی که باهاش کار میکردید اوکی کنید و ف ی ل ت ر شک ن تون رو آنلاین کنید در پی سی. همین

سلام دوستان یه سوالی واسم درباره اکانت هک شده پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
من تا حالا اکانت هکی استفاده نکردم وهمیشه اکانت قانونی خریدمو استفاده کردم
حالا اینکه اگه یکی ازاین اکانتهارو بخری وروشی که توصیه شده روانجام بدی اکتیو پرایمری کنی و ساین اوت وتویه اکانت دیگه بازی کنی احتمال بن شدن اون اکانت وجود داره یا نه؟چون واقعا قیمتا ارزونه ادم وسوسه میشه ازاین اکانتا استفاده کنه

سلام دوستان یه سوالی واسم درباره اکانت هک شده پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
من تا حالا اکانت هکی استفاده نکردم وهمیشه اکانت قانونی خریدمو استفاده کردم
حالا اینکه اگه یکی ازاین اکانتهارو بخری وروشی که توصیه شده روانجام بدی اکتیو پرایمری کنی و ساین اوت وتویه اکانت دیگه بازی کنی احتمال بن شدن اون اکانت وجود داره یا نه؟چون واقعا قیمتا ارزونه ادم وسوسه میشه ازاین اکانتا استفاده کنه
اگر ظرف بفهمه که هک شده و اکاتنش رو شما اکتیو کردی میره پیگیری میکنه و اکانتش رو از کنسول شما دی اکتیو میکنه و در نتیجه بازی های شما قفل میشن (بازی های که روی اکانت بودن)

- - -ویرایش - - -

دوستان اگه بخوام هارد به کنسول اضافه کنم اطلاعات این هارد روی دستگاه فرمت باید بشه؟؟
هارد ب کنسول نمیشه اضافه کرد
میشه هارد کنسول رو عوض کرد
پس بدهی هست که هارد قدیمی رو باید فرمت کنی تا واسه ی کار دیگه ای بشه ازش استفاده کرد

هارد ب کنسول نمیشه اضافه کرد
میشه هارد کنسول رو عوض کرد
پس بدهی هست که هارد قدیمی رو باید فرمت کنی تا واسه ی کار دیگه ای بشه ازش استفاده کرد

نگا میخوام بازیایی که رو این هارد کنسول هست بمونه حالا میشه یه هارد دیگه هم بگیرم هروقتی جابه جایی انجام بدم یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or