reza444
کاربر سایت
داداش اگه خواستی بهت ادرس بدمازت خواهش میکنم ب دوستت بگو چندتا عکس بگیره بزارم توی همین فروم که دوستانی میان ببین
عکس از پیام بن شدن کنسول باشه
نمیخوام خدای نکرده بگم دروغ میگی و ...
ولی خیلی ها میان میگن بن شدیم ولی هیچ مدرکی ارعه نمیدن
حودم خیلی دوس دارم تکلیف این قضیه یک باری برای همیشه روشن بشه
مرسی
.
.
.
در ضمن کاملا طبیعی هست هرچی پول بدی اش میخوری
مثلا هفته دیگه دیسک دیویژن حدود ۲۵۰ تومن قیمت خواهد داشت اکانت ترکیبی الان فک کنم ۴۰-۵۰ باشه
طبیعی هست که دیسکش اصلا ریسکی نداره و اکانت هکی ریسک داره
بعدشم ایشون که نمیاد بگه با اکانت های هکی کنسول بن میشه

کار همشون خب کساد میشه

داداش چی بگم اخه خیلیا اکانت های ترکیبی میخرن بازیشون قفل میشه بعد به اسم اکانت شیرینگ میان میگن، که اسم اکانت های قانونی هم بد در برهباز سر و كله فروشنده ها پيدا شد
اينقدر داد و قال الكي كردن كه من يه تاپيك زدم در باب همين موضوع اكانت هاي هكي و ... ! مسئولين سايت بهم گفتن داره الكي حاشيه درست ميشه و ... ويرايش كن ! ما گفتيم چشم و ويرايش كرديم باز اينقدر اومدن جو سازي و حاشيه درست كردن كه كلاً تاپيك رو بستيم
يعني مملكتي كه ما داريم نمونه است !
ادم بايد از انجام دادن كار درست هم بترسه
والا ما روزی که خواستیم برای سومین بار کنسول بخریم فروشنده ps4 میفروخت 1.450 ژاپن که اونموقع گرون بود ما هم خوشحال و شنگول فکر کردیم ادم با خدایی هست حالا کنسول رو گرفتیم نزدیک 400 تومن گارانتی جانبی اپدیت کلی پول چرت و پرت میگیره
کلا شد 1.850
ما هم خیر ازشون ندیدیم

ولی من همیشه گفتم بازی رو فیزیکی بخرید اگه قیمتش براتون مشکلی نداره و میخواید بعدا تعویضش کنید ولی اگه میخواین برای همیشه داشته باشینش اکانت قانونی بهتره
-------------------
اخر کسی بهم نگفت hdcp تیکش رو ورداریم چی میشه

البته بازی های نسخه های معمولیشون 59.99 هست که اگه حساب کنیم میشه تقریبا 210 تومن حالا بگو 200 تومن اما موقعی که استور تخفیف های جالبی میزنه تا 110 تومن هم میتونیم بازی بگیریم مثل cod bo3 که اگه اشتباه نکنم 34.99 بود با پلاسدوستان نسخه ديجيتال بازي كه گرون تر از فيزيكي ميشه ! الان تو استور قيمت farcry رو زدن ٦٥ دلار يعني حداقل ٢٤٠ تومن و همينطور بازي هاي ديگه. لطفا يك راهنمايي كنيد شايد من اشتباه ميكنم
Sent from my iPhone using Tapatalk