راهی نیست وقتی صدا تو پارتیه بعد دکمه ریکورد و میزنیم صدا ضبط شه؟
توي پارتي رو مطمئن نيستم ولي share رو نگه دار تا بره توي تنظيمات اون جا يه سري گزينه هست كه براي پخش شدن صدا و ... است ولي فكر كنم مربوط به استريم باشه
پارتي چون يه حالت جداگونه داره فكر نكنم صداش بياد توي ضبط من خودم تا حالا نديدم
تو فیفا که آنلاین بازی میکنم صدای بعضی حریفها تو بازی میاد.من بخوام اینکارو بکنم باید چکار کنم؟
داخل بازیتوي ويدئويي كه مي گيريد يا داخل بازي ؟
ميتونيد داخل بازي بگرديد دنبال اسكوربرد يا سيستم هاي ديگه تا نفر رو mute كنيد ( چون بازي نكردم نميدونم كجاست )
توي ويدئو هم يه سري تنظيمات داره ولي نميدونم شامل حال اينها هم بشه يا نه ( چون ميدونم يكي داره مربوط به Boardcast ولي اين رو نميدونم)
بردي داخل تنظيمات share ببينيد هست يا نه
داخل بازی
وقتی داریم بازی میکنیم اسم یارو به همراه علامت اسپیکر کوچیک جلوی اسمش سمت راست بالا میاد که طرف حرف میزنه.اینو منظورم بود
داخل بازی
وقتی داریم بازی میکنیم اسم یارو به همراه علامت اسپیکر کوچیک جلوی اسمش سمت راست بالا میاد که طرف حرف میزنه.اینو منظورم بود
من یه مشکل عجیب پیدا کردم نمیدونم چرا از 500g هارد دستگاه فقط 220تا دردسترسه 180g بازی دارم بعد 40g فضای آزاد فضای کلم زده 220! کسی میدونه مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟
سلام
دوستان اخرین ورژن نرم افزار دستگاه چنده؟
من دیشب یه بروز رسانی دریافت کردم،3.5 (275mg).
اره وقتی بازی به لیست دانلود اضافه میشه حجم اون از هارد شما کم میشهبله چندتا بازی تو لیست دانلودام هست،اینجوری که گفتی پس یعنی حجم بازیا رو قبل از دانلودِ کامل جدا میکنه میذاره کنار احتمالا،درسته؟
| و توی SETTING هم گزینه ای برای تغییر زبان نداره،میخواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی داره؟ دیتایی چیزی دانلود کنم بریزم زبان بازی انگلیسی بشه؟ خواهشا کمک کنین اصلا نمیتونم بازی کنم با این وضع...