هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

رجیون 2 این بازی داره با قیمت 150 تومان ارائه میشه، دو تا بازی هم داخلش هست که فن هم نباشی بازی 75 تومان پول زیادی نیست.
هر وقتم حال کنی میفروشیش.

دیگه دیجیتالی و داستان دارش دیگه چیه؟
فروشنده های مطرح اکثرا فیزیکی کار میکنند، تک و تک تو همکارامون دیجیتالی کار کردن که اونم Redeem code کد های دیجیتالی، با کارت های فیزیکی مثل پلاس و سایر بازی ها هست.
خود ظرفیت بندی ها مشکل Legit بودن دارن بعد شما دنبال فروشنده معتبر میگردی؟
ریجن 2 که گفتید 150 تو بازار موجوده منظورتون فیزیکی بود یا دیجیتالی؟ نو یا دست دوم؟
والا من تا جایی که یادمه شنیده بودم این بازیا فقط ریجن3 شون به صورت فیزیکی اومده
من هم همونطور که گفتم فقط یه بار تجربه دیجیتالی رو داشتم. خب حالا اگه اکانت کامل بخرم هم فرقی نمیکنه از لحاظ غیرقانونی نبودن و این صحبتا؟
بازی دیجیتالی که اکانت کاملش برای خودم باشه بخوام بفروشم حتما نمیشه، درسته؟

سلام دوستان
لطفا کساییکه مدل 12XX رو دارن جوابم رو بدن
تو این مدل بالا پایین کردن صدای فن طبیعیه؟ مدل قبلی صدای فنش بطور دائمی زیاد بود و بعد از یه مدت بازی کردن شروع میشد ولی این مدل صدای فنش از داخل منو شروع میشه (COD BO3) موقع لود کردن مپ صدای فن کلا قطع میشه بعد داخل بازی هم کم و زیاد میکنه. در کل ثابت نیست هی بالا پایین میکنه. طبیعیه؟

دوستان یه سوالی داشتم

واسه یه بازی دست دو ، چطور میشه دیسک یه بازی رو با جعبه بازی تطابق داد و مطمئن شد این جعبه دقیقا مال همون بازیه هست؟

مثلا کدی ، بارکدی یا چیزی ؟

Sent from my Samsung Galaxy Note3 using Tapatalk

روی کاور بازی کد ریجنش رو زده مثلا جی تی ای روی جعبش زده CUSA 00419 روی دیسک هم کنار دیسک همون کد رو زده

از روی لوگو رده بندی سنی هم میشه دیسک و کاور رو چک کرد که یکی هستن یا نه

سلام دوستان
لطفا کساییکه مدل 12XX رو دارن جوابم رو بدن
تو این مدل بالا پایین کردن صدای فن طبیعیه؟ مدل قبلی صدای فنش بطور دائمی زیاد بود و بعد از یه مدت بازی کردن شروع میشد ولی این مدل صدای فنش از داخل منو شروع میشه (COD BO3) موقع لود کردن مپ صدای فن کلا قطع میشه بعد داخل بازی هم کم و زیاد میکنه. در کل ثابت نیست هی بالا پایین میکنه. طبیعیه؟
درود
طبیعیه عزیز
منم 1216B دارم و فن دستگاه تو بلک اپس به همین صوزت عمل میکنه
تو ملتی پلیر کلا سرعت فن پایینه و به محض اینکه گیم تمام میشه و وارد منوی ملتی پلیر میشه سرعت فن میره بالا

سلام.یکی دو روز پیش نمیتونستم با اکانتم به psn وصل شم.فکر میکردم که مشکل از اینترنتمه یا اینکه سرور خرابه.بعد فهمیدم که sign out شدم از اکانتم.دوباره از اول ایمیلم و زدم و وارد اکانتم شدم.تا حالا نه تو ps3 نه تو ps4 خود به خود sign out نشده بودم.میگم نکنه اکانتمو هک کرده باشن؟

درود
طبیعیه عزیز
منم 1216B دارم و فن دستگاه تو بلک اپس به همین صوزت عمل میکنه
تو ملتی پلیر کلا سرعت فن پایینه و به محض اینکه گیم تمام میشه و وارد منوی ملتی پلیر میشه سرعت فن میره بالا
البته برا من داخل بازی هم هی کم و زیاد میکنه
آنچارتد کالکشن رو هم رفتم داخل اون که مدام فن بالا پایین میکنه
برا شما هم مدل قبلیت بالا پایین نمیکرد ولی این میکنه درسته؟ داخل بازی هم کم و زیاد میکنه؟ چه بلک آپس چه بازی های دیگه

ریجن 2 که گفتید 150 تو بازار موجوده منظورتون فیزیکی بود یا دیجیتالی؟ نو یا دست دوم؟
والا من تا جایی که یادمه شنیده بودم این بازیا فقط ریجن3 شون به صورت فیزیکی اومده
من هم همونطور که گفتم فقط یه بار تجربه دیجیتالی رو داشتم. خب حالا اگه اکانت کامل بخرم هم فرقی نمیکنه از لحاظ غیرقانونی نبودن و این صحبتا؟
بازی دیجیتالی که اکانت کاملش برای خودم باشه بخوام بفروشم حتما نمیشه، درسته؟

قوانین انجمن از خرید و فروش و لینک دادن در موردش و تبلیغ منع کرده کاربران رو

قیمت 150 تومان که دادم رجیون 2 آکبند بود، بازی کلا 39.99 دلار قیمتش هست که به احتساب دلار و هزینه واردات 150 تومان منطقیه. الان هم کردتش 148 تومان :دی
روی گوگل سرچ کنید "فروش بازی resident evil origins collection ps4" پیداش میکنید.

والا خودم بازی رو میخواستم موقع عرضه بگیرم ولی وارد کننده عزیز (اسمش بماند) داخل امام خمینی بازی 40 دلاری رو قیمت کرده بود 195
منطقی نبود، شما خریدی خواستی بفروشی من خودم کارکرده خریدارم.

اکانت کامل بخرید خوب باید دلاری قیمت کامل بازی رو پرداخت کنید، با فیزیکی تفاوت انچنانی نداره؛ میصرفه به نظرتون؟

سلام دوستان
یه سوال داشتم من یه اکانت ریجن 1 دارم که بعضی از بازی ها رو قانونی به صورت دیجیتالی می خرم
حالا خواستم این اکانت رو بفروشم چکار باید کنم؟؟؟ از روی کنسول یا سایت باید دی اکتیو کنم؟؟؟؟ بعد ایمیل و پسورد رو بدم طرف؟؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید منو
باتشکر

سلام دوستان
یه سوال داشتم من یه اکانت ریجن 1 دارم که بعضی از بازی ها رو قانونی به صورت دیجیتالی می خرم
حالا خواستم این اکانت رو بفروشم چکار باید کنم؟؟؟ از روی کنسول یا سایت باید دی اکتیو کنم؟؟؟؟ بعد ایمیل و پسورد رو بدم طرف؟؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید منو
باتشکر

اکانت رواز روی دستگاه دی اکتیو کنید کافیه، یوزر و پسورد رو بدید به کسی که میخاین بفروشید

سلام دوستان
یه مدتی نبودم...متوجه شدم که سونی اکانت 14 روزه رایگان ژاپن رو ورداشته!!
با داشتن حساب paypal بازم میشه به صورت رایگان پلاس گرفت؟
یا کلا بیخیال شیم بریم بخریم؟:d

البته برا من داخل بازی هم هی کم و زیاد میکنه
آنچارتد کالکشن رو هم رفتم داخل اون که مدام فن بالا پایین میکنه
برا شما هم مدل قبلیت بالا پایین نمیکرد ولی این میکنه درسته؟ داخل بازی هم کم و زیاد میکنه؟ چه بلک آپس چه بازی های دیگه
برای من هم دقیقا همینطوره
تو بلک اپس وقتی تو بازی هستم یه مقدار سرعت بالا و پایین میشه و تو منوی بازی کلا سرعت میره بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or