هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام و خسته نباشید.

دوستان من بازی بلادبورن ریج 2 دارم و اکانت خودمم ریجن 1 هست، می خواستم DLC بلاد رو بردارم که خب نیاز داره یک اکانت ریجن 2 باز کنم تا بتونم DLC رو بردارم.
حالا اینجا من می خوام با یکی از دوستام مشترک این DLC بازیو بخریم اما اکانت و ریجن بازی این دوستم 1 هستش.

می خواستم بدونم الان دوستم DLC رو با اکانت ریجن یکش بخره و بده من که بازیم ریجن 2 هست، میتونه شر کنه دو نفری استفاده کنیم؟

مرسی

DLC رو نمیشه شیر کرد که اصلا !

سلام دوستان
من امروز بخاطر آنچارتد و انحصاری های دیگه ریجن 2 , 1216a پی اس 4 خریدم. تاجالا هم پلی استیشن نداشتم ولی وان رو هم دارم. توی استور میرم زده که 14 روز تریال پلاس داری. میخوام فعالش کنم ازم payment میخواد. روی اکانتم موقع ساختن آدرس آلاسکا رو زدم. حتی یه کردیت کارت ویزا مجازی هم دارم که روی اکانت ایکس باکسم هم هست و باهاش کار کردم ولی روی اکانت پلی استیشن ارور میده. چجوری شما پرچس میکنین بازی ها رو حالا چه فری چه دیجیتالی که با کد پول میریزین پرچس می کنین؟ راهنمایی کنین ممنون میشم. آیدی منم دوست داشتین ادد کنین :)
از طریق سایت خود پلی استیشن هم با چیز پی ان نه اکانت رو ادد کرد نه گذاشت پلاس رو بگیرم
ps id: desprigoten

سلام دوستان
من امروز بخاطر آنچارتد و انحصاری های دیگه ریجن 2 , 1216a پی اس 4 خریدم. تاجالا هم پلی استیشن نداشتم ولی وان رو هم دارم. توی استور میرم زده که 14 روز تریال پلاس داری. میخوام فعالش کنم ازم payment میخواد. روی اکانتم موقع ساختن آدرس آلاسکا رو زدم. حتی یه کردیت کارت ویزا مجازی هم دارم که روی اکانت ایکس باکسم هم هست و باهاش کار کردم ولی روی اکانت پلی استیشن ارور میده. چجوری شما پرچس میکنین بازی ها رو حالا چه فری چه دیجیتالی که با کد پول میریزین پرچس می کنین؟ راهنمایی کنین ممنون میشم. آیدی منم دوست داشتین ادد کنین :)
از طریق سایت خود پلی استیشن هم با چیز پی ان نه اکانت رو ادد کرد نه گذاشت پلاس رو بگیرم
ps id: desprigoten
به تاپیک زیر سر بزن فکر کنم مشکلت حل بشه :

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=89077

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

به تاپیک زیر سر بزن فکر کنم مشکلت حل بشه :

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=89077

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

بحث من فقط پلاس نيس حتي بازيهاي رايگان رو اگه كرديت كارد بخواد چكار ميكنين شما؟ من بحثم پلاس مجاني نيست نميخوام هم ريجنم رو ژاپن كنم، ممنون
كسي نيست راهنمايي كنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بحث من فقط پلاس نيس حتي بازيهاي رايگان رو اگه كرديت كارد بخواد چكار ميكنين شما؟ من بحثم پلاس مجاني نيست نميخوام هم ريجنم رو ژاپن كنم، ممنون
كسي نيست راهنمايي كنه؟

بازیهای مجانی که ccنمیخاد
برای خرید هم از gift card استفاده میکنیم

آقا من اینترنت رو زیر و رو کردم دنبال بازی های زیر هستم کسی اگه سراغ داشت خصوصی بگه
فیفا 16 دیجیتالی ظرفیت 2
NBA 2K 16 ظرفیت 2
فال اوت 4 ظرفیت 1 یا 3
متشکر

یکی منو کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!! ممنون میشم
الان یک روزه اینجا گیر کردم اعصابم خورد شده هرکاری کردم نشد از طناب سریع بالا بره

جاي سوال هاتون اينجا نيست بازي براي خودش تاپيك داره

بايد تا اخر استيك چپ رو بدي بالا اگر كسي از اون جا كله كرد بيرون بكشيش

الان اين تريال پلاس رو من چجوري فعال كنم پس

اين سوال شما هم جاش اين جا نيست

هيچ راهي نيست مگر كرديت كارت قانوني اونور اب داشته باشي
ساده تر بگم راهي نيست

جاي سوال هاتون اينجا نيست بازي براي خودش تاپيك داره

بايد تا اخر استيك چپ رو بدي بالا اگر كسي از اون جا كله كرد بيرون بكشيش

ممنون حرف شمادرسته تو تاپیک خودش 2 روزه مطرح شده ولی کسی نبود جواب بده
رو صفحه مینویسه Climb up the rope استيك چپ رو تا اخر بالا میدم ولی آهسته آهسته از طناب بالا میره میخوره به ساختمون

درود
این پرسش شاید عجیب باشه ولی واقعابرا من مهمه.
به نظرتون با داشتن pc, لپ تاپ بخرم یا ps4?

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

با توجه به سال پیش رو و بازیهایی که تو این سال میان ps4 بخر
تا اون موقع هم میتونی بازی های قدیمی روبگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or