هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای سوال اولتون هر بازی و یا سیو رو موقع انلاین شدن برای بار اول یه پلاس دوروزه رایگان میتونید بگیرید.
برای سوال دومتون بله میشه، اگر شما پلاس رو روی اکانت خودت بزنی باید بدی اون طرف اکتیو کنه و اگر پلاس رو روی اکانت اون طرف مقابل بزنید شما باید روی دستگاهت اکتیو کنی. (من خودمم از همین روش استفاده میکنم.)

تا جایی که من اطلاع دارم امکان پذیر نیست.
هر بازی ایدی مخصوص به خودش رو داره، سیو بازی رجیون 3 و رجیون 1 دو تا ایدی مختلف دارند. سیو هاشون یکی نیست.

ممنونم دوست از از راهنماییتون
یک سوال دیگر
من الان میخوام بازی star war که تخفیف خورده بخرم وبا دوستم شیر کنم
انگار به جز خودم تا 2 نفر دیگه هم میتونن استفاده کنن
آیا هر سه میتونیم هم زمان آنلاین بشیم وبازی کنیم؟

ممنونم دوست از از راهنماییتون
یک سوال دیگر
من الان میخوام بازی star war که تخفیف خورده بخرم وبا دوستم شیر کنم
انگار به جز خودم تا 2 نفر دیگه هم میتونن استفاده کنن
آیا هر سه میتونیم هم زمان آنلاین بشیم وبازی کنیم؟

خواهش
شما اکانت رو میزنی روی یه دستگاه و بازی رو روش دانلود میکنی و نصب میکنی، بعد از سایت سونی دی اکتیوش میکنی. میشه ظرفیت سه
بعد روی دستگاه دوم که مال دوستت باشه اکانت رو پرایمری اکتیو میکنی(بازی یا پلاس فرق نداره) میشه ظرفیت دو
بعد روی دستگاه اول که مال خودته اکانت رو میزنی و بازی رو میریزی میشینی بازی میکنی میشی ظرفیت سه

اگه ظرفیت سوم انلاین بشه بازی میپره.
اگه ظرفیت اول انلاین نباشه بازی اجرا نمیشه.

آخرین ویرایش:
برای سوال اولتون هر بازی و یا سیو رو موقع انلاین شدن برای بار اول یه پلاس دوروزه رایگان میتونید بگیرید.
برای سوال دومتون بله میشه، اگر شما پلاس رو روی اکانت خودت بزنی باید بدی اون طرف اکتیو کنه و اگر پلاس رو روی اکانت اون طرف مقابل بزنید شما باید روی دستگاهت اکتیو کنی. (من خودمم از همین روش استفاده میکنم.)

تا جایی که من اطلاع دارم امکان پذیر نیست.
هر بازی ایدی مخصوص به خودش رو داره، سیو بازی رجیون 3 و رجیون 1 دو تا ایدی مختلف دارند. سیو هاشون یکی نیست.

هی وای 350 بود لولم
شانس که نداریم بازی رو قابش نوشته بود ریجن آل ولی ریجن سه بود

و اما یه سوال دیگه میشه دوباره dlc رو با ی اکانت ریجن سه بخریم شیر کنم بعد بیاد رو این اکانتم؟
یعنی دی ال سی و بازی ریجن سه رو اکانت ریجن 1

آخرین ویرایش:
خواهش
شما اکانت رو میزنی روی یه دستگاه و بازی رو روش دانلود میکنی و نصب میکنی، بعد از سایت سونی دی اکتیوش میکنی. میشه ظرفیت یک
بعد روی دستگاه دوم که مال دوستت باشه اکانت رو پرایمری اکتیو میکنی(بازی یا پلاس فرق نداره) میشه ظرفیت دو
بعد روی دستگاه سوم که مال خودته اکانت رو میزنی و بازی رو میریزی میشینی بازی میکنی میشی ظرفیت سه

اگه ظرفیت یک انلاین بشه بازی میپره.
اگه ظرفیت سوم انلاین نباشه بازی اجرا نمیشه.
ممنونم
یعنی حتما من باید آنلاین شم تا دوستم بتونه بازی کنه؟

اقا من به هر دری زدم نشد که نشد الان 1 هفتست کنسولم توی اینتر کانکشن fail میده صبح زود با پینگ 125 به لندن تست کردم بازم نشد
چه میشه کرد :((

آخرین ویرایش:
اقا من به هر دری زدم نشد که نشد الان 1 هفتست کنسولم توی اینتر کانکشن fail میده صبح زود با پینگ 125 به لندن تست کردم بازم نشد
چه میشه کرد :((

تو قسمت internet connection مشکل داره؟
dns رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تست کردی؟
تنظیمات رو بزار manual و فقط dns رو ست کن بقیه پیش فرض خودشون و proxy هم do not use بزار.
وقتی کنسول روشنه و کابل لن به مودم وصله چراغ مربوط به کابل لن روی مودم روشنه؟
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.

تو قسمت internet connection مشکل داره؟
dns رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تست کردی؟
تنظیمات رو بزار manual و فقط dns رو ست کن بقیه پیش فرض خودشون و proxy هم do not use بزار.
وقتی کنسول روشنه و کابل لن به مودم وصله چراغ مربوط به کابل لن روی مودم روشنه؟
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
اره همه اینا رو زدم :
8.8.8.8
8.8.4.4
4.2.2.1
4.2.2.4
هیچکدوم وصل نشد
فقط نکته جالبش این بود که با برنامه psx رفتم اینترنت کانکشن رو اوکی داد اما توی ساین این PSN اررور داد تازه اینترنتشم درست و حسابی متصل نشد برای که یه دانلود باید 3 دقیقه وایسی تا شروع شه !!

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال فنی
من بازیم ریحن سه هست (بلادبورن)
و دی ال سیم ریجن 1
میشه سیو هارو اپلود کنم به psn
بازی ریجن یک بگیرم
بعد سیوهارو برگردونم؟

در مورد سوالت بايد بهت بگم كه تعداد محدودي بازي ها ريجن بندي سيو دارند ! يعني يه سري بازي هاي سيوهاي مختلف هم روشون كار مي كنه اما برخي نه !
من نسل قبل LBP2 رو ديدم كه خود بازي و سيو هاش ريجن بندي داشت و حتي منطقه اي يعني من يكي خريدم EU بود و دومي UK و جالبه كه هر دو ريجن 2 بودن اما سيوهاشون كار نكرد :|

در مورد ريجن هاي 1 و 3 مي گن كه DLCهاشون بهم ميخوره ( حداقل نسل قبل اين مدلي بود ) حالا شايد سيو هم از همين استثنا پيروي كنه
اما بهترين كار اينه كه سيو ات رو روي CLOUD پلاس اكانت ات سيو كني و بعد دوباره بالا بياريش نهايت امر اينه كه كار نمي كنه

اما به احتمال زياد كار مي كنه

هی وای 350 بود لولم
شانس که نداریم بازی رو قابش نوشته بود ریجن آل ولی ریجن سه بود

و اما یه سوال دیگه میشه دوباره dlc رو با ی اکانت ریجن سه بخریم شیر کنم بعد بیاد رو این اکانتم؟
یعنی دی ال سی و بازی ریجن سه رو اکانت ریجن 1

برای دانلود DLC رجیون اکانت و بازی باید یکی باشه
اگر رجیون اکانت و بازی یکی نباشه DLC نصب نخواهد شد.

ممنونم
یعنی حتما من باید آنلاین شم تا دوستم بتونه بازی کنه؟

درست متوجه نشدید، اگر ظرفیت یک انلاین بشه بازی روی دستگاه همون ظرفیت میپره (قفل میشه)، اگه ظرفیت سوم انلاین نباشه خودش نمیتونه بازی کنه و ایراد لایسنس ازش میگیره، ظرفیت دوم هم افلاین و هم انلاین میتونه بازی کنه.

با سلام به شما دوستانه عزیز :)
آقا من یک مشکلی دارم تو بازی pes 2016 بیبینم شما هم همچین مشکلی دارین ...
وقتی بازی رو تو روز انتخاب می کنی زمانی که داری کاشته یا کرنر میزنی یا دوربین نزدیکه گرافیک سایه زنی بدجوری تو ذوق می زنه ماله من .. یک سایه رد رد میاد .. تکسچر بازکن داغون میشه ..
ماله شما هم همینطوره یا مشکل از کنسول بندس ! ؟

برای دانلود DLC رجیون اکانت و بازی باید یکی باشه
اگر رجیون اکانت و بازی یکی نباشه DLC نصب نخواهد شد.

درست متوجه نشدید، اگر ظرفیت یک انلاین بشه بازی روی دستگاه همون ظرفیت میپره (قفل میشه)، اگه ظرفیت سوم انلاین نباشه خودش نمیتونه بازی کنه و ایراد لایسنس ازش میگیره، ظرفیت دوم هم افلاین و هم انلاین میتونه بازی کنه.
پس يعني هم من و هم دوستم بدون نياز به انلاين بودن هم ميتونيم راحت بازي كنيم درسته؟ما كلا دو نفرين
من ميخوام بخرم با اكانتم بعد واسش شير كنم نياز نيست كه با اكانت ديگه اي بخرم؟ چون اينجور كه گفتيد كسي كه اكانت اول خريده اگر انلاين شه نفر دوم نميتونه بازي كنه

- - -ویرایش - - -

با سلام به شما دوستانه عزیز :)
آقا من یک مشکلی دارم تو بازی pes 2016 بیبینم شما هم همچین مشکلی دارین ...
وقتی بازی رو تو روز انتخاب می کنی زمانی که داری کاشته یا کرنر میزنی یا دوربین نزدیکه گرافیک سایه زنی بدجوری تو ذوق می زنه ماله من .. یک سایه رد رد میاد .. تکسچر بازکن داغون میشه ..
ماله شما هم همینطوره یا مشکل از کنسول بندس ! ؟
سلام دوست عزيز
فكر نكنم ربطي به كنسول داشته باشه ايراد از بازيه

آخرین ویرایش:
جان تو ما آخر نفهمیدیم چی شد هه هه

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

من نمیدونم چه طوری توضیح بدم دیگه :d

ببین تو اگه یه اکانت بسازی روی دستگاهت، بخای باهاش BO3 بازی کنی، باید از طریق همون اکانت جدید وارد بازی شه یعنی یوزرنیم داخل بازیت یا همون PSN ID میشه همون جدیده و تروفی هایی که قبلا ثبت شده روی اکانت اصلیت توی بازی نمیاد، اگه این واست مهم نیست و فقط میخاین بازی کنین میتونی اکانت بسازی و از داخل اون سیزن پس رو بخری

خواهش
شما اکانت رو میزنی روی یه دستگاه و بازی رو روش دانلود میکنی و نصب میکنی، بعد از سایت سونی دی اکتیوش میکنی. میشه ظرفیت یک
بعد روی دستگاه سوم که مال خودته اکانت رو میزنی و بازی رو میریزی میشینی بازی میکنی میشی ظرفیت سه

اگه ظرفیت یک انلاین بشه بازی میپره.
اگه ظرفیت سوم انلاین نباشه بازی اجرا نمیشه.
پس اینطور که شما میگی اینایی که ظرفیت میفروشن اول باید ظرفیت یکشو بفروشن که دی اکتیو کنن اکانتو بعد برن به ترتیب دو و سه؟
فک میکرم اول وا میستن یکی بیاد ظرفیت دوی بازی رو بخره و پرایمری و نصبش کنه ٬ خبر اوکی شو میگیرن بعد میان میدنش به خریدار ظرفیت سه .پس ظرفیت یک چطو میشه این وسط نمیدونم؟
(ازین بابت میگم که اول ظرفیت دو رو میفروشن چون دیدم لیست بازی های موجود واسه فروش ظرفیت دوشون همیشه پره ولی یک و سه اکثرا ناقصه)

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

سلام دوستان کدوم ریجن ps4بهتره ؟
سلام دوست عزیز هیچ فرقی نداره تفاوت قیمت هم به خاطر موجودیت تو بازاره مثلا چون رجیون 1 کم هست تو بازار قیمتش بالاتر
من خودم رجیون 2 گرفتم
البته تو بازی کردن رجیون اکانت مهمه نه دستگاه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or