هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آره هر دو دیسکه. ممنون از راهنماییتون. البته نمیخوام روی اکانت خودم بخرم بعد بدم اون اکتیو کنه (خیلی چیزا دارم توی اکانت:d)

پس یعنی میشه یه اکانت جدید بسازم ریجن 1 Season Pass رو بخرم داخلش بعد دوتامون اون اکانت رو اکتیو کنیم رو دستگاه هامون؟؟

نه دیگه نمیشه! مشکل اینه که هر اکانت فقط روی یک دستگاه اکتیو میشه، واسه همین امکانش نیست اوی اکانت جدید سیزن پس بخری

توی اکانت دوتست بخر :d

نه دیگه نمیشه! مشکل اینه که هر اکانت فقط روی یک دستگاه اکتیو میشه، واسه همین امکانش نیست اوی اکانت جدید سیزن پس بخری

توی اکانت دوتست بخر :d

خب اگه اینجوری حساب کنیم اکانت دوستتم روی کنسولش پرایمری هست بعد باید بده منم پرایمری کنم باز اینم میشه همون که : 1 اکانت روی دوتا دستگاه پرایمری میشه...

خب اگه اینجوری حساب کنیم اکانت دوستتم روی کنسولش پرایمری هست بعد باید بده منم پرایمری کنم باز اینم میشه همون که : 1 اکانت روی دوتا دستگاه پرایمری میشه...

وقتی اون بخاد اکانتشو بده به شما، باید اکانت رو روی دستگاهش دی اکتیو کنهف ولی چون اکانت خودش داره بازی میکنه و سیزن پس هم خریده دیگه نیازی نیست اکانت روی دستگاهش اکتیو شده باشه

وقتی اون بخاد اکانتشو بده به شما، باید اکانت رو روی دستگاهش دی اکتیو کنهف ولی چون اکانت خودش داره بازی میکنه و سیزن پس هم خریده دیگه نیازی نیست اکانت روی دستگاهش اکتیو شده باشه

آها. پس میشه من یه اکانت جدید بسازم سیزن پسو هم باهاش بخرم (نیازی هم نیست اکتیو کنم رو دستگاهم) بعد فقط بدم دوستم اون اکتیو کنه و ادامه ماجرا...

آها. پس میشه من یه اکانت جدید بسازم سیزن پسو هم باهاش بخرم (نیازی هم نیست اکتیو کنم رو دستگاهم) بعد فقط بدم دوستم اون اکتیو کنه و ادامه ماجرا...

میشه ولی اگه بخای از سیزن پس استفاده کنی باید از طریق همین اکانت جدید که ساختی وارد بازی بشی ولی دوستت با اکانت اصلی خودش میتونه بازی کنه.در واقع از اکانت اصلی خودت نمیتونی وارد بازی شی و از سیزن پس هم بتونی استفاده کنی

سلام دوستان عزیز
من دیر به دیر آنلاین بازی میکنم واسه همین به صرفه نیست پلاس بگیرم قبلا اکانت ژاپن میساختم که انگار سونی راهشو بسته
راه دیگری وجود داره؟
میشه من پلاس بخرم بعد با دوستم شیرینگ کنم اونم استفاد کنه یعنی اکتیو کنم

دوستان یه سوال فنی
من بازیم ریحن سه هست (بلادبورن)
و دی ال سیم ریجن 1
میشه سیو هارو اپلود کنم به psn
بازی ریجن یک بگیرم
بعد سیوهارو برگردونم؟

سلام و خسته باشید
میخواستم فرق بینه cuh-1200 ساخته خوده ژاپنه و پشت کنسول مینویسه made in japan با مدل 1216A چیه؟
کیفیت ساخت فرق داره؟
جای دکمه های x,o فرق داره توی منو؟میشه از تنظیمات کنسول عوضشون کرد؟
سونی اپدیت که میده برا همه مدل ها و ریجن ها یکسان میده یا با تاخیر؟

ممنون اگه جواب بدین

سلام دوستان عزیز
من دیر به دیر آنلاین بازی میکنم واسه همین به صرفه نیست پلاس بگیرم قبلا اکانت ژاپن میساختم که انگار سونی راهشو بسته
راه دیگری وجود داره؟
میشه من پلاس بخرم بعد با دوستم شیرینگ کنم اونم استفاد کنه یعنی اکتیو کنم

برای سوال اولتون هر بازی و یا سیو رو موقع انلاین شدن برای بار اول یه پلاس دوروزه رایگان میتونید بگیرید.
برای سوال دومتون بله میشه، اگر شما پلاس رو روی اکانت خودت بزنی باید بدی اون طرف اکتیو کنه و اگر پلاس رو روی اکانت اون طرف مقابل بزنید شما باید روی دستگاهت اکتیو کنی. (من خودمم از همین روش استفاده میکنم.)

دوستان یه سوال فنی
من بازیم ریحن سه هست (بلادبورن)
و دی ال سیم ریجن 1
میشه سیو هارو اپلود کنم به psn
بازی ریجن یک بگیرم
بعد سیوهارو برگردونم؟

تا جایی که من اطلاع دارم امکان پذیر نیست.
هر بازی ایدی مخصوص به خودش رو داره، سیو بازی رجیون 3 و رجیون 1 دو تا ایدی مختلف دارند. سیو هاشون یکی نیست.

میشه ولی اگه بخای از سیزن پس استفاده کنی باید از طریق همین اکانت جدید که ساختی وارد بازی بشی ولی دوستت با اکانت اصلی خودش میتونه بازی کنه.در واقع از اکانت اصلی خودت نمیتونی وارد بازی شی و از سیزن پس هم بتونی استفاده کنی
جان تو ما آخر نفهمیدیم چی شد هه هه

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

سلام.
خریدن فلش با درگاه یو اس بی ۳ روی سرعت کپی فیلم ها از روی کنسول به فلش تاثیر داره؟ مارک خاصی برای کنسول پیشنهاد میکنید؟

100% ارزش داره ولي اگر بخواي فيلم ببيني
من 1080 با فلش USB2 هم ديدم مشكلي نبوده ولي اگر ميخواي USB3 بخري حواست باشه فلش رو انتخاب كني كه يا باريك باشه يا خود درگاه فلزي اي فلش بلند باشه

چون حالت PS4 مورب و متوازي الاضلاعيه و پورت هاي USB ايش هم بين اين دو قسمته اگر يه مقدار فلش تون ضخيم و قطور باشه جا نميره :|
فعلاً يه 32 گيگي 3 دارم كه فايده ايي نداشته برام :((:((:((

100% ارزش داره ولي اگر بخواي فيلم ببيني
من 1080 با فلش USB2 هم ديدم مشكلي نبوده ولي اگر ميخواي USB3 بخري حواست باشه فلش رو انتخاب كني كه يا باريك باشه يا خود درگاه فلزي اي فلش بلند باشه

چون حالت PS4 مورب و متوازي الاضلاعيه و پورت هاي USB ايش هم بين اين دو قسمته اگر يه مقدار فلش تون ضخيم و قطور باشه جا نميره :|
فعلاً يه 32 گيگي 3 دارم كه فايده ايي نداشته برام :((:((:((
مرسی از دوستان!
هدف اصلیم برای فلش یو اس بی 3 اینه که فیلم‌هایی که تو کنسول دارم سریع‌تر توی فلش کپی بشن. حدود 100 گیگ از مولتی پلیر TLOU فیلم دارم نمیدونم چیکارش کنم :دی هارد کنسول بی‌خود داره پر میشه. میرم سراغ فلش‌های سندیسک ببینم چی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or