هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بهتره نگیری...چون لانچ هست...و یه مقدار بعضی هاشون خرابی داشتن.
با یه مقدار پول بشتر در حد 100 تومن میتونی سری 11xx رو بگیری و بهتره.
باید یه مقدار باهاش بازی کنی .
با ساخت اکانت جدید اون بازی هم میره طرف که ایمیل و پسورد رو داد اول هر دوتاش رو عوض کن بعد هم یه اکانت دیگه بساز قدیمی رو primary کن احتمالا بازی روی اکانت جدید بیاد (البته مطمئن نیستم و با توجه به صحبت های دوستان گفتم بهتره یه نفر دیگه هم جواب بده)
فروشنده میگفت که تضمینی میده یه هفته مهلت تست داره!

سلام . دوستان من مشکل پینگم حل شده حتی پینگم به لندن 125 هست الان ولی کنسول توی
internet connection اررور میده و متصل نمیشه limit time میده جریان چیه ؟!؟؟؟
بخدا الان 4 روزه need for speed رو دستم مونده نمیتونم باز کنم :(

دوستانی که بازی little big planet3 رو بازی کردن به درد تک نفره بازی کردن میخوره؟ انلاین هم داره؟
چون تخفیف خوبی خورده میخام ببینم ارزش گرفتن داره یا نه

دوستانی که بازی little big planet3 رو بازی کردن به درد تک نفره بازی کردن میخوره؟ انلاین هم داره؟
چون تخفیف خوبی خورده میخام ببینم ارزش گرفتن داره یا نه

LBP کلا یک سینگل ساده، فان و معمولی داره
آنلاینش هم ملت میان لول می سازن شما بازی می کنی، منتها لول ها همه جوره هستن، انقدر تنوع دارن که نمی تونی فکرش رو بکنی

سلام دوستان میخواستم چند تا بازی مثل کمبات ایکس و gta v رو دیجیتالی بخرم اونم اکانت 1 که فقط افلاین باشه اگه میشه راهنماییم کنید چجوری و از کجا بگیرم.ممنون

سلام . دوستان من مشکل پینگم حل شده حتی پینگم به لندن 125 هست الان ولی کنسول توی
internet connection اررور میده و متصل نمیشه limit time میده جریان چیه ؟!؟؟؟
بخدا الان 4 روزه need for speed رو دستم مونده نمیتونم باز کنم :(

علیک سلام
شما پورت های بازکردی از توی مودم/روتر؟
اگه مشکلت حل نشد. تلگرامم این زیر هست پیغام بده کامل راهنماییت کنم من خودمم با NFS مشکل زیادی داشتم تا وصل بشه.

سلام. اپدیت بازی وقتی از اول میاد چیکار باید کرد؟ :|
الان این بازی جی t آی انگار اپدیت داده بعد برا من اورده 5 گیگ و خورده ای دانلود کنم! فکر کنم کل شو اورده درسته؟

سلام دوستان من میخوام ps4 بخرم کسی فروشگاه معتبر توی توپخونه میشناسه معرفی کنه. اخه توی توپخونه خیلی هاشون توی جعبه دست میبرن.یکی از دوستام گرفته بود میگفت هم بدنش خط و خش داشت و هم بوی نو بودن نمیداد مثل این که دسته دو بوده. تازه خیلی هاشون دسته هاشو با دسته فیک عوض میکنن. ادم واقعا نمیدونه به کجا باید اعتماد کنه. ممنون میشم اگر جای مطمئنی میشناسید که خودتونم گرفتید و این مشکلات رو نداشتید به منم معرفی کنید که زودتر بخرم.

سلام دوستان. من و دوستم هر دو COD: BO3 ریجن 1 داریم

حالا میخواییم شریکی یه اکانت ریجن 1 بسازیم و شارژش کنیم season pass بازی رو بخریم....آیا این کار شدنیه؟ میتونیم اکانت رو روی کنسول های دوتامون شیر کنیم که از season pass استفاده کنیم؟

و اینکه اگر شدنیه چجوری؟ یعنی بعد از اینکه season pass رو خریدیم اکانت چکار کنیم رو کنسول هامون؟

متشکرم

سلام دوستان
من دستم خیلی اذیتم میکنه, کلا همش میگیره اینور اونور انالوگا. کسی این مشکلو داره? میشه کاری کرد درست شه?
شاید دسته خرابه .البته من یه جلد ژله ای انداختم رو دسته همزمان روی آنالوگا رو هم از همین محافظا زدم بعد کلا آنالوگا درست کار نمیکرد و گیر میکرد..از خیر محافظ آنالوگ گذشتم و همون محافظ دسته خالی رو انداختم.

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

سلام دوستان. من و دوستم هر دو COD: BO3 ریجن 1 داریم

حالا میخواییم شریکی یه اکانت ریجن 1 بسازیم و شارژش کنیم season pass بازی رو بخریم....آیا این کار شدنیه؟ میتونیم اکانت رو روی کنسول های دوتامون شیر کنیم که از season pass استفاده کنیم؟

و اینکه اگر شدنیه چجوری؟ یعنی بعد از اینکه season pass رو خریدیم اکانت چکار کنیم رو کنسول هامون؟

متشکرم

هر دوتاتون بازیتون به صورت دیسک هست دیگه؟؟

کافیه یکیتون(شما مثلا) روی اکانت اصلی خودتون Season Pass رو بخرید، بعدا اون اکانت که باهاش Season Pass خریدید(اکانت خودت) رو روی دستگاه دوستت اکتیو کنی اینطوری میتونید از Seson Pass استفاده کنید

هر دوتاتون بازیتون به صورت دیسک هست دیگه؟؟

کافیه یکیتون(شما مثلا) روی اکانت اصلی خودتون Season Pass رو بخرید، بعدا اون اکانت که باهاش Season Pass خریدید(اکانت خودت) رو روی دستگاه دوستت اکتیو کنی اینطوری میتونید از Seson Pass استفاده کنید

آره هر دو دیسکه. ممنون از راهنماییتون. البته نمیخوام روی اکانت خودم بخرم بعد بدم اون اکتیو کنه (خیلی چیزا دارم توی اکانت:d)

پس یعنی میشه یه اکانت جدید بسازم ریجن 1 Season Pass رو بخرم داخلش بعد دوتامون اون اکانت رو اکتیو کنیم رو دستگاه هامون؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or