هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

dlc برایه redeem کردن و نصب کردن باید ریجنش با اکانتت یکی باشه. برایه استفاده از dlc رو مابقی اکانتها هم میتوونی اکانتی که dlc داره رو primary کنی.

ممنون میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چون من الان نمیخوام یه اکانت دیگه بسازم و فقط یه دونه اکانت خودم رو دارم که دوست دارم همه بازی هام با اون باشه و چند تا اکانت و به صورت پراکنده و نامنظم نباشه ، من همیشه مشکلم با بازی های ریجن دو بوده ، در مورد آپدیت ها چطور؟ ممنون میشم در رابطه با dlc ها هم یه توضیح کلی بدید تا مرحله به مرحله انجام بدم
ممنونم

ممنون میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چون من الان نمیخوام یه اکانت دیگه بسازم و فقط یه دونه اکانت خودم رو دارم که دوست دارم همه بازی هام با اون باشه و چند تا اکانت و به صورت پراکنده و نامنظم نباشه ، من همیشه مشکلم با بازی های ریجن دو بوده ، در مورد آپدیت ها چطور؟ ممنون میشم در رابطه با dlc ها هم یه توضیح کلی بدید تا مرحله به مرحله انجام بدم
ممنونم

شما یه اکانت ریجن دو درست کن و dlc رو با اون دانلود کن بعد برو تو اکانت اصلیت و بازی رو با dlc بازی کن.

اقا من کنسولم ریجیون ۲
اکانتی که ساختم مال امریکاس ینی ریجیون ۱ فلوریدا

الان اکانت پلاس باید امریکا بگیریم یا انگلیس?
اخه اکانت پلاس های امیریکا ارزون تره ,,,, ولی تو توضیحات نوشته ریجیون امریکا !
تکلیف چیه الان?

Sent from my K016 using Tapatalk

اقا من کنسولم ریجیون ۲

تکلیف چیه الان?

قضیه خرید پلاس یا PSN CARD اصلا ربطی به ریجن کنسول نداره
اکانت شما ریجن 1 آمریکا هست و تموم کارتهایی که میخری باید ریجن ‌1 آمریکا باشه

اقا من کنسولم ریجیون ۲

تکلیف چیه الان?

ریجن کنسول هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه فقط اکانت مهمه شما که اکانتت ریجن1 هستش پلاس امریکا رو بگیر مشکلی پیش نمیاد

اقا من مشکلم کجاس هر انلاینی ایدی میزنم از بچه ها فروم هیچکسو پیدا نمیکنه ,,,
تا حالا مال ۱۰۰تا بچه هارو تو بخشای مختلف فروم که دادن سرچ کردم تا فرند ریکویست بدم , پیدا نمیکنه کسیو !!!!
چیه مشکل? اینترنت کانکشن مشکل نداره چون فیفارو انلاین بازی میکنم!

52fa3f4c54405e39dfc2abfe0c3c1d91.jpg

سلام دوستان عزیز
من تو بازی NFS 2015 یه مشکل دارم رو اکانت من بعدیک یا دو بار ارور میاد

ولی اکانت برادرم که تازه ساخت نمیاد کلا همش ارور :
You need to be signed into ea server to access the online feature of game
please check your internet
error code 00000069
میده ارور کدش هر دفعه تغییر میکنه
مشکل چیه؟

دوستانی که کالآف بلک آپس3 بازی میکنن یه سوال دارم
چون تا حالا سبک شوتر روی کنسول بازی نکردم میخواستم بدونم آیا تو تنظیمات میشه حرکت کردن رو روی فلش های مکان نما تنظیم کرد؟اگه اشتباه نکنم روی شوک ها باید باشه حرکت کردن.راهی هست؟

سلام دوستان، اگر بتونید این مشکل من رو حل کنید واقعا ممنون میشم. من از اینترنت وایرلس نقطه به نقطه استفاده میکنم و ازش خیلی راضی‌ام، سرعتش هم خدا رو شکر خیلی خوبه اما مشکلم اینه که وقتی میخوام جی تی ای آنلاین بازی کنم به سرور وصل نمیشه اما با نت گوشی همون موقع راحت وصل میشه. این مشکل فقط برای جی تی ای وجود داره. فیفا رو راحت بازی میکنم. به شرکت زنگ زدم گفتن نمیدونیم علتش چیه و سرور بازی رو ما اصلا مسدود نکردیم که بگیم مشکل ازونه. چند روزه درگیر کرده ذهنم رو. dns رو تغییر دادم و حدود 50 تا DNS مختلف رو تست کردم بازم نشد. ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره کمکم کنه.

سلام
اگه من یه بازی ریجن 2 خریده باشم و یه مقداری بازی کرده باشم و بعد همئن بازی رو یه ریجن دیگشو (all یا 3) بخوام بگیرم سیوی که تو دیسک ریجن 2 بوده میپره یا اجرا میشه؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or