هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سوالی که برام پیش میاد اینه که اگه بازی دیجیتالی رو ظریفیت دو بگیری یعنی هم آنلاین دائم و هو آفلاین باز هم ممکنه برای آنلاین شدن به نسبت بن شدن مشکلی بوجود بیاد ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
اگر اکانت قانونی بخری هیچی نمیشه
قانونی گرون هستند مثلا ۱۳۰ تومن یک بازی ۶۰ دلاری هست
ولی اگر هکی بخری حدود ۴۰ تومن مشخصا بن میشی ممکنه کنسول یا اکانت البته کنسول خیلی کم پیش میاد

اقا من اگه بدون پایش کنسولو عمودی بذارم به جایی بر میخوره????
مشکلی داره?
پایش صدو خورده ای قیمتشه انگار طلا میفروشن نامردا

Sent from my K016 using Tapatalk
بله پایه حتما باید بزاری
شما میتونی استند مدل ارزونترشو بگیری که حدود 35 قیمت داره ، من خودم از همین مدل استند استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره از نظر تهویه و محکم بودن

داداش اینو میدونم ریجین اکانتم با بازیم یکیه:|

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز من که کریدت آمریکا رو ندارم:| ولی ویزا کارت کویت دارم اما کار نمیکنه رو اکانت امریکا:| واقعا هیچ راهی نداره برای زدنش؟؟ کریدت کارت های فیک هستش؟

نه دیگه نمیشه بیخیال کارت های فیک باش راحت یک گارت ۳ ماهه یا ۱ ساله امریکا بخر لذت ببر از دستگاهت

همه‌ی مدل های بازیهای ظرفیتی و دیجیتالی به این صورته که حتما باید روی ی اکانت دیگه نصب شده باشه و تو برای خرید باید اکانت رو بخری ؟ نمیشه بازی رو طوری خرید که برروی اکانت خودت نصب بشه ؟ اینجوری که خیلی ستمه هر بازی روی ی اکانت :/

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
نه بابا نمیشه، همه رو اکانت جدیدن، اگر رو اکانت خودمون میومد که مشکلی نداشتیم..........

نه بابا نمیشه، همه رو اکانت جدیدن، اگر رو اکانت خودمون میومد که مشکلی نداشتیم..........

اگر ظرفیت دو داری اکتیو پریماری کن رو اکانت خودت بازی کن . اگر ظرفیت سه داری برو تو اکانت ظرفیت سه که گرفتی بازی رو اجرا کن بعد بلافاصله سوویچ یوزر کن تو اکانت اصلیت اینجوری با اکانت خودت بازی میکنی تروفی و اینا هم تو اکانت خودت ثبت میشه .

اگر ظرفیت دو داری اکتیو پریماری کن رو اکانت خودت بازی کن . اگر ظرفیت سه داری برو تو اکانت ظرفیت سه که گرفتی بازی رو اجرا کن بعد بلافاصله سوویچ یوزر کن تو اکانت اصلیت اینجوری با اکانت خودت بازی میکنی تروفی و اینا هم تو اکانت خودت ثبت میشه .

ینی چی سوئیچ یوزر کنه؟
یعنی اول لوگ اوت کنیم بعد بیایم وارد اکانت خودمون بشیم؟ بدون لوگ اوت که نمیشه

سلام دوستان چند سوال ؟
1.کلا بنظرتون سی دی بخریم بهتره یا همین شیرینگیها ؟
2.اگر جائی بگن اکانت امریکا میفروشه به صورت قانونی اون اکانت که قانونیه امریکا هست مشکلی نداره ؟
3.من میخام سی دی بلک اپس 3 رو بخرم :| و یه بازی دیگه بعد این دو بازی احتمالا تا 3 ماه بازی نمیخرم :| حالا بنظرتون کدوم یکی رو بگیرم ؟ 1.متال گیرل 2.انچارتد کالکشن3.ان بی ای 16 4.د لست اف اس 5.انتیل داوون
4.بنظرتون بازی شیرینگ خریدش هنوز ریسکیه ؟ :(

سلام دوستان چند سوال ؟
2.اگر جائی بگن اکانت امریکا میفروشه به صورت قانونی اون اکانت که قانونیه امریکا هست مشکلی نداره ؟
3.من میخام سی دی بلک اپس 3 رو بخرم :| و یه بازی دیگه بعد این دو بازی احتمالا تا 3 ماه بازی نمیخرم :| حالا بنظرتون کدوم یکی رو بگیرم ؟ 1.متال گیرل 2.انچارتد کالکشن3.ان بی ای 16 4.د لست اف اس 5.انتیل داوون

1. دیسک بهتره
۲. اگر منظورت اکانتی که شخص داشته و بازی توش داره میخواد بفروشه فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
۳.بلک رو بگیر و اگر کاربر پلاس هستی لست اف آس بگیر که ۲ تا بازی مولتی داشته باشی :D
4. شیرینگ ریسک و دردسر خودش رو داره! والا ۳۰ ۴۰ ت ارزش این ریسک ها رو نداره فوقش دیسک میگیری بعد ۲ ۳ هفته با ۱۰ت کمتر میفروشی ...

ینی چی سوئیچ یوزر کنه؟
یعنی اول لوگ اوت کنیم بعد بیایم وارد اکانت خودمون بشیم؟ بدون لوگ اوت که نمیشه
کی گفته نمیشه !؟ تا چهارتا اکانت همزمان میتونی لاگ این باشی . این کاری که میگم انجام بده فرض کن فیفا 15 ظرفیت سه داری . اول برو تو اکانت ظرفیت سه فیفا 15 رو اجرا کن بعد سوویچ یوزر بزن برو تو اکانت خودت همین فیفا 15 رو اجرا کن میبینی که میشه و تو اکانت خودت بازی میکنی . برای همه بازیهای دیگه هم همینطور .
اگر شما مثلا بری فیفا 15 پلی کنی بعد بری تو اکانت خودت مثلا آنچارتد پلی کنی آره نمیشه یعنی دو بازی مختلف آره همزمان اجرا نمیشه .

سلام دوستان چند سوال ؟

1- من خودم شیرینگ میخرم . افتش هم موقع فروش کمتره . مثلا من اکانت متال آکبند خریدم 60 تومن بعد که بازی کردم میفروشمش 50 تومن ولی دیسک فرضا بری 180 بخری موقع فروش 140 تومن هم ازت نمیخرن ! از طرفی فروش اکانت هم راحتتره و پست و اینا نداره فقط باید از جای درست بخری که بن نشه .
آنچارتد و لست رو اگر نسل قبل پلی سه نداشتی بزار تو اولویت اول حتما بازی کن . متال بازی خیلی خوبیه ولی سبکش یه جوریه که بعضی ها خوششون نمیاد ! من از گیم پلی و گرافیکش خوشم اومد ولی داستانش چرت و پرت بود !!

کی گفته نمیشه !؟ تا چهارتا اکانت همزمان میتونی لاگ این باشی . این کاری که میگم انجام بده فرض کن فیفا 15 ظرفیت سه داری . اول برو تو اکانت ظرفیت سه فیفا 15 رو اجرا کن بعد سوویچ یوزر بزن برو تو اکانت خودت همین فیفا 15 رو اجرا کن میبینی که میشه و تو اکانت خودت بازی میکنی . برای همه بازیهای دیگه هم همینطور .
اگر شما مثلا بری فیفا 15 پلی کنی بعد بری تو اکانت خودت مثلا آنچارتد پلی کنی آره نمیشه یعنی دو بازی مختلف آره همزمان اجرا نمیشه .

مطمعنی سیو بازی و تروفیها واسه پروفایل اصلی خودت میره؟:-/ فکر میکنم اشتباه میکنی شما، مثلا یه بازی که ظرفیت 3 خریدی و اینطوری بازی کردی بگو، آی دی PSN هم بده من ببینم خودم

عزیز جان اشتباه میکنی اینی که میگی فقط واسه تعداد محدودی بازی مثل فیفا امکان پذیره واسه بیشتر بازی ها جواب نمیده, مثلا اساسین ویچر3 و بلادبورن و.... رو خود من تست کردم اولین و مهمترین ایراد اینه که اصلا سیو های پروفایل اصلی(اکانت خود شما) رو نمیشناسه و فقط سیو های اکانت ظرفیت سه که بازی باهاش اجرا شده رو لود میکنه.در نتیجه هر دفعه روی اکانت خودت سوئچ کنی بازی رو باید از اول بری:laughing:
همچنین تروفی هم فقط روی اکانتی که بازی اول اجرا شده ثبت میشه.

آخرین ویرایش:
آقا من با یکی یه بازی شریکی گرفتیم هنوز اکتیو نکردم رو اکانت خودم و قرار برم بیرون دیتا بریزم خواستم ببینم باید اول اکتیو کنم بعد برم یا نه باید دیتا بریزم بعد اکتیو کنم؟
بعد اگه قرار باشه اول اکتیو شم باید یه مقدار دانلود کنم بعد برم دیتا بریزم یا نیازی نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or