هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اینقدر نگید از خارجی ها یاد بگیرید. اول این که خارجی ها خودشون تو کپی و هک استادن و رقیب ندارن و دوما این که اونا کجا برای یه بازی 250 تومن میدن؟ مگه عقلشون کمه؟

برید نگاه کنید فروشگاه های خارجی چه آفرهای سر فروش کنسول هاشون میدن‌( شامل بازی های رایگان و پلاس رایگان ) و اونوقت اینجا چیکار میکنن. خوب معلومه با چنین وضعیتی که دارن کم‌تر کسی مایله تو کشور‌های خارجی سراغ کنسول کپی خور بره.

اینم که میگید صبر کنید بازی دست دوم بخرید که ارزون تر هستش بازم دردی را دوا نمیکنه چون مثلا برای این که صبر کنیم قیمت یه بازی تازه بشه اندازه قیمتی که خارجی ها خرج میکنن موهامون سفید میشه. همین الان کیلزون شادو فال را زیر 70 آدم پیدا نمیکنه.

اون پولی که ما برای بازی حتی از نوع دست دومش میدیم، والا گاهی وقت ها از قیمت کالکتور بازی ها هم بیشتره. پس اگه کسی اینجا دوست داره کنسول کپی خور بشه تا حد خیلی زیادی حق داره. چون هیچ چیزی اینجا سر جاش نیست. والا اگه قیمت بازی ها مثل خارج بود و حتی مثل پنج شش سال پیش بود که یه بازی 60 دلاری نهایتش 90 تومن میشد ( تازه اونم‌آکبندش‌) من از خدامم بود کپی خور نشه. پس تریپ روشن فکری را خواهشا بزارید کنار.

سلام
من چنتا پیج اخرو خوندم دیدم ک خیلیا مشکل بازیای اورجینالو دارن یا بازیایی ک دیجیتالیه باید با قیمت خیلی بالا بخرن یا اینکه خیلی زود بن میشه
من خودم ی اشنا دارم ک بازیا رو ظرفیتی میده و هیچ مشکلی ندارن.
متاسفانه گوشیمو فرمت کردم و شمارهام پریدن 30ام قراره پیشش برم هرکی خواست شمارشو pm میکنم ;)

دوستان روش شیر کردن اکانت رو ظرفیت 1 و 2 شبیه همه.چطوریاست؟
مثلا تو ظرفیت 1 که پرایمری میکنی اون اکانت دیگه پرایمری نمیشه دیگه رو اکانت دیگه.پس چطوری ظرفیت 2 رو پرایمری میکنن؟
بعد تو ظرفیت 2 پرایمری میکنن بعد ساین اوت و لوگ اوت میکنن.مگه با اینکار اکانت و لایسنس بازی نمیپره؟

دوستان روش شیر کردن اکانت رو ظرفیت 1 و 2 شبیه همه.چطوریاست؟
مثلا تو ظرفیت 1 که پرایمری میکنی اون اکانت دیگه پرایمری نمیشه دیگه رو اکانت دیگه.پس چطوری ظرفیت 2 رو پرایمری میکنن؟
بعد تو ظرفیت 2 پرایمری میکنن بعد ساین اوت و لوگ اوت میکنن.مگه با اینکار اکانت و لایسنس بازی نمیپره؟

[h=3]مراحل sharing:[/h]
٫شخص شماره ۱ اکانت را از طریق این آدرس وارد کنسول خود میکند:

Setting > User > Create Account
سپس در صفحه پیش رو ایمیل و پسورد داده شده را وارد میکند.حال از اکانت خود Log Off کنید و به اکانت جدیدی که وارد کرده اید وارد شوید برای این کار به این آدرس میرویم و انجام میدهیم:
Power > Log Out of PS4
سپس وارد اکانتی که وارد کردید میشوید.بعد از ورود به اکانت جدید, وارد PlayStation®Store شوید و سپس به انتهای آن رفته و وارد Library شوید.در اینجا بازی مورد نظر را مشاهاده میکنید و با وارد شدن به آن (با استفاده از کلید X )میتوانید آن را برای دانلود در لیست خود قرار دهید (توجه داشته باشید بازی هایی که پیش خرید میکنید و هنوز برای دانلود آزاد نیستند باید تا زمانی برای دانلود ازاد میشود یا اصطلاحا” pre-load صبرکنید)
۴٫بعد از اینکه بازی در لیست دانلود شما قرار گرفت در صفحه اصلی به Notifications رفته و وارد قسمت Downloads شوید و دانلود بازی مورد نظر را با زدن دکمه X موقتا متوقف یا Pause کنید.التبه پیشنهاد میشود در صورتی که دیتا بازی مورد نظر را در اختیار دارید اقدام به نصب کنید.​
۵٫حال در صفحه اصلی به Setting رفته و وارد PSN شوید.در این صفحه ابتدا وارد Activate as Your Primary PS4 شوید و Activate کنید.​
۶٫بعد از اینکه با موفقیت Activate شد به صفحه قبل رفته و Restore licenses را بزنید.
نکته بسیار مهم: حتما در این مرحله مطمئن شوید شوید که اکانت روی کنسول شما Activate شده چون بعد از این مرحله دیگر قابل بازگشت نیست
سپس در همان صفحه از اکانت مورد نظر sign out میکنید
[h=2]نفر دوم[/h]نفر دوم تمامی مراحل نفر اول رو انجام میده و تنها فرقی ک داره sign out نمیکنه
[h=2]نفر سوم[/h]شخص شماره ۱ اکانت را از طریق این آدرس وارد کنسول خود میکند:
Setting > User > Create Account​
سپس در صفحه پیش رو ایمیل و پسورد داده شده را وارد میکند.حال از اکانت خود Log Off کنید و به اکانت جدیدی که وارد کرده اید وارد شوید برای این کار به این آدرس میرویم و انجام میدهیم:
Power > Log Out of PS4​
سپس وارد اکانتی که وارد کردید میشوید.بعد از ورود به اکانت جدید, وارد PlayStation®Store شوید و سپس به انتهای آن رفته و وارد Library شوید.در اینجا بازی مورد نظر را مشاهاده میکنید و با وارد شدن به آن (با استفاده از کلید X )میتوانید آن را برای دانلود در لیست خود قرار دهید (توجه داشته باشید بازی هایی که پیش خرید میکنید و هنوز برای دانلود آزاد نیستند باید تا زمانی برای دانلود ازاد میشود یا اصطلاحا” pre-load صبرکنید)

آخرین ویرایش:
سلام
میشه من اکانتم رو بدم به یکی از دوستام تا چند تا تروفی رو بگیره ؟
و ممکنه اون اکانت رو کف بره؟(منظورم اینکه شدنیه؟ چون بعدش میخوام پسورد عوض کنم)

سلام
میشه من اکانتم رو بدم به یکی از دوستام تا چند تا تروفی رو بگیره ؟
و ممکنه اون اکانت رو کف بره؟(منظورم اینکه شدنیه؟ چون بعدش میخوام پسورد عوض کنم)
میتونی البته اگه بازیت روی دیسک هست دیسک هم باید بهش بدی و اگر خودش دیسک رو داره باید ریجن دیسکش با شما یکی باشه
نمیتونه کف بره چون هر کاری بخواد بکنه باید تاییده ایمیل رو داشته باشه

مراحل sharing:

٫شخص شماره ۱ اکانت را از طریق این آدرس وارد کنسول خود میکند:

Setting > User > Create Account
Power > Log Out of PS4
۴٫بعد از اینکه بازی در لیست دانلود شما قرار گرفت در صفحه اصلی به Notifications رفته و وارد قسمت Downloads شوید و دانلود بازی مورد نظر را با زدن دکمه X موقتا متوقف یا Pause کنید.التبه پیشنهاد میشود در صورتی که دیتا بازی مورد نظر را در اختیار دارید اقدام به نصب کنید.​
۵٫حال در صفحه اصلی به Setting رفته و وارد PSN شوید.در این صفحه ابتدا وارد Activate as Your Primary PS4 شوید و Activate کنید.​
۶٫بعد از اینکه با موفقیت Activate شد به صفحه قبل رفته و Restore licenses را بزنید.
نکته بسیار مهم: حتما در این مرحله مطمئن شوید شوید که اکانت روی کنسول شما Activate شده چون بعد از این مرحله دیگر قابل بازگشت نیست
سپس در همان صفحه از اکانت مورد نظر sign out میکنید
نفر دوم

نفر دوم تمامی مراحل نفر اول رو انجام میده و تنها فرقی ک داره sign out نمیکنه
نفر سوم

شخص شماره ۱ اکانت را از طریق این آدرس وارد کنسول خود میکند:
Setting > User > Create Account​
Power > Log Out of PS4​

حالا دوتا سوال
یک اینکه فرق ساین اوت با لوگ اوت چیه؟
دوم اینکه مگه ظرفیت 1 پرایمری کرد اون اکانت دیگه قابلیت پرایمری شدنو نداره دیگه.اگه ظرفیت 1 ساین اوت و لوگین هم بزنه پرایمریی که کرده نمیپره؟اینجا یکم گیرم خوب متوجه نشدم

کسی نبود کمک کنه؟

من خودم 48 ساعت گذاشتم و مشکلی پیش نیومد دیگه نمیدونم چقدر بیشتر توان داشته باشه:d

- - -ویرایش - - -

حالا دوتا سوال
یک اینکه فرق ساین اوت با لوگ اوت چیه؟
دوم اینکه مگه ظرفیت 1 پرایمری کرد اون اکانت دیگه قابلیت پرایمری شدنو نداره دیگه.اگه ظرفیت 1 ساین اوت و لوگین هم بزنه پرایمریی که کرده نمیپره؟اینجا یکم گیرم خوب متوجه نشدم

sign out با log out فرقی ندارن و تو معنی هم خارج شدن معنی میده
تا اونجایی ک من میدونم اینه ک تو کنسول sign out میکنی
ن مشکلی پیش نمیاد.واسه ظرفیت دو رو ی کنسول دیگه دوباره ایمیل و پسوورد وارد میکنی و فقط تنها فرق اینه ک ساین اوت نمیکنی.

دوستان من میخوام یه ps4 مدل cuh-1006A دسته دوم بگیرم،این مدل مشکلی نداره از هر لحاظ؟
رجین 3 هست درسته؟
جای دکمه دایره و ضربدر تو منو ها فرق داره درسته؟
قیمت این مدل رو اگه ممکنه حدودی بهم بگین دسته دومش رو:">
کلا نکته ای اگه در موقع خرید جنس دسته دوم مهمه بهم بگین ممنونتون میشم:)

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یه ps4 مدل cuh-1006A دسته دوم بگیرم،این مدل مشکلی نداره از هر لحاظ؟
رجین 3 هست درسته؟
سلام. بله. جای دکمه ها هم برعکسه دیگه. یعنی تایید دایره س.
از طرف حتما مهلت تست ( حتی دو روز ) بگیرید. وگرنه اگه بخواد بفروشه دیگه مسئولیت قبول نکنه به نظرم ارزش خرید نداره.
مبارک باشه:دی

رجین 3 هست درسته؟
مدل cuh-1006 A واسه سال 2013ه و فک کنم ک ی اپدیت اومده و الان میشه جای دایره و ضربدر رو تغییر داد.کنسولو ازش میگیری مهلت تستم بگیر حداقل 24 ساعت.چندساعت بازی کن مشکلی نداشته باشه و حتما ی بازی فیزیکی رو امتحان کنی و باهاش بازی کن و مطمئن شی لنزش مشکل نداره
یکی از دوستام کنسول دست دو گرفته بود از همون موقعی ک خرید دیجیتالی بازی کرده و الان ی بازی دیسکی انجام داده و فهمیده ک لنزش مشکل داره

تو pc شما ویندوزتون اورجیناله
تمام برنامه ها اورجیناله
الان400 دلار یعنی پول ویندوز دادید؟
=============
ps4 خریدم فقط نگاش میکنم
هیچی بازی نکردم بخدا
چون 4 تا بازی بخری میشه پول کنسول
بازی هارم کسی ازت نمیخره یا قیمت نصف میکنن میفروشن
ویندوز رو لپتاپم بود. ولی نرم افزار ها گیر نمیاد.من کنسول رو خریدم فقط باهاش فیفا انلاین بازی کنم. 200 تومنم پول بازی گذاشتم کنار. دست دو میخرم 100 یا کمتر. بازی میکنم و میفروشم. مثل قدیما ارشیو نگه نمیدارم!

در مورد ریجن دستگاه ؟
تو بازار امروز متوجه شدم که 2نوع ریجن 2 هستش ؟ یه سری از ریجن 2 چین برای اروپا و یه سری ذیگه هم ساخت ژاپن ؟
سوالم اینه اینای که ساخت ژاپن هستن جای دکمه هاشون برعکس هستش ؟ یعنی جای ضربدر و دایره جابه جاست ؟ دوم اینکه زبونش ژاپنی هستش یا انگلیسی؟
در کل می خوام ریجن 2 خریداری کنم که ساخت ژاپن باشه و هم اینکه مشکلات جابه جا بودن دکمه ها و زبون رو نداشته باشه ...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or